Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(nataliuncik @ 2013 01 16, 12:47)

nereikia jums naujo pirkt, šitas skiriasi tik tuo, kad į komplektą įeina tik vaikiška kaukytė mirksiukas.gif 
jo jis kol kas geriausias kainos ir kokybės santyki, juk nebulaizeriuose svarbiausia dalelių dydis, ko mažesnis tuo gyliau praeis, dėl to jie ir skirti bronchams, prie anginos/laringito reikės kito  4u.gif

reikėjo ekstra, nes jau buvo labai prastai ir niekas nepadėjo. žinau, dėl vaikiškų, bet tos kaukės gana bus ilgai, jei neužteks kita nupirksiu, kiek skaičiau iki 5-6 metų mums užteks juk dar mažytės. nors mano dičkiui pilnai užteko ir tos vaikiškos kaukės ir tikrai padėjo.

tai kad mums bet kas visada baigėsi bronchitų tai ir pirkau tokį.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 16, 13:24)
reikėjo ekstra, nes jau buvo labai prastai ir niekas nepadėjo. žinau, dėl vaikiškų, bet tos kaukės gana bus ilgai, jei neužteks kita nupirksiu, kiek skaičiau iki 5-6 metų mums užteks juk dar mažytės. nors mano dičkiui pilnai užteko ir tos vaikiškos kaukės ir tikrai padėjo.

tai kad mums bet kas visada baigėsi bronchitų tai ir pirkau tokį.
drinks_cheers.gif mano 8-metė kartu su mažąja naudoja maža kaukytė, tik mes su sūnumi naudojam suaugusiu, tai daiktas universalus

ir užsakinėdami inhaliatorių, paimkit ir oro filtrus papildomus, nes vien juos siust brangokai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 01 16, 13:36)
drinks_cheers.gif mano 8-metė kartu su mažąja naudoja maža kaukytė, tik mes su sūnumi naudojam suaugusiu, tai daiktas universalus

ir užsakinėdami inhaliatorių, paimkit ir oro filtrus papildomus, nes vien juos siust brangokai gaunasi  4u.gif

tikrai taip geras dalykas inchaliatorius bent jau mūsų šeimai.

turiu 5 filtrus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 15, 21:01)
mums siandien atveze i namus Omron

va va lygiai tokį patį nusižiūrėjau bigsmile.gif . Kad tik mačytų.

o kokius ten filtrus minėjot, ar į komplektą jie neįeina? ar vaistinėj kartu būna pirkt? Dieve, nusipirksiu aparatą, dar ir mokytis reikės kaip jį paleist teisingai, kad nepriblūdičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2013 01 16, 16:00)
va va lygiai tokį patį nusižiūrėjau  bigsmile.gif . Kad tik mačytų.

o kokius ten filtrus minėjot, ar į komplektą jie neįeina? ar vaistinėj kartu būna pirkt? Dieve, nusipirksiu aparatą, dar ir mokytis reikės kaip jį paleist teisingai, kad nepriblūdičiau  biggrin.gif

labai ten paprastai viskas.
Mano maze jau koseja doh.gif verysad.gif verysad.gif Garinu su sodos tirpalu. Gal zinot kiek kartu i diena garint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2013 01 16, 16:00)
va va lygiai tokį patį nusižiūrėjau  bigsmile.gif . Kad tik mačytų.

o kokius ten filtrus minėjot, ar į komplektą jie neįeina? ar vaistinėj kartu būna pirkt? Dieve, nusipirksiu aparatą, dar ir mokytis reikės kaip jį paleist teisingai, kad nepriblūdičiau  biggrin.gif

komplekte yra 5 filtriukai ir vienas jau idetas i aparata smile.gif tad kuriam laikui jo tirkai uzteks smile.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 01 16, 16:53)
labai ten paprastai viskas.
Mano maze jau koseja  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  Garinu su sodos tirpalu. Gal zinot kiek kartu i diena garint?  g.gif

naudojimosi instrukcijoje parasyta kad 3k dienoje po 10 min. Tik as gal garinciau ne su soda o su druska arba mineraliniu vandeniu g.gif
Atsakyti
mamytes, kazkur temoje skaiciau,bet neberandu,kiek reikia pilti brontex tirpalo-lasiuku i inhaliatoriu,kad su kvepuoti?ar reikia skiesti,ar garinat gryna?aciu
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2013 01 16, 23:51)
mamytes, kazkur temoje skaiciau,bet neberandu,kiek reikia pilti brontex tirpalo-lasiuku i inhaliatoriu,kad su kvepuoti?ar reikia skiesti,ar garinat gryna?aciu

aš savo mažai mergytei, nes jai dar net nėra 1,5 metukų darau taip 2ml fiziologinio ir 14 lašiukų brontekso. bet kiek suprantu tai nuo amžiaus priklauso kiek ko dėti.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 17, 10:25)
aš savo mažai mergytei, nes jai dar net nėra 1,5 metukų darau taip 2ml fiziologinio ir 14 lašiukų brontekso. bet kiek suprantu tai nuo amžiaus priklauso kiek ko dėti.

aciu
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 17, 08:25)

g.gif mum 4.5metu ir mum liepia skiesti 5:1ml tai yra 5ml fiziologinio ir 14lasu brontexo....
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 17, 15:36)
g.gif mum 4.5metu ir mum liepia skiesti 5:1ml tai yra 5ml fiziologinio ir 14lasu brontexo....

o kodėl tiek skiesti daug reikia g.gif nu man kaip sakė taip ir darau, taip ir sanatorijoje mums darė. reikia paskaityti ką rašo brontex kiek ten reikia lašiuku pagal amžių g.gif
Atsakyti
Sveikos

ar jūs visuomet namuose turite Flixotidą?
Maniškis ką tik baigė Flixotido kursą, po astmos priepuolio, kuris buvo prieš mėnesį, ruošėmės važiuoti pas daktarę, sakė, jei viskas gerai, darysim pertrauką.
O vakar vakare mano mažą vėl ištiko astmos priepuolis verysad.gif , šiandien vėl karkia, švokščia. Ar šeimos daktarė išrašys Filxotidą, ar reikia pas pulmonologą eiti?
Kaip aš pavargau verysad.gif , kaip man jo gaila dar tas AD nesitraukia visiškai, išprotėsiu kaip liūdna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 21 sausio 2013 - 12:00