QUOTE(persikiuks @ 2013 01 15, 17:40)
jetau jetau, jau man rodos dar kažko padaryt nebeįmanoma, o ir taip visos darom tą neįmanoma kasdien su tuo nežinomu brudu kovodamos. jeigu ne ta alerginė sloga, ko gero daugiau nei pusei ir BA atkristų savaime. Maniškiui šiandien klubo sąnario uždegimas prasidėjo, šiaip nei iš šio nei iš to. gydytojų verdiktas - alerginės kilmės. iš nosies pasirodo kažkokia bakterija nuėjo kur jai patogiau, nes iš nosies vis stengiamės išprašyt. sėdžiu dabar ir mąstau ką gi dar galėčiau padaryt, kad tą slogą panaikinti. Galvoju gal omron inhaliatorių nusipirkt, kaip tik parašyta, kad ir nuo sinusito padeda? Kaip, megaitės, manot vien dėl slogos ar apsimoka jį pirkt? BA mum jau rečiau pasirodo, ačiū Dievui.
jo, ta sloga pats didžiausias priešas, ir svarbiausia ne tik sąnariai gali kentėt, bet ir širdute ir t.t.
Mrs turim Omron'ą, tai pie BA jis pats pirmiausias padėjėjas, o ir slogai nemaišo, vaikui lengviau kvėpuot darosi, greičiau pasitraukia
QUOTE(Roga @ 2013 01 15, 18:22)
aš turiu omron šitą, nes mes dar mažos
http://www.hiperfarm...1578-63a8b29234 mums tuos 5 metus ir užteks, o paskui tada jei reiks kita nusipirksime. mums dėl slogos pasiteisino pirma karta nenusileido ant bronchu ir tfu tfu tfu nebuvo bronchito. gydytoja patarė inchaliuoti su brontex arba beredualiu (jo galima gauti tik rusijoje, geras vaistas išbandytas). sloga gerokai lengviau šį karta traukiasi.
stiprėkite
nereikia jums naujo pirkt, šitas skiriasi tik tuo, kad į komplektą įeina tik vaikiška kaukytė
QUOTE(Roga @ 2013 01 15, 21:49)
aš kiek domėjausi inchaliatoriais tai omron lietuvoje yra geriausi, nežinau kaip kituose šalyse. omron paskleidžia smulkes daleles kurias lengviau pasisavina organizmas.
jo jis kol kas geriausias kainos ir kokybės santyki, juk nebulaizeriuose svarbiausia dalelių dydis, ko mažesnis tuo gyliau praeis, dėl to jie ir skirti bronchams, prie anginos/laringito reikės kito
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.