Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(nataliuncik @ 2013 03 20, 17:52)
deja, bet prie alerginio rinito sanatorija nepriklauso  schmoll.gif AR gydomas šalia BA
čia įsakymas ir surašytos ligos pagal kodą 4u.gif

ačiū, žiūrinėjau ir aš šitą bet nelabai ten supratau. šiaip tai sutinku, kad sanatorinis gydymas tokioms ligoms kaip AR būtu per didelis išlaidavimas, tiesiog maniausi ai su mergaite važiuosim, tai ir sūnų paimtume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 03 20, 16:11)
ačiū, žiūrinėjau ir aš šitą bet nelabai ten supratau. šiaip tai sutinku, kad sanatorinis gydymas tokioms ligoms kaip AR būtu per didelis išlaidavimas, tiesiog maniausi ai su mergaite važiuosim, tai ir sūnų  paimtume smile.gif
ten toliau yra sąrašas
tiesiog dažniausia kur yra AR, ten ir BA išlenda
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 03 20, 18:45)
ten toliau yra sąrašas
tiesiog dažniausia kur yra AR, ten ir BA išlenda

siaubas, šiaip tai mažas sunus turėjo AD, aišku dažnai sirgo bronchitu, bet paskui jau kažkaip ligos baigėsi, susitvarkydavom namuose, bet kokie keli bronchitai namuose tai būdavo per metus, paskui čia tyrimą padarėm, puokštė alergenų ir tikrai AR pasitvirtino, žiūrėsim kaip dėl BA bus, aš linkus manyti gal neturėsim to, nes dabar be ligoninių apsieinam unsure.gif žiūrėsim

ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausima kaip gydote vaikiukus su raudona gerklyte g.gif vakar prisigaudėme šalto oro, šiandiena tiek man tiek dukrytei raudona gerklytės. aš tai aš medaus galiu paryt, mažylei į arbata dedu ir purškiu tantum verde, ką dar galima, tingi ji čiulpti pastiles.
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 03 20, 20:50)
siaubas, šiaip tai mažas sunus turėjo AD, aišku dažnai sirgo bronchitu, bet paskui jau kažkaip ligos baigėsi, susitvarkydavom namuose, bet kokie keli bronchitai namuose tai būdavo per metus, paskui čia tyrimą padarėm, puokštė alergenų ir tikrai AR pasitvirtino, žiūrėsim kaip dėl BA bus, aš linkus manyti gal neturėsim to, nes dabar be ligoninių apsieinam  unsure.gif  žiūrėsim

ačiū už atsakymą smile.gif
visada reikia tikėtis geriausio 4u.gif

QUOTE(Roga @ 2013 03 25, 09:20)
Sveikos,

turiu klausima kaip gydote vaikiukus su raudona gerklyte g.gif vakar prisigaudėme šalto oro, šiandiena tiek man tiek dukrytei raudona gerklytės. aš tai aš medaus galiu paryt, mažylei į arbata dedu ir purškiu tantum verde, ką dar galima, tingi ji čiulpti pastiles.
davinėkit daug gert šiltai, tinka ramunėlių arbatos, jos veikia priešuždegimiškai, sumaišykit kakavos aliejų su medumi ir duokit pačiulpt, aš dar esu pasidariusi aliejinį purškiklį į gerklytė iš eukaliptų, medetkų ir pušų ištraukų+rozalinų ir romaniškų ramunėlių EA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 03 25, 11:28)

davinėkit daug gert šiltai, tinka ramunėlių arbatos, jos veikia priešuždegimiškai, sumaišykit kakavos aliejų su medumi ir duokit pačiulpt, aš dar esu pasidariusi aliejinį purškiklį į gerklytė iš eukaliptų, medetkų ir pušų ištraukų+rozalinų ir romaniškų ramunėlių EA  4u.gif

aš į mišinuka įdėjau ir ištirpinau kakavos sviesta šilta ką tik išgėrė. tada eisime šiltos sriubytės valgyti, valgo tfu tfu tfu gerai, arbatytė šilta su medumi visada stovi šilduke ir šilta arbatyte.

o vat ką reiškia pačiai pasidaryti purškala g.gif jaučiu nepasidaryčiau pati nei proporcijų žinau nieko
Atsakyti

man pačiai, tai numeris vienas vaistas pries skaudančios gerklės, tai
imbieras+medus +citrina
nepamainomas efektas mirksiukas.gif vaikams, aišku čia nelabai tinkama, nors mano mažasis tai ragauja.

sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokada: 25 kovo 2013 - 10:51
QUOTE(Roga @ 2013 03 25, 10:41)
aš į mišinuka įdėjau ir ištirpinau kakavos sviesta šilta ką tik išgėrė. tada eisime šiltos sriubytės valgyti, valgo tfu tfu tfu gerai, arbatytė šilta su medumi visada stovi šilduke ir šilta arbatyte.

o vat ką reiškia pačiai pasidaryti purškala g.gif jaučiu nepasidaryčiau pati nei proporcijų žinau nieko
po purškimo, po sviesto gėrimo/čiulpimo nepatartina valgyt ir gert bent pusvalandi, bet ko daugiau to gėriau, nes reikia kad ko ilgiau pasiliktu ant gerklytės 4u.gif

viską galima padaryt, reikia tik domėtis ir bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 03 25, 11:56)
po purškimo, po sviesto gėrimo/čiulpimo nepatartina valgyt ir gert bent pusvalandi, bet ko daugiau to gėriau, nes reikia kad ko ilgiau pasiliktu ant gerklytės  4u.gif

viską galima padaryt, reikia tik domėtis ir bandyt  4u.gif

pertrauka darau visada apie pusvalanda ar valanda, nes pietus valgome apie 12 val.

taip jūs teisi viskam reikia žinių ir noro išmokti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kuriuos vaistukus jusu vaikai geriau toleruoja: Monkasta ar Monfestra?
Mano sunus alergiskas nuo 2men, turim AD, AR ir BA. Jau 3 savaite kosejam, bet obstrukcijos nera. Pradzioje panaudojom Ventolin, nes buvo stiprus kosulio priepuoliai. Dabar apsieinam be jo, bet sunus tebekosti 3 savaite unsure.gif . Paumeja vakare atsigulus miegoti, diena koscioja. Kosulys buvo slapias, nuo vakar darosi gilus kazkoks, ne tiek sausas, kiek gilus unsure.gif
Gydytoja paskyre Monfestra, bet jos VYSNIU SKONIO unsure.gif Ar niekam nebuvo alerginiu reakciju nuo ju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2013 03 28, 06:50)
Sveikos, kuriuos vaistukus jusu vaikai geriau toleruoja: Monkasta ar Monfestra?
Mano sunus alergiskas nuo 2men, turim AD, AR ir BA. Jau 3 savaite kosejam, bet obstrukcijos nera. Pradzioje panaudojom Ventolin, nes buvo stiprus kosulio priepuoliai. Dabar apsieinam be jo, bet sunus tebekosti 3 savaite unsure.gif . Paumeja vakare atsigulus miegoti, diena koscioja. Kosulys buvo slapias, nuo vakar darosi gilus kazkoks, ne tiek sausas, kiek gilus unsure.gif
Gydytoja paskyre Monfestra, bet jos VYSNIU SKONIO unsure.gif Ar niekam nebuvo alerginiu reakciju nuo ju?  ax.gif
jei jau rinktis tarp Monksatos ir Monfestros, tai geriau bus Monkasta, nuo Monfestros vaikui buvo dilgelinė (o jas davinėjo ligoninėj) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 03 28, 07:03)
jei jau rinktis tarp Monksatos ir Monfestros, tai geriau bus Monkasta, nuo Monfestros vaikui buvo dilgelinė (o jas davinėjo ligoninėj)  doh.gif

Nu va, o vaistineje patare Monfenstra, ta ir paemiau verysad.gif
Bandysim siandien Monfenstra, pradziai ketvirtuka duosiu, ziuresim del alerginiu reakciju, tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif

Turim dar viena problema su ausyte, sunus beveik ja negirdi.
Gal zinote paprasciausia " namini" buda sieros kamsciui isvalyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 28 kovo 2013 - 07:14