Visas mamytes su Kovo 8- aja.!!!
QUOTE(Opinoksė @ 2013 03 07, 14:38)
Apie kosuli ir baimes del jo... man rodos sitoj temoj nerasim nei vienos mamos, kuri nekrupcioja vaikui sukosejus
Atvirai snekant, man rodos BENT puse musu net gatvej svetimus vaikus isgirdus kostint - atsisukame
Ir isgirdusios mums pazistama kosuli, nejucia imam gailetis tos mamos ir to vaikucio...
Ir siaip, man rodos galetume nakti miegodamos naujametiniu fejerverku negirdet, bet jau vaiko sukosejima tikrai isgirstume ir per giliausius miegus
Visiskai
.As dukrytei sukosejus viskai kitaip reaguoju,negu kai sokosti mazylis.Net nebezinau kiek bemiegiu naktu prasededa prie jo is baimes.Jeigu tik nakti sukosti,bijau miegot,atrodo uzmigsiu neisgirsiu,nepastebesiu,o jeigu jam bus blogai.
Mums rudeni gydytoja siule maziuka paskiepyt mokamu skiepu nuo pneaunominiu ligu,rugseji paskiepijom.Nes praeitais metais per metus vaikas gavo 10kursu antibiotiku ir 6 kartus gulejom ligoninej.Kiekviena slogyte baigdavosi ausu uzdegimu,bronchitu,viena karta ir su plauciu uzdegimu gulejom.Vos ne kas menesi laringitai ir visi su dusuliais,gaudavo hormonus,po laringito dazniausiai viskas nusileisdavo zemyn.Nezinau ar skiepas padejo ar kas,bet siemet nuo rudens,kad maziau sirgtu nepasakyciau,bet viskas praeina lengviau.