Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2013 03 07, 15:02)
Kiek vaikui metų tiek lašiukų ir duokite (na tas galioja vaikams iki 15 m)

tai 3 lasiukus smile.gif aciu - zinosiu 4u.gif

Tiesa. Pasikeite musu gydytoja. Kazkodel nebedirba. Tai liko viena vietoje dvieju. Vakar skambinau uzsirasyti tai tik ketvirtadieni viena laisva vieta beturejo doh.gif Reikia nunesti kraujo tyrimu lapuka ir pakalbeti del santorijos. g.gif
Atsakyti
Zirze pakeičiau žinutę dėl vartojimo tarpų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 03 07, 15:09)
Zirze pakeičiau žinutę dėl vartojimo tarpų wink.gif

net uzsirasiau i knygele smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2013 03 06, 20:35)
Sveikos, seniai bebuvau smile.gif  Davina, maista susitvarket?

Nu kad maistui alergijos nepastebejau, tik graikiskiem riesutam, uztenka paliest ir jau apsiasarojes ir uztines vaiksto... padarysiu gal kita menesi maistui alergijos tyrima unsure.gif
gavom antibijotikus.... kraujo tyrimas rodo dideli nuokrypi, leukocitai ant virsutines ribos, crb jau irgi sureagaves 18, o zinant kad per anksti darem, o jau sureagaves kraujas reiskia jau grynas uzdegimas doh.gif padare ir rentgena bet atsakymas tik rytoj unsure.gif
bandysiu uzsisakyt ta pau d'arca, bandysiu griebtis kitokiu priemoniu... doh.gif
Atsakyti

o kur einat, matau kad is Vilniaus esat? Pries kiek laiko uzsiraset?
Papildyta:
ar esat kuri bandzius papilda Pau D'arco? g.gif
[/quote]

Mes buvome konsultacijoje Kardiolitoje pas Sakalinksą ir jis nusiuntė daryti tyrimą į Santariškes. Pas jį buvome pirmadienį, o jau penktadieni einam endoskopuotis.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 03 07, 13:47)
Kaip pirštu į akį.

Opinokse, nebandėt vaikui duoti aukštesnės pagalvėlės? Kartais stačiau paguldytas vaikas mažiau kosti.

Bandziau smile.gif Tiksliau - dukra visa laika miega ant gan storos pagalves - gaunas kazkur apie 45* kampas tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2013 03 07, 14:38)
Nu ka, mano dicke, nei is sio, nei is to nakti apturejo kosulio priepuoli... svarbiausia, dienom net nekosti, na rytais pakosti - tik tik atsikelus. Naktis nemiegota. O ir bijau, kaip cia toliau bus ir kuo baigsis. Ech... greiciau siltas pavasaris!

Apie kosuli ir baimes del jo... man rodos sitoj temoj nerasim nei vienos mamos, kuri nekrupcioja vaikui sukosejus doh.gif Atvirai snekant, man rodos BENT puse musu net gatvej svetimus vaikus isgirdus kostint - atsisukame tongue.gif Ir isgirdusios mums pazistama kosuli, nejucia imam gailetis tos mamos ir to vaikucio... unsure.gif Ir siaip, man rodos galetume nakti miegodamos naujametiniu fejerverku negirdet, bet jau vaiko sukosejima tikrai isgirstume ir per giliausius miegus blush2.gif  rolleyes.gif

o tai gal ką prieš naktį suvalgė, gal rūgštis sukilo g.gif šiaip tokia mintis šovė, jei diena nekoso ir viskas gerai g.gif

tikrai taip nuo bet kokio krenkštelėjimo jau stačia šalia lovytės esu. šiandiena lauke buvome kažko išsigando ir taip užsikosijo išsigandau nerimtai, mums toks tik antras kosulys buvęs kad vos įkvėpė, bet šį karto pati susitvarkė nereikėjo sulbatamolio purkšti, kas čia per velnias buvo unsure.gif dabar žaidžia kaip niekur nieko g.gif
Atsakyti
Visas mamytes su Kovo 8- aja.!!! 4u.gif
QUOTE(Opinoksė @ 2013 03 07, 14:38)
Apie kosuli ir baimes del jo... man rodos sitoj temoj nerasim nei vienos mamos, kuri nekrupcioja vaikui sukosejus doh.gif Atvirai snekant, man rodos BENT puse musu net gatvej svetimus vaikus isgirdus kostint - atsisukame tongue.gif Ir isgirdusios mums pazistama kosuli, nejucia imam gailetis tos mamos ir to vaikucio... unsure.gif Ir siaip, man rodos galetume nakti miegodamos naujametiniu fejerverku negirdet, bet jau vaiko sukosejima tikrai isgirstume ir per giliausius miegus blush2.gif  rolleyes.gif

Visiskai drinks_cheers.gif .As dukrytei sukosejus viskai kitaip reaguoju,negu kai sokosti mazylis.Net nebezinau kiek bemiegiu naktu prasededa prie jo is baimes.Jeigu tik nakti sukosti,bijau miegot,atrodo uzmigsiu neisgirsiu,nepastebesiu,o jeigu jam bus blogai.
Mums rudeni gydytoja siule maziuka paskiepyt mokamu skiepu nuo pneaunominiu ligu,rugseji paskiepijom.Nes praeitais metais per metus vaikas gavo 10kursu antibiotiku ir 6 kartus gulejom ligoninej.Kiekviena slogyte baigdavosi ausu uzdegimu,bronchitu,viena karta ir su plauciu uzdegimu gulejom.Vos ne kas menesi laringitai ir visi su dusuliais,gaudavo hormonus,po laringito dazniausiai viskas nusileisdavo zemyn.Nezinau ar skiepas padejo ar kas,bet siemet nuo rudens,kad maziau sirgtu nepasakyciau,bet viskas praeina lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrude: 08 kovo 2013 - 09:04
jau istikruju cia visos ta kosuli girdi is belekur. as jeigu tik dukryte pradedavo koset iskart i savo lova atsinesdavau. bijodavau ja palikt kitame kambaryje. man atrodo ir vaikui ramiau kai negera, kad jis ne vienas...
4 dienas nuejo i darziuka ir vel namie su sloga. nebeleidau siandien. nenorim kitu uzkresti ir jeigu tik matau kad koks virusas kabinasi ir bijau, o kas jeigu prasides astmos priepuolis. jeigu tik truputi blogai jaucias ir nebegaliu paleist is akiu. doh.gif o kaip raset apie darbus tai istorija nutyli , mano nedarbingumas paskutinis 2 menesiai doh.gif ir realiai ji reiketu dar testi , nes pabaigos nesimato ir pati nebekaip jauciuos , matyt imunitetas nusilpo
Atsakyti
sveikos mamos, aš irgi auginu 2 vaikus su bronchine astma, abiem vidutinio sunkumo, kai užeina priepoliai abu dusta, nors iki šiol šeimoje astma niekas nesirgo, irgi alerginės. tai pavasario laukiu su didele baime, su mažuoju ką tik grom iš sanatorijos, po visu sirgimu dabar truputi ramiau, gruodi buvo sunkus plaučių uždegimas, sausi bronchitas, o sanatorijoje klaikus laringitas.Didžiajam kaip ir geriau, jis pernai labai daug sirgo, šiemet kol kas be didelių paūmėjimų, bet vaistus reikia naudoti praktiškai nuolat.
Atsakyti
Na va, mes sergam...Dicke su nekrentancia temperatura nuo vakar vakaro - vis 38,2 laikosi, kosti, siek tiek sloga, man rodos ir gerkle kiek paraudusi... doh.gif Nebezinau, kas jai cia... bronchitu ir stipresniu buve... ir be tempos. Tai laukiam ryt gydytojos... bijau, kad dabar tik uogeles dar - koks gripas... o paskui jau bus rimtesnis paumejimas... arba dar turiu varianta koki plauciu uzdegimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2013 03 10, 22:05)
Na va, mes sergam...Dicke su nekrentancia temperatura nuo vakar vakaro - vis 38,2 laikosi, kosti, siek tiek sloga, man rodos ir gerkle kiek paraudusi...  doh.gif Nebezinau, kas jai cia... bronchitu ir stipresniu buve... ir be tempos. Tai laukiam ryt gydytojos... bijau, kad dabar tik uogeles dar - koks gripas... o paskui jau bus rimtesnis paumejimas... arba dar turiu varianta koki plauciu uzdegimo verysad.gif

o jei laikykitės ir sveikite 4u.gif
Atsakyti