QUOTE(Zirzė @ 2013 03 01, 11:51)
buvom siandien pas pulmologoge. Nutrauke mums salbutamoli ir fleksotida. Paliko tik monkasta. Sake flexotido nebepurksti tik salbutamoli esant stipresniam kosuliui. Susitiksim geguzes pradzioje arba jeigu bus labai gerai tik rudeni
Šaunu, kad sėkmingai nutraukėt flixotidą. Mums kol kas niekaip nesigauna. Nuo vakar bandau purkšti tik vieną kartą iš ryto 50mg ir vakare Monkastą.
Mamytės, kaip ilgai jūsų vaikai geria Monkast>. Mes be pertraukos jau bus 5 mėnesiai. Kaip pagalvoju kiek visko aš duodu vaikui, tai pasidaro liudna.
Vakar buvome pas Saklinską, nes Antakalnio poliklinikoje pasakė, kad turime adenoidus III laipsnio. Tai Sakalinskas parašė išvada, kad tik I-II laipsnio, operacijos tikrai daryti nereikia. Bet pastebėjo, kad labai raudona gerklė,sakė reikia ištirti dėl GERL, tai paskambins kada užrašys į procedūrinį. Gal kas darėtė tyrimus dėl GERL?
Papildyta:
QUOTE(mrude @ 2013 03 05, 15:41)
Sveikos mamytes,prisijungiau prie jusu su klausimuku.Musu berniukui pries du menesius diagnozavo BA,kvepuojam Flixotide,siuo metu ir Ventolina.Ir vakar gydytoja paskyre dar ir Monkasta pagerti,tik pamirsau paklausti gydytojos,koks laiko tarpas turi praeiti tarp Flixotide ir Monkastos.?Vakar vakare sukvepavom Flixotide ir mazdaug uz pusvalandzio daviau Monkasta,nezinau ar gerai taip gal reikejo dar palaukti?
Pas mus gaunasi taip.
Prieš darželį apie 7,00 purškiam Flixotidą, vakare vėl 19.00 Flixotidą. Tik jau prieš miegą išgeria vaikas Monkastą.
Bet nežinau kodėl, taip abejojų dėl Monkastos, jokių tyrimų su šiais vaistais nedaryta, koks bus pašalis poveikis niekas nežino.
Flixotidas nors ir hormonas, bet manau nedidelėm dozėm, ne taip kenkia kaip Monkastą. Čia mano tokie pamastymai, daug skaičiau šiuo klausimu...yra visokiausiu atsiliepimų.
Papildyta:
QUOTE(rokada @ 2013 03 01, 22:51)
Nataliuncik
įsivazduoju, koks nervas, bet viskas turi būti gerai, neabejok!
Zirze
o mano grožiui nei iš šio, nei iš to, išsipučia iš nosies
žalias sekretas, tokios kaip slogos nėra, nosis visai laisva - tik išpučia pradžioj žalius, paskui baltus tirštus
snargliukus. Aišku, gerai, džiaugiuosi dėl to, kad valosi... bet galvoju, iš kur ten pas jį jų tiek.... reiškias kaupiasi, gal čia ta tokia, kaip vadinom vidine sloga, kuri vis sukeldavo kosuliuką tekėdama žemyn kai miega...
Dar nusipirkom šiandien Immuwash, bandysim purkšti... (kažkuri čia klausėt berods, tai Camelijoj su kortele 36 Lt sumokėjom).
mano vaikui nuo Immuwash buvo dar blogiau, nosis labai buvo užgulta. Tai nusprendžiau jokių vaistų į nosį nepurkšti, aišku kiekvienas vaikas ira individualus.