Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2013 02 27, 18:00)

va čia surašyta viskas

Dėkui, Roga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 27, 19:13)
O jūs ar duodate po ventolino i flixotido įpurškimų atsigerti vandens?
Man draugė sakė, kad būtina, o aš neduodavau, o dabar sirgdama, pati pasipurškiau keletą kartų, tai kartumas burnoje lieka  doh.gif

QUOTE(Roga @ 2013 02 27, 19:20)
duodu, ir jei nenori tai bent įkišu buteliuka ir pamakaluoju po burna arba einame dantų valytis.

QUOTE(Zirzė @ 2013 02 27, 19:46)
duodu - pulmonologe sake kad reikia duoti atsigerti

Po flixotido reikia praskalauti burna butinai, nes girdejau, kad dantims kenkia. O dar geriau butu juos issiplauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(locked @ 2013 02 28, 10:27)
Po flixotido reikia praskalauti burna butinai, nes girdejau, kad dantims kenkia. O dar geriau butu juos issiplauti  mirksiukas.gif

Dėkoju, kai turės nors vieną dantuką, būtinai jį išplausim smile.gif
Atsakyti
Nuo Flexotidoe burnoje gali atsirasti žaizdelės panašios į stomatitą, todėl po jo privalu praskalauti burnytę, vaikai kurie nemoka dar to daryti turi bent pora gurkšnių atsigerti vandenuko. Po Ventolino to daryti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 02 28, 13:17)
Nuo Flexotidoe burnoje gali atsirasti žaizdelės panašios į stomatitą, todėl po jo privalu praskalauti burnytę, vaikai kurie nemoka dar to daryti turi bent pora gurkšnių atsigerti vandenuko. Po Ventolino to daryti nereikia.
arba gali atsirasti pienligė, todėl ir reikia praskalaut arba pagert bent porą gurkšnelių
Atsakyti
buvom siandien pas pulmologoge. Nutrauke mums salbutamoli ir fleksotida. Paliko tik monkasta. Sake flexotido nebepurksti tik salbutamoli esant stipresniam kosuliui. Susitiksim geguzes pradzioje arba jeigu bus labai gerai tik rudeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 01, 12:51)
buvom siandien pas pulmologoge. Nutrauke mums salbutamoli ir fleksotida. Paliko tik monkasta. Sake flexotido nebepurksti tik salbutamoli esant stipresniam kosuliui. Susitiksim geguzes pradzioje arba jeigu bus labai gerai tik rudeni smile.gif

niu va kokios geros naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 01, 11:51)
thumbup.gif naujienos labai geros

Mano mažiukei jau kelinta karta pasikartoja kvėpavimo sustojimas g.gif nakti per sapnus kosti kosti, o tada nustoja kvėpuot, po kelių sekundžių atsibunda išsigandusi ir pradeda tankiai tankiai kvėpuot, ar buvo taip kam nors?
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 03 01, 13:29)
Mano mažiukei jau kelinta karta pasikartoja kvėpavimo sustojimas  g.gif nakti per sapnus kosti kosti, o tada nustoja kvėpuot, po kelių sekundžių atsibunda išsigandusi ir pradeda tankiai tankiai kvėpuot, ar buvo taip kam nors?

mano mažiui taip būna.
Atsakyti
Zirze - super 4u.gif

nataliuncik, gupija blink.gif blink.gif siaubas kazkoks... ka tada darot? ar savaime praeina? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2013 03 01, 14:08)
Zirze - super 4u.gif

nataliuncik, gupija blink.gif  blink.gif  siaubas kazkoks... ka tada darot? ar savaime praeina? blink.gif
dabar pasakė prieš miega būtinai Ventoliną užpurkšt ir stebėt, kai pirmą kartą taip atsitiko, gulėjom ligoninėj, viską suvartė ant obstrukcijos, dabar nežinau kas...savaime praeina, tiesiog sustoja per miegus kvėpuot kokia 30-40s ir pašokus iš miegų vėl kvėpuoja, bet tada jau ir ramint reikia, nes išgąstis labai didelis kaip pas vaiką taip ir pas mus
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 03 01, 15:12)
dabar pasakė prieš miega būtinai Ventoliną užpurkšt ir stebėt, kai pirmą kartą taip atsitiko, gulėjom ligoninėj, viską suvartė ant obstrukcijos, dabar nežinau kas...savaime praeina, tiesiog sustoja per miegus kvėpuot kokia 30-40s ir pašokus iš miegų vėl kvėpuoja, bet tada jau ir ramint reikia, nes išgąstis labai didelis kaip pas vaiką taip ir pas mus

blink.gif šakės blink.gif kaip baisu blink.gif

kad nebesikartotu 4u.gif

viena karta taip buvo mano merginai rėkėm, kad vos ventolina pakviepavom, tfu tfu daugiau taip nebuvo unsure.gif
Atsakyti