Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Roga, musu vaikai panasaus amziaus, is kur ima Jusu mergytei kraujuka CRB tyrimui?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 27, 13:32)
savao vaistų kompensuojameme pase matote koda, pagal jį galite rasti ar priklauso sanatorija, tikrai priklauso mirksiukas.gif

o kur tas kodukas... prie išrašytų vaistų??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 27, 15:28)
Sveikos

O jei maniškis neįgalumą gaus dėl AD, tai dėl astmos kelialapio neduos?

tikrai Pušinos kelias tokius vaikus priima
Atsakyti
Dėl CRB tyrimo , anksčiau imdavo iš venos, bet dabar jei gyd. įstaiga turi gerą aparatūrą, ima iš pirštuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 27 vasario 2013 - 15:30
QUOTE(Fatima 33 @ 2013 02 27, 15:56)
Roga, musu vaikai panasaus amziaus, is kur ima Jusu mergytei kraujuka CRB tyrimui?

matai mano mergytei jokio skirtumo iš kur imti, ji nebijo ar iš piršto ar iš venos biggrin.gif iš venos paniurzge, jei gera ėmėja tai net nesureaguoja ax.gif

QUOTE(rokada @ 2013 02 27, 16:14)
o kur tas kodukas... prie išrašytų vaistų???  g.gif

pasiimkite knygele kompensuojamų receptų atsiverskite kur paskutinius vaistukus rašė kairėje pusėje viršuje antras langelis ten parašyta LIGOS KODAS PAGAL TLK-10 ir šalia langelyje gydytoja ranka įrašo koduka pvz mūsų J45.0. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 27, 13:32)
savao vaistų kompensuojameme pase matote koda, pagal jį galite rasti ar priklauso sanatorija, tikrai priklauso mirksiukas.gif

antra įtariu kad jums ir refliuksas gali būti, nes mano merginai tas pats, jei stačia migdydavau viskas čiki, bet gal jums, kad sergate ir viskas subėga hmmm,  g.gif ką gydytoja sako g.gif

Na žinau kur tas kodukas, o kur tada rašo, pagal kokį koduką yra skiriama sanatorija?
-----------
Ne, serga jis nesenai, o siaubingai prastai miega jau keletą mėnesių. Gydytojai nesakiau, dėl pagalvės, aš tik porą naktų ją dedu ir pastebėjau ryškų miego pagerėjimą

QUOTE(Opinoksė @ 2013 02 27, 14:39)
Del miegojimo staciau - nezinau, kaip su refliuksu. Bet kai pati turejus BA, tai drasiai galiu teigti, jei yra obstrukcija - ant nugaros tiesiai miegant sunkiau kvepuoti. Pusiau sedom - lengviau kvepuojasi, maziau kankina kosulys. 

Na tai tikrai gal jam sunkiau kvėpuoti, nes labai blaškosi, visą naktį makaluojasi

QUOTE(Dalyte:) @ 2013 02 27, 15:21)
tikrai Pušinos kelias tokius vaikus priima

Mums pušyno kelias netinka, mums abromiškės šalia, tik ar jie priima tokius mažiukus, nes maniškiui šiandien 8 mėn, tik suėjo

Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 27, 15:35)
matai mano mergytei jokio skirtumo iš kur imti, ji nebijo ar iš piršto ar iš venos biggrin.gif iš venos paniurzge, jei gera ėmėja tai net nesureaguoja ax.gif
pasiimkite knygele kompensuojamų receptų atsiverskite kur paskutinius vaistukus rašė kairėje pusėje viršuje antras langelis ten parašyta LIGOS KODAS PAGAL TLK-10 ir šalia langelyje gydytoja ranka įrašo koduka pvz mūsų J45.0. 4u.gif

ačiū, ir pas mus J45.0
o kur šį koduką galima pasitikrinti, kad priklauso sanatorija.... ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 02 27, 13:42)
na musu gyd jau zino ka jeigu uzsimena apie antibiotikus, tai teks daryt krauja ir CRB, as ne pries antibus, bet be siu tyrimu ju neduodu. nebent jau temp laikosi 3-4 dienas labai auksta ir nekrenta ar pan . bet cia isimtys. todel visada prasau CRB, uz ji moku 25lt. jau kokius 5k antibu negerem vien del to kad darem tyrima. jeigu CRB norma ir vaikui matau pati kad sloga, kosulys. gerkle ir pan. antibiotiku neduodu. gydytojai turi zinias, be abejo. bet mes mamos kartais galim truputi su jais ir pasitart ir "pasigincyti" svelniai smile.gif nes mes matom savo vaika 24 val/para, o jos tik 15 minuciu per savaite geriausiu atveju.

pas mus tai su CRB mokesciu idomiai. Pirma karta kai dare - mokejom 14lt. Pamenu gerai kiek reikejo sumoketi nes buvom pamirse susimoket biggrin.gif tik kita diena ateje sumokejom. Paskui keleta kitu kartu nereikejo moketi. Paskutini karta kai dare bendra kraujo tyrima irgi reikejo 14lt moket g.gif

Ir gydytoja del sio dalyko turiu tikrai gera.Visada rekomenduoja padaryti kraujo tyrimuka kad ko nepraziopsotumem ax.gif ir tik tada skiria gydyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 vasario 2013 - 17:46
QUOTE(kustuce @ 2013 02 27, 18:36)
Na žinau kur tas kodukas, o kur tada rašo, pagal kokį koduką yra skiriama sanatorija?
-----------
Ne, serga jis nesenai, o siaubingai prastai miega jau keletą mėnesių. Gydytojai nesakiau, dėl pagalvės, aš tik porą naktų ją dedu ir pastebėjau ryškų miego pagerėjimą
Na tai tikrai gal jam sunkiau kvėpuoti, nes labai blaškosi, visą naktį makaluojasi
Mums pušyno kelias netinka, mums abromiškės šalia, tik ar jie priima tokius mažiukus, nes maniškiui šiandien 8 mėn, tik suėjo

tai gal tikrai refliuksas dėkite pagalve, naktį duokite paprasto vandenu atsigerti tikrai nuramina, pareguliuokite vakare ką valgo prieš miega tai ir svarbu, oj kokia pamako turėjau man merginos visko pritarė tai pakeičiau mityba, gavau naujus vaistukus, pakeičiau mišinuka ir viskas susitvarkė.

QUOTE(rokada @ 2013 02 27, 18:44)
ačiū, ir pas mus J45.0
o kur šį koduką galima pasitikrinti, kad priklauso sanatorija.... ? 4u.gif

va čia surašyta viskas http://www.vlk.lt/vl...isakymasV50.pdf
Atsakyti
O jūs ar duodate po ventolino i flixotido įpurškimų atsigerti vandens?
Man draugė sakė, kad būtina, o aš neduodavau, o dabar sirgdama, pati pasipurškiau keletą kartų, tai kartumas burnoje lieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 27, 19:13)
Man draugė sakė, kad būtina, o aš neduodavau, o dabar sirgdama, pati pasipurškiau keletą kartų, tai kartumas burnoje lieka  doh.gif

duodu, ir jei nenori tai bent įkišu buteliuka ir pamakaluoju po burna arba einame dantų valytis.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 27, 19:13)
Man draugė sakė, kad būtina, o aš neduodavau, o dabar sirgdama, pati pasipurškiau keletą kartų, tai kartumas burnoje lieka  doh.gif

duodu - pulmonologe sake kad reikia duoti atsigerti
Atsakyti