QUOTE(esu-mama @ 2013 02 27, 13:42)
na musu gyd jau zino ka jeigu uzsimena apie antibiotikus, tai teks daryt krauja ir CRB, as ne pries antibus, bet be siu tyrimu ju neduodu. nebent jau temp laikosi 3-4 dienas labai auksta ir nekrenta ar pan . bet cia isimtys. todel visada prasau CRB, uz ji moku 25lt. jau kokius 5k antibu negerem vien del to kad darem tyrima. jeigu CRB norma ir vaikui matau pati kad sloga, kosulys. gerkle ir pan. antibiotiku neduodu. gydytojai turi zinias, be abejo. bet mes mamos kartais galim truputi su jais ir pasitart ir "pasigincyti" svelniai
nes mes matom savo vaika 24 val/para, o jos tik 15 minuciu per savaite geriausiu atveju.
QUOTE(bevardė @ 2013 02 27, 13:51)
Elgiuosi lygiai taip pat, bet mane tai daryti paskatino pulmonologas, jis sakė kad karkalai astminuko plaučiuose atsiranda ir nuo viruso, ir antibiotikai ne tik kad nepadeda, bet dar ir kenkia. Ir primygtinai reikalavo be tyrimų antibiotikų neduoti.
kai išgudrėjau ir aš jau tokia esu geriau sumokėti ir būti tikrai, kad tikrai reikia atibijotikų.
dabar buvome pas gydytoja dar mėnesį Flixotide purkšimės du kartus per diena, o tada žiūrėsime ar mažinti toliau taip palikti. kita gera naujiena sakė tikrai padės į sanatorija vykti gegužės pabaigoje, tai va merginos jei kas į palanga panašiu laiku vyksite aš būsiu su abiem vaikais
Papildyta:
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 02 27, 14:18)
dėl sanatorijų tai dar Abromiškių galėčiau rekomenduoti. Bet ten jau reikėtu gyventi, jai gyvenant Vilniuje tolokai būtu važinėti. čia prie elektrėnų
(man labaiu nei Pušino kelias patiko, labai labiau
)
mes iš Radviliškio, koks skirtumas, kur vykti man svarbiausia rebilitacija. gydytoja sakė pažadėjo, kad gausime gintara, pirksiu kambarį su teliku
nes vyksiu su paaugliu taip kad pravers
ir ten pirkti viskas pigiau
jau buvau žinau ir kiek skaičiau viskas ten patogiau kiekviename kambaryje yra dušas ir toletas, man tas svarbu su mano astmute, kuri jautri temperatūrų pokyčiams, nes daug kur sanatorijose reikia vaikščioti, kad nusimaudyti