Taip taip inhaliacijom tik tirpalai, jokiu sirupu!!! mums nuo prospano buvo uztine akys ir paberti zandukai... matyt gebene netinka... nes zolem irgi alergenu paletej nebuvo alergijos..
O mano omron inhaliatorius sugedo, nebepurskia garu
QUOTE(Davina @ 2013 02 20, 18:00)
kada pirkote pažiūrėkite į garantija gal dar galioje nuneškite tegul tvarko
QUOTE(Roga @ 2013 02 20, 16:07)
kada pirkote pažiūrėkite į garantija gal dar galioje nuneškite tegul tvarko
galioja, reiks nest - vezt kazkur, ale su vaikais per sunku, tai teks si karta kosulius be inhaliatoriaus varyt lauk
QUOTE(melle @ 2013 02 20, 16:00)
Mes visokiu zoliniu vaistu esam gere, padedavo ir neblogedavo. Ir tyrimus esam pasidare zolems - nerado jokios alergijos. Mums tik tos nelemtos dulkes blogai... Tai manau tinka mums sirupai, tik va galvoju kas efektyviausia butu. Siuo metu nesergam (tfu tfu tfu), tik domiuosi, jei ateityje prireiktu.
mes nealergiski visiskai bent jau tyrimai taip rode bet vis tiek neleido zoliniu sirupu.
QUOTE(Fedes @ 2013 02 20, 16:08)
pažengusiai ligai aš sakyčiau ne tai kad "nepadės", o ligos neišgydis, bet eigą tikrai gali palengvinti. mes kaip tik daugiau inhaliuojamės kai sunkesnė sloga.
lengvos jau ir negydomos praeina...
lengvos jau ir negydomos praeina...
taip taip ne taip issireiskiau
QUOTE(stebukliukas13 @ 2013 02 20, 17:35)
jie nekompensuojami,naudojami kaip pagalbinė priemonė,gal tiesiog pataikėt ant akcijos arba seniau pirkot ir mažiau kainavo
pries beveik 2men pirkom galbut ir akcijos buvo. nes negalejo 20cia litu pabrangti
QUOTE(Zirzė @ 2013 02 20, 18:47)
mes nealergiski visiskai bent jau tyrimai taip rode bet vis tiek neleido zoliniu sirupu.
pries beveik 2men pirkom galbut ir akcijos buvo. nes negalejo 20cia litu pabrangti
mes rudenį virš 40 mokėjom,bet nepamenu tiksliai kike tas virš dar buvo
kam aktualu pirkit eurovaistinėj kol akcija nebloga
QUOTE(Davina @ 2013 02 20, 18:47)
galioja, reiks nest - vezt kazkur, ale su vaikais per sunku, tai teks si karta kosulius be inhaliatoriaus varyt lauk
Greiciausiai uzsikisus skylute, kolbeleje, kur vaistai pilasi, gerai isplaukite ir prapuskite arba adatele ikiskite, mums taip daznai buna, ypac jeigu ne iskarto po panaudojimo isplauni.
QUOTE(Domogintare @ 2013 02 21, 17:53)
Greiciausiai uzsikisus skylute, kolbeleje, kur vaistai pilasi, gerai isplaukite ir prapuskite arba adatele ikiskite, mums taip daznai buna, ypac jeigu ne iskarto po panaudojimo isplauni.
bandziau ir puciau ir su adata pravaliau, bet ten purskia garus tik tada kai nuemi ta plastmase nuo virsaus, dangteli, ir palenki siek tiek ta melyna drugeli, bet turi ir sedet ikisus pirsta ir laikyt...
QUOTE(Davina @ 2013 02 21, 20:39)
bandziau ir puciau ir su adata pravaliau, bet ten purskia garus tik tada kai nuemi ta plastmase nuo virsaus, dangteli, ir palenki siek tiek ta melyna drugeli, bet turi ir sedet ikisus pirsta ir laikyt...
O isvirinti meginot? man po virinimu labai gerai eina garai.
QUOTE(RIMMMA @ 2013 02 22, 12:43)
O isvirinti meginot? man po virinimu labai gerai eina garai.
ne nebandziau, pabandysiu
sveiki. Kaip laikotes?
mes va nuejom praeita savaite du pusdienius i darzeli. Tai pasekme - didele sloga uzgulta nosis ir nezymus kosulys. tikiuosi nepereis i bronchita
mes va nuejom praeita savaite du pusdienius i darzeli. Tai pasekme - didele sloga uzgulta nosis ir nezymus kosulys. tikiuosi nepereis i bronchita
QUOTE(Zirzė @ 2013 02 25, 13:44)
sveiki. Kaip laikotes?
sveikos
oj laikykitės ir sveikite
turiu ir aš klausima, mano merginai viskas susinormalizavo ryte atsikėlusi sukosti viena nu du kartus, naktį nebekosome ir per diena labai retai kada smarkiai prisiduoda sukoso bet ir taip lengvai. purškiamės tik Flixotide du kartus per diena. toks klausimas ar mažinti įpurškimus viena karta dienoje, ar dar visa kova purkštis kol orai keisis ką manote
nors ryt pas gydytoja eisiu dar ir jos užklausiu kaip čia geriau padaryti
Kol vaikas kosti niekada nemažinu Flexotide (mes irgi tik jį vartojame). Vaikui visiškai nustojus kosėti tik tada pereinu prie vienos dozės vakare.