Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2013 02 19, 16:07)
Vibrocil antihistamininis bet tikrai ne hormoninis vaistas.

pasitikrinau infolapeli... tikrai nera adrenalino. Busiu supainiojus su kitais, kur mums buvo israse prie didziules slogos, bet tie buvo receptiniai... nepamenu pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2013 02 19, 16:52)
Na, sloga niekur nedingsta, ji teka "i vidu". Tai per visa nosiarykle... sudirgina ir bronchus, atsiranda kosulys, uzspazmuoja. Bent man taip aiskino. Ir ventolinas nuima spazmus. O sloga, kadangi ji pas mus ne alergine, tai as ir gydau kaip sloga - juros vanduo ar koks quixx, vibrocil lasai po 3k/d (na jie su adrenalinu kaip ir, tai lyg ir hormoniniai blush2.gif ), puciam nosi, kuo dazniau - net jei nelabai kas puciasi... nes kosulys pradzioje kartais buna ir nesusijes su bronchais - viso labo gerkle sudirginta, kutena ja nuo tos vidines slogos ir vaikas kosti, tai kuo anksciau pazabojama slogyte, tuo didesne tikimybe, kad nenukeliaus iki bronchu (nors mums vis tiek nukeliauja doh.gif  tongue.gif ).

del slogos pabandykite 2-3men purksti immuwash. Mums ji lor israse. Kainuoja nepigiai - apie 30lt bet ten jo 50ml. Mes ji naudojam jau 2men du kartus dienoje smile.gif kolkas slogu nera rolleyes.gif viena karta po patalynes pervilkimo D. prabudo su uzgulta nosim ir lyg norincia begti nosyte -tai 3k dienoje inchaliavome mineraliniu - slogos nebeliko ne laso smile.gif as tokiais atvejais REKOMENDUOJU tureti namuose inchaliatoriu. Ji isigijom tik prie pora men smile.gif bet jau db negaliu atsidziaugti jo nauda.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 02 19, 16:25)
del slogos pabandykite 2-3men purksti immuwash. Mums ji lor israse. Kainuoja nepigiai - apie 30lt bet ten jo 50ml. Mes ji naudojam jau 2men du kartus dienoje smile.gif kolkas slogu nera rolleyes.gif  viena karta po patalynes pervilkimo D. prabudo su uzgulta nosim ir lyg norincia begti nosyte -tai 3k dienoje inchaliavome mineraliniu - slogos nebeliko ne laso smile.gif as tokiais atvejais REKOMENDUOJU tureti namuose inchaliatoriu. Ji isigijom tik prie pora men smile.gif bet jau db negaliu atsidziaugti jo nauda.

Bet purškiat ir kai nosytė nebėga, ar ne? Pamenu su vyresniuoju naudojom, aišku senokai jau tas buvo...

Ačiū, mergaitės, už patariamąjį žodį! 4u.gif
Dėl inhaliatoriaus aš ir vis pasižiūriu.... kažin verta jį pirkti, kai būna pasiūlymai beta.lt ar grupinis.lt
Kokius parametrus reiktų žiūrėti jų?
Atsakyti
QUOTE(RoxAda @ 2013 02 19, 16:36)

Dėl inhaliatoriaus aš ir vis pasižiūriu.... kažin verta jį pirkti, kai būna pasiūlymai beta.lt ar grupinis.lt
vienareikšmiškai-reikia
o dėl inhaliatoriaus, kalbėjom 4-5-6pusl. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RoxAda @ 2013 02 19, 17:36)
Bet purškiat ir kai nosytė nebėga, ar ne? Pamenu su vyresniuoju naudojom, aišku senokai jau tas buvo...

Ačiū, mergaitės, už patariamąjį žodį!  4u.gif

taip. purskiam visa laika 2men. dar liko 1men - sake reikia ji naudoti per kritinius menesius smile.gif mums per ziemos sezona

del inchaliatoriaus ir as esu vienareiksmiskai TAIP. as labai gailiuosi akd mes jo neisigijom kai prasidejo problemos doh.gif butu nereikeje tiek bereikalingu vaistu sugerti verysad.gif jis mus net gelbejo tuomet kai nepurskem Fleksotido. Kai uzeidavo stipresni priepuoliai po inchaliaciju palengvedavo. t.y. po paros laiko budavo rezultatas

as pirkau is hiperfarmos va toki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 19 vasario 2013 - 17:28
ir aš jei būčiau žinojusi kaip padeda inchaliatorius, gal tiek vaistų ir nebūtų sugerti tiek vaikas kankintas doh.gif unsure.gif
nu yra kaip yra, bet bet koks slogytė kosuliukas tik pasirodo pajungiu inchaliatorių ir viskas per kelias dienas sveikute būna.

mūsų toks http://www.hiperfarm...1578-63a8b29234
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 02 19, 17:25)
as pirkau is hiperfarmos va toki

QUOTE(Roga @ 2013 02 19, 17:33)

man rodos toks kaip šitoj paskutinėj nuorodoj ir buvo beta pasiūlymuose.
dabar yra toks:

http://grupinis.lt/k...rai?show_more=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoxAda: 19 vasario 2013 - 18:26
QUOTE(RoxAda @ 2013 02 19, 19:23)
man rodos toks kaip šitoj paskutinėj nuorodoj ir buvo beta pasiūlymuose.
dabar yra toks:

http://grupinis.lt/k...rai?show_more=1

man tas " pneumatinis-stūmoklis prietaisas" prierasas idomiai skamba g.gif kazin ar jis tyliai veikia
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Citavau citavau ir nesusicitavo man doh.gif Kazkuri rasete kad Nasonex negydo, tai kad gydo jis, hormoninis vaistas 4u.gif
O mes jau uziam snoksciam svoksciam ir visaip kaip kitaip doh.gif neissisuksiu be flixotido... o taip tikejausi doh.gif unsure.gif temperaturu ner, nu bet kosti baisiai taip tirstai, ale ir gert turiu versti, ko niekad nebudavo unsure.gif nesusiskystina sekretas matyt verysad.gif dar siandien acc pradejau duot, nes ambroxolis matyt jau svestas vanduo mum patapo doh.gif oj vienu zodziu, flixotidas i trasa.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2013 02 18, 17:14)
Bet o kodel tada mums jo vartoti israse menesiui? Juk negydo tas Nasonexas, tik simptomus malsina... Kas tada po to menesio..? Bet kokiu atveju eisim kovo vidury pas alergologe ir pulmonolge, tai pasikonsultuosim. O jus vaikams irgi purskiat Nasonexa, jei taip tai ar daznai? Juk jei jau yra alergija dulkiu erkutems, tai ji ir bus, neisvengsim juk visur tu erkuciu, tai negi dabar visa gyvenima purksimes Nasonexa..? Suprantu dar kai buna ziedadulkems alergija, tai tuo periodu purkstis atrodo suprantama, bet mano vaikas joms nealergiskas. Dulkiu erkuciu pilna visur, ar nepripras paskui prie hormonu? Zodziu daugybe klaustuku...

Mum rinitas paumeja po virusines slogos dazniausiai, tada pora dienu papurskiu ir praeina, daugiau nepurskiu, nes tikrai nematau reikalo. Prie hormonu gleivine pripranta ir pati jau nebemoka susitvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 02 19, 19:35)
Kazkuri rasete kad Nasonex negydo, tai kad gydo jis, hormoninis vaistas  4u.gif

aišku, kad gydo. Ir mums gana sėkmingai.

QUOTE(Davina @ 2013 02 19, 19:35)
O mes jau uziam snoksciam svoksciam ir visaip kaip kitaip  doh.gif neissisuksiu be flixotido...

o mes flixotidą pakeitėm į budesonidą. Iš pradžių buvo viskas puiku, pastebėjau netgi, kad vaikas aktyvesnis pasidarė.
O dabar jau kurį laiką nebesuvaldom alergijos. Aišku, su hormonų pakeitimu tas nesusiję.
Atsakyti
Aciu, merginos, uz patarimus! Immuwash tai reikes nusipirkti... Gal bent mazylei ausu uzdegimai nesikartos, vis isvengsim vienos problemos, jei BA nepalengves...
ACIU!
Atsakyti