QUOTE(melle @ 2013 02 18, 18:33)
Taigi, kadangi nustatytas nuolatinis alerginis rinitas mums israse purksti i nosi Nasonex'a. Menesi laiko. Nelabai supratau, kam ji purksti jei realiai tos slogos nera? O gal ji yra kazkur viduj, tiesiog vaikas atrodo kaip visiskai sveikas ir nesloguojantis? Bet juk sloga turetu matytis? Jis juk turetu bent trinti ta nosi, o dabar visiskai nieko... Gal jus turit panasios patirties ir galetumet pasidalint kaip jus elgetes tokioje situacijoje.
man irgi niekada neatrodė, kad mano dukrai sloga, bet gyd išrašė ir viskas, bet ilgainiui aš tikrai pastebėjau, kad nosisi ir nevarva, bet yra užgulus
mes pusškian nasolex, pulmonologė sakė jai viskas gerai tai ir savaitės užtenka su šiuo vaistu gydyti, nors netameta, kad būna variantu kai reikia ir du metus puskšti be pertraukų
turiu dar viena vaiką,man pačiai atrodo, viskas jam ok, bet kai mes kartu pas gydytojus su abeis važiavom, kelis kart gyd pagavo, kad jis negražiai kvepuoja ir kad gerai būtu ir jam nasolex, nors tikrai atrodė kad švari nosytė. kaip pradėjau stebėtui, pastebėjau kad užgulus nosis, ryte čiaudo, užsirašėm pas alergologę.
Jums patariu klausyti gydytoju, bet jai matote, kad viskas gerai galit ir mažinti tų įpurškimų skaičių.