Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(melle @ 2013 02 18, 18:33)
Taigi, kadangi nustatytas nuolatinis alerginis rinitas mums israse purksti i nosi Nasonex'a. Menesi laiko. Nelabai supratau, kam ji purksti jei realiai tos slogos nera? O gal ji yra kazkur viduj, tiesiog vaikas atrodo kaip visiskai sveikas ir nesloguojantis? Bet juk sloga turetu matytis? Jis juk turetu bent trinti ta nosi, o dabar visiskai nieko... Gal jus turit panasios patirties ir galetumet pasidalint kaip jus elgetes tokioje situacijoje.

man irgi niekada neatrodė, kad mano dukrai sloga, bet gyd išrašė ir viskas, bet ilgainiui aš tikrai pastebėjau, kad nosisi ir nevarva, bet yra užgulus

mes pusškian nasolex, pulmonologė sakė jai viskas gerai tai ir savaitės užtenka su šiuo vaistu gydyti, nors netameta, kad būna variantu kai reikia ir du metus puskšti be pertraukų

turiu dar viena vaiką,man pačiai atrodo, viskas jam ok, bet kai mes kartu pas gydytojus su abeis važiavom, kelis kart gyd pagavo, kad jis negražiai kvepuoja ir kad gerai būtu ir jam nasolex, nors tikrai atrodė kad švari nosytė. kaip pradėjau stebėtui, pastebėjau kad užgulus nosis, ryte čiaudo, užsirašėm pas alergologę.

Jums patariu klausyti gydytoju, bet jai matote, kad viskas gerai galit ir mažinti tų įpurškimų skaičių.
Atsakyti
Bet o kodel tada mums jo vartoti israse menesiui? Juk negydo tas Nasonexas, tik simptomus malsina... Kas tada po to menesio..? Bet kokiu atveju eisim kovo vidury pas alergologe ir pulmonolge, tai pasikonsultuosim. O jus vaikams irgi purskiat Nasonexa, jei taip tai ar daznai? Juk jei jau yra alergija dulkiu erkutems, tai ji ir bus, neisvengsim juk visur tu erkuciu, tai negi dabar visa gyvenima purksimes Nasonexa..? Suprantu dar kai buna ziedadulkems alergija, tai tuo periodu purkstis atrodo suprantama, bet mano vaikas joms nealergiskas. Dulkiu erkuciu pilna visur, ar nepripras paskui prie hormonu? Zodziu daugybe klaustuku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melle: 18 vasario 2013 - 17:18
QUOTE(melle @ 2013 02 18, 17:14)
Bet o kodel tada mums jo vartoti israse menesiui? Juk negydo tas Nasonexas, tik simptomus malsina... Kas tada po to menesio..? Bet kokiu atveju eisim kovo vidury pas alergologe ir pulmonolge, tai pasikonsultuosim.
1. O jus vaikams irgi purskiat Nasonexa, jei taip tai ar daznai?
2. Juk jei jau yra alergija dulkiu erkutems, tai ji ir bus, neisvengsim juk visur tu erkuciu, tai negi dabar visa gyvenima purksimes Nasonexa..? Suprantu dar kai buna ziedadulkems alergija, tai tuo periodu purkstis atrodo suprantama, bet mano vaikas joms nealergiskas.
3. Dulkiu erkuciu pilna visur, ar nepripras paskui prie hormonu? Zodziu daugybe klaustuku...
1. mes purškiam 1k/d.+geriamus lašiukus
2. ne, nevisur, svarbiausia laiku skalbt, valyt, keist patalyne/čiužinius kas ~2-3metus, knygas praimt...Ir dažniausia vaikai išauga arba bent susilpnėja simptomai (mano vyresnėlis nuo gimimo su 7-9+, o dabar jam 17metu ir gali kai ką ir suvalgyt iš alergenu, ir netgi per žydėjimą, ar net bibliotekoj/dulkėtoj patalpoj žymiai geriau jaučiasi)
3. gyd. kaitalioja vaistus kad nebūtu pripratimo, o ir su laiku netaip dažnai jų prireikia, dažniausia
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 02 18, 17:37)
1. mes purškiam 1k/d.+geriamus lašiukus
2. ne, nevisur, svarbiausia laiku skalbt, valyt, keist patalyne/čiužinius kas ~2-3metus, knygas praimt...Ir dažniausia vaikai išauga arba bent susilpnėja simptomai (mano vyresnėlis nuo gimimo su 7-9+, o dabar jam 17metu ir gali kai ką ir suvalgyt iš alergenu, ir netgi per žydėjimą, ar net bibliotekoj/dulkėtoj patalpoj žymiai geriau jaučiasi)
3. gyd. kaitalioja vaistus kad nebūtu pripratimo, o ir su laiku netaip dažnai jų prireikia, dažniausia

Labai aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 02 18, 16:48)
nes mes turėjom liūdna patirtį, vaikas kosėjo, niekas nieko nematė, tik šiurkštus kvėpavimas, buvo obstrukcijų...vėliau vaikas apkurto. Nors ir anksčiau turėjom sloga kuri tekėdavo gerklyte, o ne per nosį, bet kad tai davestu iki apkurtimo...

verysad.gif
o paskui ar atsistatė Jums klausa...... kaip baisu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoxAda: 18 vasario 2013 - 19:29
QUOTE(RoxAda @ 2013 02 18, 19:29)
verysad.gif
o paskui ar atsistatė Jums klausa...... kaip baisu!
dar ne iki galo, bet jau daug maž.

Pagulėjom alergologiniam, ten rado kam dar alergiška, tai gydė kompleksiškai: nuo alergijos, praputimai, pratymai, inchaliacijos, kojyčių šildymai....dabar bent vaikas jau nešnabžda (jai atrodydavo kad mes taip kalbam, nors vos nerėkdavom doh.gif ) ir galima susišnekėt. Kovo 5d. darys audiograma, tada ir pasakys ant kiek atsistatė (buvo 90% apkurtusi)
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 02 19, 10:17)
dar ne iki galo, bet jau daug maž.

Pagulėjom alergologiniam, ten rado kam dar alergiška, tai gydė kompleksiškai: nuo alergijos, praputimai, pratymai, inchaliacijos, kojyčių šildymai....dabar bent vaikas jau nešnabžda (jai atrodydavo kad mes taip kalbam, nors vos nerėkdavom doh.gif ) ir galima susišnekėt. Kovo 5d. darys audiograma, tada ir pasakys ant kiek atsistatė (buvo 90% apkurtusi)

unsure.gif stiprėkite, 4u.gif

labai labai laukiu žinių iš jūsų, kaip jums su klausa 4u.gif

mums reikia stebėti savo mažyle, bet kol krenta iš ausyčių sieros gabaliukai ir girdi manau viskas neblogai pas mus
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 19, 09:34)
unsure.gif stiprėkite,  4u.gif

labai labai laukiu žinių iš jūsų, kaip jums su klausa 4u.gif

mums reikia stebėti savo mažyle, bet kol krenta iš ausyčių sieros gabaliukai ir girdi manau viskas neblogai pas mus
ačiū 4u.gif

Mano sūnus turi problemų su siera, ji renkasi sausais gabalais, tai mums buvo atradimas Cerustop, įlašinai, palaikai ir viskas gražiai su pagaliuku išsiima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 02 19, 10:52)
ačiū  4u.gif

Mano sūnus turi problemų su siera, ji renkasi sausais gabalais, tai mums buvo atradimas Cerustop, įlašinai, palaikai ir viskas gražiai su pagaliuku išsiima  thumbup.gif

o mums padėjo VOX, nors kai pakalbi, mažai kam jis padeda g.gif turėsiu omenyje ir jūsų lašiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2013 02 18, 19:14)
Juk jei jau yra alergija dulkiu erkutems, tai ji ir bus, neisvengsim juk visur tu erkuciu, tai negi dabar visa gyvenima purksimes Nasonexa..?

alergija dulkėms aktyviausia lapkričio-kovo mėn, o paskui jau daugiau vaikai lauke būna tai ji nebūna tokia aktyvi
Atsakyti
QUOTE(Anecka @ 2013 02 16, 16:41)
Galvoju, jei jau hormonus negalime atsisakyti, tai kam tada gerti Monkastą...

Maniškiui nustačius BA skyrė Monkastą, deja, ji neveikė, obstrukcija kartojosi, plius sutriko vaiko miegas bei nervinė būsena iš mielo ir linksmo pasidarė piktas žvėriukas. Tagi išrašė tada Flexotide, o Monkastą nuėmė. Be Flexotide vasaros metu be priepuolių išbūna vieną mėnesį, kitu metų laiku vos dvi savaites ir vėl obstrukcija. Vartojant reguliariai ryte vakare po 125 Flexotide astma puikiai kontroliuojama jokių obstrukcijų nebūna net ir pasigavus virusiuką. Šiuo metu jau beveik savaitė kaip purškiu tik vieną kartą- vakare. Daugiau jokių kitų vaistų nereikia naudot. Ventoliną vartojam labai retai, tik po Flexotide pertraukos prasidėjusio paūmėjimo metu. Vartojant, kaip sakiau būklė visiškai stabili, tai ir nežaidžiu bandydama nutraukt tuos vaistus, va primažinu ir tiek, iki vasaros vartosim drąsiai. Žinau, kad hormonas, bet neduodama jo ir taip sukeldama nuolatines obstrukcijas vaikui labiau kenkčiau, be to, bijau, kad po vaistų nedavimo, vien kvėpuojamo hormono gali ir neužtekti.

Nuo refliukso prieš miegelį duodu Frutini
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, ar esat vartoję homeopatinius luffa compositum Heel?

Ar veiksmingi būtų įdomu sužinot? reikia pamažu paruošt organizmą žiedadulkių antplūdžiui, labiau linkstu į homeopatinius, nes hormonai tai jau paskutiniu atveju...

Atsakyti