Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Na jau taip kategoriškai pareikšti, kad jei nevalgo tai jau nesveikas protiškai, negražu. ir nematau čia kažko siaubingo, kad reikėtų taip stebėtis. nelyginkim pagal save ir savo vaiką. visokių žmonių yra visokių ir reikia. o bandymai badu marinti ir tikėtis, kad valgys bet ką išvis pasibaisėtini. Paaugs ir užsimanys, galų gale jau ir pasikalbėt, įtikint bus galima.

ir nebesiginčykit, mergaitės, visos Jūs puikios ir šaunios mamos 4u.gif vaikučiam labai pasisekė, kad turi Jus, mylinčias ir rūpestingas.
Atsakyti
Kur Jūs matot kategoriškumą? Juk rašiau, kad vaiko nevalgymas dažniausiai yra kaprizas ir tik atmetus jį galima įtart ligas. Pati sakėt visokių vaikų yra. Ir aš pati žinau ir tokių kurie dėl kaprizo ir mamos nuolaidumo valgo tik tai ką nori ir dažniausiai tik tai kas saldu. Ir žinau atvejį kad dėl vaiko nevalgymo buvo kalta rimta liga. Badu vaiko niekas nemarina, pats vaikas atsisako valgyti, o ne mama lėkštes prie lubų prikala.

Auginau vaiką, kuris tikrai negalėjo valgyti labai daugelio produktų dėl itin stiprios alergijos, o tai ką galėjo valgyti buvo tikrai ne itin skanu. Ir kaip manot , man reikėjo jam leist valgyti tai ką jis nori, bet nuo ko jam ištiks priepuolis, ar kantriai laukti, kol jis išalkęs valgis tai kas jam išties galima ir reikalinga?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 02 13, 11:55)
2 dienos ne tragedija. Būtumėt pakentėjusi dar dieną ar dvi, tai valgytų bet ką kas po ranka pakliūtų. Bėda, kad nevalgiam vaikui mamos tuoj bando įsiūlyt bent sausainiuką ar saldainiuką, kad ale kalorijų gautų. Patikėkit, bandė ir maniškis vieną kartą protestuot ir nevalgyt, viskas baigėsi tuo, kad šlamštė po pertraukos nesirinkdamas. Suprantu, kad būna tam tikrų produktų kurių vaikas tiesiog nenori, ir suaugusiems būna, aš pav po šiai dienai negaliu žalios morkos į burną paimt, sutąso iš karto. Bet tokie atvejai, kai vaikas valgo tik sūrelius yra daugiau kaprizas. Aplamai tiek fiziškai tiek protiškai sveikas vaikas valgo, gal ir ne viską bet valgo. Kitu atveju verta susirūpinti ar nėra kokių ligų, dėl ko vaikas atsisako maisto.

yra, gerl`as daznai apsivemia vos suvalges kazka doh.gif vienu zodziu pasakiau kaip yra, galiu pasikviest jus i svecius kad parodytumet kaip reikia ismokint vaika valgyt 4u.gif
Atsakyti
Kai mano mažiui suūmėja Gerl'as (irgi turi šitą "džiaugsmą") jam visi pieno produktai būna uždrausti aplamai. Gali norėt sūrelio iki isterijos- negaus schmoll.gif
Atsakyti
yra ir vaikų kaip mano vyresnėlis turi sutrikima nejaučia alkio jausmo, ir jam dzin kiek gali būti nevalgęs, man ir gydytoja sakė, vaikas žino kiek nori valgyti, dėja atsidūrėme ligoninėje su išsekusiu organizmu, buvau jau kvaila ir maniau, kad vaikas žino, šalia jo hiperaktyvumo eina, kad nejaučia alkio, nei neprimenu, kad reikia pvalgyti ir dabar nieko nevalgo schmoll.gif

taip kad mamytės baigiam diskusijas, kiekvienas vaikas kitoks ir mama viska daro, kas geriau bigsmile.gif

toks jausmas, kad šiemet pavasaris bus ankstyvas taip kvepia jau pavasariu, pagaliau galime eiti pasivaikščioti lauke, nerealu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 13, 16:03)
yra ir vaikų kaip mano vyresnėlis turi sutrikimą nejaučia alkio jausmo

Tokį vaikutį ir aš pažįstu verysad.gif Bet tokių vaikų vienetai.

Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 02 13, 17:15)
Tokį vaikutį ir aš pažįstu  verysad.gif  Bet tokių vaikų vienetai.

dėja bet būna, va kad ir dabar 167 cm o sveria vos 38 kg doh.gif gerai, kai namie vis sakai eik pavalgyti trenkiu kumščiu į stala ir eina valgyti, jei nebūnu tai ir nevalgo schmoll.gif nors jam jau tuoj 14 metų bus ir vis tas pats, sako iššaugs, nesamone, nebent save kontroliuoti pradės kai jau suaugs į prota unsure.gif
Atsakyti
mano vienas 122 sveria 20,
kita 102 sveria 14

nu ir ka , nieko, bet jie valgo. kartais panuolaidziaujam pasidarom tai kas jiems skanu. zinau kad vienas nevalgo agurku kitas pomidoru. nu tai ka padarysi vienam pjaustau agurka kitam pomidora. kas del kaprizu nu as irgi is tu mamu kur bele kazka valgo ir tai dziaugiuos, tik stebgiuos kad tas bele kazkas nebutu saldainis ar pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 13, 17:24)
dėja bet būna, va kad ir dabar 167 cm o sveria vos 38 kg doh.gif gerai, kai namie vis sakai eik pavalgyti trenkiu kumščiu į stala ir eina valgyti, jei nebūnu tai ir nevalgo schmoll.gif nors jam jau tuoj 14 metų bus ir vis tas pats, sako iššaugs, nesamone, nebent save kontroliuoti pradės kai jau suaugs į prota unsure.gif

pas mus panasiai,tik sunui jau 16m.meniu skurdus,pagrindas batonas,makaronai.Susigyvenom su tuo nevalgymu ir net kita kart as pamirstu pati,kad jam valgyt neliepiau.taip ir vadinam batonciku.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 13, 17:03)

taip kad mamytės baigiam diskusijas, kiekvienas vaikas kitoks ir mama viska daro, kas geriau bigsmile.gif

toks jausmas, kad šiemet pavasaris bus ankstyvas taip kvepia jau pavasariu, pagaliau galime eiti pasivaikščioti lauke, nerealu bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

nepamirškim kitos aktualios temos, dėl kurios čia ir susirinkom. Pavasaris ant nosies, tuoj prasidės žydėjimas ir vėl teks stot į kovą...
Atsakyti
Mano mažiui pavasaris ne toks baisus, jam sunkiau rudenį. O šiaip tai visada serga vasario mėn. Va ir dabar neseniai po gripo. Ir dičkis nuo slogos kenčia ne pavasarį o rudenį, nors alergiškas žiedadulkėm, beržams bei lazdynui ir gyvenam pamiškėje, bet alerginė sloga paūmėja kai laukuose prasideda kūlimo darbai. Šiaip sako rudenį ir GERL sustiprėja tai matyt viskas ir susideda į vieną krūvą.
Atsakyti
o mum pavasaris atgaiva ir kūnui ir sielai, nes mano vaikai nealergiški žydėjimui, tai tiesiog lauke kada ateis ir akyse jiems pagerėja, mums sunkus ruduo ir dar baisesnis gruodis ir sausis doh.gif va tada šakės, atrodo visos ligos puola unsure.gif
Atsakyti