Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(nataliuncik @ 2012 12 21, 14:54)
Monfestra čia iš Monkastos serijos, tą patį veiklioji medžiaga Montelukast, tik pavadinimas kitas, nors su tais analogais ne visi tinka  schmoll.gif mums tai pats geriausias Singulair arba dar pakenčiamai Monkasta, o vat su Montelukasta, Monfestra, Astmir (juos dažniausia ligoninėj duoda) tik prisikentėjom  doh.gif

ačiūūū 4u.gif
gal mums padės g.gif
o galite man tiksliau apie tuos vaistus papsakoti, ko tikėtis, koks poveikis gali būti, koks šalutinis. jūs turite daug žinau, noriu ir aš suprasti ir padėti dukrytei kaip geriau 4u.gif
Atsakyti
o yra kas iš Šiaulių, gal kas ką žinote apie alergologe gyd. Laima Daukšienė g.gif kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 12 21, 15:54)
Monfestra čia iš Monkastos serijos, tą patį veiklioji medžiaga Montelukast, tik pavadinimas kitas, nors su tais analogais ne visi tinka  schmoll.gif mums tai pats geriausias Singulair arba dar pakenčiamai Monkasta, o vat su Montelukasta, Monfestra, Astmir (juos dažniausia ligoninėj duoda) tik prisikentėjom  doh.gif

O ko ten papildomo kituose pavadinimuose prideta, kad rasote netiko. g.gif Siandien kaip tik pirkau, ir vaistininke paklause koki duoti. Mes kaip naujieji astmatikai nezinojau, blink.gif tai dave mofestra. O gal nusipirkti Singular? Ar cia kaip kam tinka. Ir kas buvo blogai Jums vartojan kitos firmos vaistus.
Atsakyti
Su Šv. Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais Metais. Tegu namai prispildo ramybės ir džiugesio bei begalinės sveikatos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuke: 25 gruodžio 2012 - 05:08
Tegul Kalėdų žvakių šviesoje sudega tik rūpesčiai ir liūdesys, išlieka laimė ir džiugesys. Su Šv. Kalėdom! Nesirkit

user posted image
Atsakyti
Sveikatos, meilės, laimės, pinigų linkiu Šv. Kalėdų Jūsų šeimoms 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 25 gruodžio 2012 - 17:12
Kantrybes,ramybes,su Sventem
user posted image
Atsakyti
SVEIKATOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif Su sventem 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais 4u.gif

mergaitės aš su klausimu, ar kosulio priepolius gali paaštrinti dantukų dygimas? g.gif , mums per kelias dienas 3 iltiniai išdygo, ir paskutinis tuoj išlys.
Atsakyti
Sveikos,jungiames ir mes i pokalbius apie BA . Auginu du vaikucius kuriem pripazinta astma,maziausiajam jau daugiau nei metai o didzkiui apie pusmetis kaip nustatyta,bet pas ji imunoglobulinas virs 2000
Atsakyti
sveikos ir as prisijungiu, mergytei 3.5metu ir jau menuo gydomes kaipr bronhine astma ale ziuriu vartojam vaistus bet vistiek yra kosulys kiekv ryta, o diena tai maziau tai daugiau.po kiek laiko vaistu vartojimo turetu nustot koset? plius geriam ir nuo alergijos tablete kiekv diena ir nosies purskula nes jau itra laringita alergijos. man taip gaila vaika kiekvdiena vastai. gal yra gydimai su hemopatiniais vaistai
Atsakyti
QUOTE(Isdykele09 @ 2013 01 02, 15:21)
sveikos ir as prisijungiu, mergytei 3.5metu ir jau menuo gydomes kaipr bronhine astma ale ziuriu vartojam vaistus bet vistiek yra kosulys kiekv ryta, o diena tai maziau tai daugiau.po kiek laiko vaistu vartojimo turetu nustot koset? plius geriam ir nuo alergijos tablete kiekv diena ir nosies purskula nes jau itra laringita alergijos. man taip gaila vaika kiekvdiena vastai. gal yra gydimai su hemopatiniais vaistai

Pasiskaitykit tema, ir apie alternatyvius metodus, ir apie vaistu suveikimo greiti daug prirasyta. Manau, kad neturetu koseti, vartojant vaistus. Arba dozes netinkamos, arba alergija smarkiai ima virsu.
Atsakyti