Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Mano vaikis iki darželio buvo be galo imlus virusams (kai apart aukštos temperatūros jokių kitų simptomų nebuvo nebent bėrimas). Dabar jis atsparesnis, o kraujo rodikliai vis tiek rodo kad geležies trūksta, nors feritinas normos ribose. Kaip ir sakiau, dėl smulkių eritrocitų. Norint tai nustatyti reikia citologinio kraujo tyrimo.
Papildyta:
Su geležies papildais atsargiai, dažnai tie sirupai alergizuoja. O nuo Hemofer lašiukų maniškiui nuo dantų priekinių emalis nuėjo.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 02 11, 15:36)
Mano vaikis iki darželio buvo be galo imlus virusams (kai apart aukštos temperatūros jokių kitų simptomų nebuvo nebent bėrimas). Dabar jis atsparesnis, o kraujo rodikliai vis tiek rodo kad geležies trūksta, nors feritinas normos ribose. Kaip ir sakiau, dėl smulkių eritrocitų. Norint tai nustatyti reikia citologinio kraujo tyrimo.
Papildyta:
Su geležies papildais atsargiai, dažnai tie sirupai alergizuoja. O nuo Hemofer lašiukų maniškiui nuo dantų priekinių emalis nuėjo.

aišku, stebėsiu.

ne nealergizuoja jau savaite gerima viskas ok pas mano mergina nieko blogo nepastebėjau jokių bėrimų ar dar ko nors.

Atsakyti
O ką geriat?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 02 11, 16:09)
O ką geriat?

Feroglobina B12 po puse arbatinio šaukštelio.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 11, 14:27)
aaa rimtai dar ir tokių bajerių būna blink.gif  g.gif

nes man kilo įtarimas kai pasigavom virusa tfu tfu pasveikome per 4dienas, su vien inchaliacijom ir dviguba Flixotide doze, nors gydytoja prigasdino sako neturi resursų su kuo kovoti jėgų hmmm  g.gif  nu sugersime gelžį 2 mėnsius ir vėl pasidarysime tyrimus ir jei ką pas tada pas hematologe vyksime. mano merginos visada hemoglobimas geras. bet vat ką daryti su dantukais nežinau jaučiu reiks eiti pas dantiste gal ką patars, nes nelabai leidžiasi dantukus valyti g.gif

Mano vyresnele gere feroglobina - tai be to, kad dantys pradejo ziauriai juoduot, dar ir viduriai siaubingai kietejo... Gerem, nes kas menesi sirgom, o po to hemoglobinas ziauriai krisdavo... Zinokit, ivairiu nuomoniu yra, bet paskaicius geru atsiliepimu nupirkau kramtomu amway gelezies tableciu vaikams. Pakuote apie 50 litu kainavo, nzn kaip dabar. Bet mums pasiteisino - nereikejo su saukstu vaiko vaikytis, hemoglobinas pakilo... dantys nenukentejo. Parduoda mamos temoj. As man rodos net visos temos nenarsiau - parasiau kad ieskau tokiu ir susiunte i az pasiulymus.
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2013 02 11, 18:39)
Mano vyresnele gere feroglobina - tai be to, kad dantys pradejo ziauriai juoduot, dar ir viduriai siaubingai kietejo... Gerem, nes kas menesi sirgom, o po to hemoglobinas ziauriai krisdavo... Zinokit, ivairiu nuomoniu yra, bet paskaicius geru atsiliepimu nupirkau kramtomu amway gelezies tableciu vaikams. Pakuote apie 50 litu kainavo, nzn kaip dabar. Bet mums pasiteisino - nereikejo su saukstu vaiko vaikytis, hemoglobinas pakilo... dantys nenukentejo. Parduoda mamos temoj. As man rodos net visos temos nenarsiau - parasiau kad ieskau tokiu ir susiunte i az pasiulymus.

žinau, aš per iherb ieškosiu, kol tą buteliuka išgersime, manau ten rasiu tinkamus vitaminus, nes kol dar ateis iš amerikos prireks laiko. ačiū. mano moka kramtyti bet nekramto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 11, 17:42)
žinau, aš per iherb ieškosiu, kol tą buteliuka išgersime, manau ten rasiu tinkamus vitaminus, nes kol dar ateis iš amerikos prireks laiko. ačiū. mano moka kramtyti bet nekramto schmoll.gif

As per pora dienu gavau - gal kazkas turejo daugiau pardavimui uzsipirkes, tai uztruko kol iki Vilniaus is Kauno atiunte 4u.gif O tos kramtomos tabletes - tai kaip vitaminai tokios konsistencijos ir skonis vaisinis. As tuo metu savo 1m3men panelytei trindavau i miltukus tarp saukstuku ir taip suduodavau biggrin.gif 4u.gif O iHerb nezinojau - reikes paciai pasidomet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2013 02 11, 18:49)
As per pora dienu gavau - gal kazkas turejo daugiau pardavimui uzsipirkes, tai uztruko kol iki Vilniaus is Kauno atiunte 4u.gif O tos kramtomos tabletes - tai kaip vitaminai tokios konsistencijos ir skonis vaisinis. As tuo metu savo 1m3men panelytei trindavau i miltukus tarp saukstuku ir taip suduodavau biggrin.gif  4u.gif O iHerb nezinojau - reikes paciai pasidomet 4u.gif

galima tik reikia skaityti http://www.iherb.com...-oz-60-ml/23058 labai noriu šituos nupirkti dukrytei, bet galima rasti visko ir su geležim ir vitaminais. man patinka, dičkiui labiausiai pasitvirtino vitaminai labai labai 4u.gif
Atsakyti
O aš stebiuosi, kaip Jūsų pasitikite internetinėmis parduotuvėmis, jei net patys amerikiečiai pripažįsta kad 80 proc. internetu parduodamų vaistų ir papildų yra klastotės. Nors aš aplamai esu labai skeptiškai nusiteikus prieš papildų davimą vaikam išskyrus du vitaminus, tai vit D nes mūsų klitao sąlygomis jo tikrai trūksta, ypač augant kauliukam, bei šaltuoju metu nedidelėmis dozėmis vit C, nes vėlgi, mes neturime tokiu metu jokių vaisių ar daržovių per žiemą išsaugančių vit c kiekį savo sudėtyje. Visus kitus vitaminus ir mikroelementus galima atrasti maisto produktuose, tik būtina juos tinkamai pasirinkti. Ta pati prof. Taunytė neblogai yra atsiliepusi apie vitaminų naudojimo neveiksmingumą ir net žalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 12 vasario 2013 - 09:52
QUOTE(bevardė @ 2013 02 12, 09:47)
O aš stebiuosi, kaip Jūsų pasitikite internetinėmis parduotuvėmis, jei net patys amerikiečiai pripažįsta kad 80 proc. internetu parduodamų vaistų ir papildų yra klastotės. Nors aš aplamai esu labai skeptiškai nusiteikus prieš papildų davimą vaikam išskyrus du vitaminus, tai vit D nes mūsų klitao sąlygomis jo tikrai trūksta, ypač augant kauliukam, bei šaltuoju metu nedidelėmis dozėmis vit C, nes vėlgi, mes neturime tokiu metu jokių vaisių ar daržovių per žiemą išsaugančių vit c kiekį savo sudėtyje. Visus kitus vitaminus ir mikroelementus galima atrasti maisto produktuose, tik būtina juos tinkamai pasirinkti. Ta pati prof. Taunytė neblogai yra atsiliepusi apie vitaminų naudojimo neveiksmingumą ir net žalą.

na... sia tema galima daug diskutuoti. Nesiplesiu, vitaminu vaikams papildomai neduodu. Mazyle gauna vit.D ir tiek. Vyresnioji... labai nevalgi. Jei vaikas issizioja tik kai pamato varskyte, jogurta, pieniska sriuba... ir nepraziodysi sukist jokios darzoves, mesos... tai ka tokiu atveju rinktumetes? biggrin.gif Mano nuomone, geriau jau vitaminas, negu kokia kraujo liga... pasitiki nepasitiki - tuo metu renkiesi maziausia blogybe 4u.gif Dabar vyresnele paaugo, jau daugiau ka isiulyt galima. Dazoviu ne, bet mesa - taip. Ir visai kol kas neblogai sekasi vartoti zaliuosius kokteilius. Tai vitaminai pagrinde is ten... O apie Taunyte as turiu savo atskira nuomone doh.gif Na gal kai ka ji ir teisingai sako, bet siaip...
Zodziu, nesmerkime vieni kitu 4u.gif Juk nerasome cia visos savo istorijos nuo A iki Z, su paaiskinimais kodel kada kaip kokiu tikslu ir pan. Daug kas lieka nepasakyta, nors ne maziau svarbu cool.gif
Atsakyti
Smerk jokiu būdu nesmerkiu, tik noriu įspėt apie vaistų ir papildų falsifikatus, kurie ne tik kad nepadės bet gali ir pakenkti. Yra vaistų kuriuos žmonės siunčiasi bet tik tiesiogiai iš pačių gamintojų, ypač kai kalba eina apie vėžinius susirgimus, bet visokie papildai, sirupai vaikams tikrai kelia daug abejonių.
O jei vaikas atsisako tam tikrų produktų, dažniausiai taip yra todėl kad jų vaiko organizmui tuo metu tiesiog nereikia wink.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif
neissemiama tema, kaip ir apie skiepus.... patylesiu is vis....
o darzoves valgot is savo darzo? o zeme is kur gavot? ar is prekybos centro uzaugintas antibijotiku ir steroidu baseinuose? doh.gif cia retoriniai klausimai jeigu ka....
Jeigu nesate atlikus tu vitaminu mikrobiologiniu tyrimu tai ir neteikit kad tai klastotes, o internete ir is kitu zmoniu galima tieeeeeeeeeeek daug nesamoniu prisiskaityt kad net rengtis nebenoresit, nes tai sukelia vezi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti