Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2013 02 04, 12:29)
šiandiena eisime pas gydytoja tai paklausiu dėl mikroplazmu ir chlamidijų.
ir dėl kokliušo paklausiu, nes tiesiog nėra kada jos paskiepyti sergam sergam doh.gif
kirmėlės g.gif nesusimaščiau ir reikia paklausti g.gif bet kai daro echo visų organų žarnyno ar neturėtu matytis g.gif
turiu namie tik alijošių ir jaronima (sako ora valo alergiukams jaronimas)
dariausi ji nealergiška pienui, bet karvies piena negeriam valgom tik varškyte ir jogurta viskas. ir geriam mišinuka du kartus per para po truputuka 150 ml daugiau ji neišgeria.

bet jeigu mergyte koseja slapiai vadinasi plauciuose kazka turi.
del kirmeliu - dabar prisiskaiciau visko apie jas. Tyrimai gali net neparodyti, kad turi kirmeliu ar kiausineliu. Nueikite i tema apie kirmeles- gal rasite panasiu simptomu, nes dauguma vaiku, kurie turi kirmeliu kloseja be priezasties ir labai ilgai. Pasikalbekite su gydytoja - pasakykite, kad itariat kirmeles. Jeigu nieko nepatars, tada nueikite ir vaistineje nupirkite ko nors profilaktiskai. Daznai buna, jeigu namuose koks augintinis yra arba jeigu vienas seimos narys eina i darzeli - kiekviena rudeni reiktu visai seimai sugerti vaistuku nuo kirmeliu. Tik nepamenu kokio amziaus jusu mazyle. Kiek domejausi yra augalines kilmes tableteliu- juodojo riesuto lapu ar kazkas pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 02 04, 13:17)
bet jeigu mergyte koseja slapiai vadinasi plauciuose kazka turi.
del kirmeliu - dabar prisiskaiciau visko apie jas. Tyrimai gali net neparodyti, kad turi kirmeliu ar kiausineliu. Nueikite i tema apie kirmeles- gal rasite panasiu simptomu, nes dauguma vaiku, kurie turi kirmeliu kloseja be priezasties ir labai ilgai. Pasikalbekite su gydytoja - pasakykite, kad itariat kirmeles. Jeigu nieko nepatars, tada nueikite ir vaistineje nupirkite ko nors profilaktiskai. Daznai buna, jeigu namuose koks augintinis yra arba jeigu vienas seimos narys eina i darzeli - kiekviena rudeni reiktu visai seimai sugerti vaistuku nuo kirmeliu. Tik nepamenu kokio amziaus jusu mazyle. Kiek domejausi yra augalines kilmes tableteliu- juodojo riesuto lapu ar kazkas pan. 4u.gif

dažnai einame pas gydytoja pasiklausyti plaučiukų jie švarūs jau 2 mėnesius.
mano vyresnėlis jau 7 klase eina mažoji 1,5 metukų, gyvūnų neturime švara palaikau. tai kirmėlės paskutinėje vietoje pas mus gal bet tokios galimybės ir neatmetu.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 04, 11:29)
šiandiena eisime pas gydytoja tai paklausiu dėl mikroplazmu ir chlamidijų.
ir dėl kokliušo paklausiu, nes tiesiog nėra kada jos paskiepyti sergam sergam doh.gif
kirmėlės g.gif nesusimaščiau ir reikia paklausti g.gif bet kai daro echo visų organų žarnyno ar neturėtu matytis g.gif
dariausi ji nealergiška pienui, bet karvies piena negeriam valgom tik varškyte ir jogurta viskas. ir geriam mišinuka du kartus per para po truputuka 150 ml daugiau ji neišgeria.

Tai su tiek pieno, tikrai ne nuo pieno schmoll.gif Maniske galetu 4 kartus per diena viska pieniska valgyt... tongue.gif
Del echo ir kirminu - nezinau... g.gif Kazkodel manau, kad nesimatytu rolleyes.gif Nes kai daro tyrimus - tai juk tik is ismatu, ir tai jie nera tikslus...
Pasiklauskit dar gyd. - gal dar kokiu fix ideju pametes... sunku ka pasakyt.
Paguosiu tik, kad maniske didzioji kosti atsikelus rytais - issikosti ir tiek. Paskui visa diena ramu. Nebent paduksta, tada svokscia, bet nekosti. Koset irgi neturetu, bet kodel butent rytais, kodel paskui nekosti... kol kas atsakymo nerandam unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2013 02 04, 12:17)
arba jeigu vienas seimos narys eina i darzeli - kiekviena rudeni reiktu visai seimai sugerti vaistuku nuo kirmeliu. Tik nepamenu kokio amziaus jusu mazyle. Kiek domejausi yra augalines kilmes tableteliu- juodojo riesuto lapu ar kazkas pan. 4u.gif

Na mano mazylei buvo nepilni metukai spalio pabaigoj. Tai as vis tik nepabijojau ir sugirdziau pirantelio. Yra dar ir helmintox toksai. Zodziu, manau geriau jau taip, nei paskui dar velniai zino kas. Be to, ropojo gi pupa, dar nevaiksciojo - rankytes istisai ant grindu, taigi ir batai koridoriuje stovi, kad ir kiek kartu per savaite tvarkyciaus - nesuziuresiu visalaik ar ko nenusiciupo, o paskui ranku burnon nesukiso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2013 02 04, 13:29)
Tai su tiek pieno, tikrai ne nuo pieno schmoll.gif Maniske galetu 4 kartus per diena viska pieniska valgyt...  tongue.gif
Del echo ir kirminu - nezinau... g.gif Kazkodel manau, kad nesimatytu rolleyes.gif Nes kai daro tyrimus - tai juk tik is ismatu, ir tai jie nera tikslus...
Pasiklauskit dar gyd. - gal dar kokiu fix ideju pametes... sunku ka pasakyt.
Paguosiu tik, kad maniske didzioji kosti atsikelus rytais - issikosti ir tiek. Paskui visa diena ramu. Nebent paduksta, tada svokscia, bet nekosti. Koset irgi neturetu, bet kodel butent rytais, kodel paskui nekosti... kol kas atsakymo nerandam unsure.gif
Papildyta:

Na mano mazylei buvo nepilni metukai spalio pabaigoj. Tai as vis tik nepabijojau ir sugirdziau pirantelio. Yra dar ir helmintox toksai. Zodziu, manau geriau jau taip, nei paskui dar velniai zino kas. Be to, ropojo gi pupa, dar nevaiksciojo - rankytes istisai ant grindu, taigi ir batai koridoriuje stovi, kad ir kiek kartu per savaite tvarkyciaus - nesuziuresiu visalaik ar ko nenusiciupo, o paskui ranku burnon nesukiso doh.gif

supratau žo vistiek keliausime pas gydytoja naujoji nebloga turi minčių ir papasakoja neblogai.

dėl kojyčių sako nebijokite tikrai augimo skausmai, nes per 4 mėnesius 7 ar daugiau centimetru paaugusi. tepti masažuoti reikia. lyg neblogai jau.

nuo kirmelių galima ir tokiem mažiukam duoti g.gif įdomu, kol dičkis ėjo į darža visada profilaktiškai duodavau nuo kirmelių.

ačiū už pametėtas idėjas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 04, 12:29)

na man jeronimas tai toooookią audrą nosyje sukelia, kad ojoj. juk jis ir kvapą baisiai stiprų turi ir dar toks pūkuotas, dulkes renka. pabandykit kur kitur išnešt, vis dėlto, gal ir jis prisideda prie visų negerumų g.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2013 02 04, 15:03)
na man jeronimas tai toooookią audrą nosyje sukelia, kad ojoj. juk jis ir kvapą baisiai stiprų turi ir dar toks pūkuotas, dulkes renka. pabandykit kur kitur išnešt, vis dėlto, gal ir jis prisideda prie visų negerumų  g.gif

mesiu jautu ir tas gėles tada būsiu tikrai kad ne jos doh.gif
Atsakyti
Sveikos

buvau labai nepatenkinta baby haler tarpine, tai ėmiau už grynus nusipirkau Tips haler, negaliu atsidžiaugti kokia ji man patogi rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 05, 08:48)
Sveikos

buvau labai nepatenkinta baby haler tarpine, tai ėmiau už grynus nusipirkau Tips haler, negaliu atsidžiaugti kokia ji man patogi  rolleyes.gif
user posted image

aha sita ir man zymiai patogesne nei ta ilgoji doh.gif ir i keliones sita patogu pasiimt. yra dar viena, tokia visiskai is gumos padaryta, bet ji gana retai prekyboj buna, tai su ta is vis butu rami galva kad nesulus ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 05, 10:48)
Sveikos

buvau labai nepatenkinta baby haler tarpine, tai ėmiau už grynus nusipirkau Tips haler, negaliu atsidžiaugti kokia ji man patogi  rolleyes.gif
user posted image

kažkodėl aš iškarto ją pasiėmiau kai išrašė, ne todėl, kad pigi, o todėl, kad maža. ir tikrai mano mergytė jau ir pati mokinasi kai vaistukus įsidėti. geras pirkinys.

mergaitės klausimas tom kas maitina pieno mišinukais, ką girdėjote apie refliuksinius mišinukus g.gif atrodo HIPP yra bet kaip jį gauti g.gif o gal žinote iš kur gauti baltarusiško Belakt mišinuko va jis tai geras, tą tikrai žinau, bet kaip gaut mano kaime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 05, 09:48)
Sveikos

user posted image

o maniškis šitos neprisileido,nupirkau tą ilgą tai baigėsi bėdos ir pradėjo kvėpuoti be problemų,net nesuprantu kuo ji jam tiko blink.gif
Atsakyti
Roga, kaip vizitas pas gydytoja? Ka sake?
Atsakyti
Skaitau knygą F. Taunytės"9/10 laimės" (čia man patarė paskaityt apie jos gydymo būdus) kaip tik perskaičiau kaip ji siūlo gydyti alergiją,astmą. niekas nebandėt jos patarimais vadovautis?
Atsakyti