Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(esu-mama @ 2013 01 23, 14:59)

kaip pas mus namuose dabar smagu nei vieno kilimo biggrin.gif
kartais taip norisi bent salia lovos pasitiesti kad ryte silta butu islipt, bet nieko ipratom ir gyvenam ...

vat viskas pas mus ir nėra, bet vat užuolaidų reikia nes gyvenam taip, kad šviesa plieskia į mūsų kambarį kur mažylė miega iš miesto, kuom jas pakeisti. neturiu sunkių yra paprastos ale dieninės jas irgi skalbiame g.gif o gal geriau žaliuzės bet jos irgi kaupia visko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 23, 14:05)
vat viskas pas mus ir nėra, bet vat užuolaidų reikia nes gyvenam taip, kad šviesa plieskia į mūsų kambarį kur mažylė miega iš miesto, kuom jas pakeisti. neturiu sunkių yra paprastos ale dieninės jas irgi skalbiame g.gif o gal geriau žaliuzės bet jos irgi kaupia visko g.gif

pas mus roletai. uztraukiam, nuvalom slapiu skuduriuku ir tiek ziniu. nera labai grazu bet ka darysi
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 01 23, 15:04)
Roga, vistiek del misinio , gal kazka galima sugalvot: sulciu, arbatos, vandenuko, sultinuko nuo vistytes nuvirto ar pan. naktim tai as pasidarydavau vakare arbatos ir pasidedavau ant radiatoriaus tai ji ten kokias 6 valandas silta ir stovedavo ir nakti pakisdavau atsigert, taip ir atprato biggrin.gif

o ciuzinukui tai yra spec paklodes nuo erkuciu, nereiks nest i lauka biggrin.gif

mes darem is kraujo ir ikvepiamiems ir maisto alergenams, bet bent mums patare palaukt 3 metu, sake iki treju metu sie tyrimai ne visada tikslus buna  g.gif nustate tokiu alergiju kur sugalvojus nebuciau: rapsams, lateksui ( o musu ciuzinys latekso, mazoji taip megdavo pas mus ilist pagulet)  doh.gif

naikinsim naikinsim mišinuka tik palaipsniui.

o dar tokio bieso yra paklodės nuo erkučių blink.gif čia geras g.gif kur jų būna g.gif

o man kaip tik sakė kad iš kraujo gana tikslu, o paskui nuo 3 metų vėl pakartoti nes bus susidūrusi su daugiau alergenų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 23, 14:02)
apie mano dičkį parašėt, jam jau 13 metų o vistiek jei neprimeni kad reikia valgyti tai ir nevalgys išvis tai ot pas mus rezultatai 38 kg 164 cm biggrin.gif va čia tai baisu doh.gif

pas mus grafikas gana tikslus 8-9 ryte košytė 12-13 pietūs. šito nekeisiu. jau susideliojau vietoj 16 val mišinuko gaus atsigerti ir savo miegiama namine duonyte ar varške ar dar ką jei bus alkana tada apie 17 val vakarienė 20 val mišinuko (nenoriu daryti traumos smarkiai) miegoti apie 21,30 naktį ir nebeduosiu mišinuko vat taip pirma savaite kol apsipras.

manau puikiai smile.gif

as ne i tema, bet kur vaikui rubu gaunat?
mano dickiui 6,5 metai.. pagal jo ugi 122 , kelniu liemuo eina 27-30 . maniskiui reikia 22-24 biggrin.gif as jau niekur neberandu, viska siaurinu.. ir atrodo valgo ir nemazai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 01 23, 15:06)
pas mus roletai. uztraukiam, nuvalom slapiu skuduriuku ir tiek ziniu. nera labai grazu bet ka darysi

ir gera mintis g.gif
Papildyta:
QUOTE(esu-mama @ 2013 01 23, 15:07)
manau puikiai smile.gif

as ne i tema, bet kur vaikui rubu gaunat?
mano dickiui 6,5 metai.. pagal jo ugi 122 , kelniu liemuo eina 27-30 . maniskiui reikia 22-24 biggrin.gif as jau niekur neberandu, viska siaurinu.. ir atrodo valgo ir nemazai...  doh.gif

aš viska perku iš padėvėtų, nes dičkiui kartais be šansų rasti tuose brangiuose parduotuvėse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 23, 14:05)

QUOTE(esu-mama @ 2013 01 23, 14:06)

Be to, ju medziaga yra padengta antistatiku ir impregnuota, tad tikrai maziau visko traukia. Man asmeniskai negrazu tokie roletai kur prie pat lango stiklo dedasi, bet juos gi galima pasigaminti tokius, kur kaip uzuolaidos is virsaus nusileidzia ir tiek (na su tuo specialiu begeliu kabinas prie sienos virs lango smile.gif Kai kurios firmeles dar daro karniziukus tiems begeliams uzdengti, tai is viso super. O ir pilnai atitraukti ju nebutina - langas tikrai neatrodo "plikas". Pas mus visur roletai.
Atsakyti
turbut visada norisi to ko negalima. as noreciau ilgu, storu sunkiu uzuolaidu , daug ir dideliu biggrin.gif biggrin.gif bet kai darem remontus nusprendem visiems namams gaminti roletus.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
roga as irgi pritariu daugumos nuomonei kad misinuko per daug, as jau gal nuo metuku ar net nuo anksciau duodavau tik pries miega, ir nakti jei atsikeldavo, po to naktini pakeiciau sultim ar arbata, nes prisiskaiciau kad dantim misinukas naktinis labai kenkia biggrin.gif
mano bambiniu latentines tuberkuliozes atsakymai neigiami uztai mano teigiamas biggrin.gif nu bet cia ir nieko keisto, as tikrai esu buvus kontakte su serganciu tub, tai sau net ir dariau tik patikrinimui, nes jei butu neigiamas ir man tai buciau suabejojus tyrimo patikimumu biggrin.gif tai va eisiu pas gydytoja antibijotiku pusei metu uzsitavarint doh.gif biggrin.gif bet uztat isitikinau to "mantu" tyrimo nepatikimumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 23, 19:17)
sveikos  4u.gif
roga as irgi pritariu daugumos nuomonei kad misinuko per daug, as jau gal nuo metuku ar net nuo anksciau duodavau tik pries miega, ir nakti jei atsikeldavo, po to naktini pakeiciau sultim ar arbata, nes prisiskaiciau kad dantim misinukas naktinis labai kenkia  biggrin.gif
mano bambiniu latentines tuberkuliozes atsakymai neigiami uztai mano teigiamas  biggrin.gif nu bet cia ir nieko keisto, as tikrai esu buvus kontakte su serganciu tub, tai sau net ir dariau tik patikrinimui, nes jei butu neigiamas ir man tai buciau suabejojus tyrimo patikimumu  biggrin.gif tai va eisiu pas gydytoja antibijotiku pusei metu uzsitavarint  doh.gif  biggrin.gif bet uztat isitikinau to "mantu" tyrimo nepatikimumu  ax.gif

jau imėmės mažylės mitybos korekcijos, kol kas neblogai arbatos išgėrė 10 ml biggrin.gif

svarbiausia, kad vaikai neserga, jūs kai suaugusi tai gerokai lengviau susitvarkysite su antibijotikais, esu atgėrusi puse metų kursa doh.gif sveikite 4u.gif
Atsakyti
10ml super thumbup.gif svarbiausia manau cia atrasti skoni kuris tiks pradziai, maniskiam pradzioj tiko tik obuoliu su vynuogem sultys doh.gif lotuliukas.gif
as tai del saves ir nepergyvenu, sugersiu nors ir saujom, kad tik vaikam nereiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 23, 20:23)
10ml super  thumbup.gif svarbiausia manau cia atrasti skoni kuris tiks pradziai, maniskiam pradzioj tiko tik obuoliu su vynuogem sultys  doh.gif  lotuliukas.gif
as tai del saves ir nepergyvenu, sugersiu nors ir saujom, kad tik vaikam nereiktu  doh.gif

jau pasiekimas yra. dar sugalvojau, kad gautų daugiau skyščių ji mėgsta agurkus duosiu žalius graužti ir nauda ir viduriukai neužkėtės g.gif
laikykis ir gerk saujom biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 23, 14:01)
bandysiu nuimti po viena mišinuka, pradėsiu nuo naktinio, kad nebūtų merginai šoko. ką gerti jai duoti nežinau, nes ji be mišinuko kitų skyščių nelabai ir pripažysta.

4u.gif Sekmes smile.gif As savo dukra dar zindau (amziu matysit laiko juostoj) bet nuiminedama zindymus, pradejau nuo dieniniu. Jums tai ppat patariu mazinti misinuko. Duokit tik ryte po miego, pries pietu miega ir pries naktini miega. Jokiu i tarpus schmoll.gif Misinukas yra "sunkesnis" maistas, nei mp. Apkraunat pilviuka 4u.gif
Ir baronkos - juk toks alergenas doh.gif pienas, kiausiai, kvietiniai miltai. 4u.gif 4u.gif
Duokit vandenuko, nupirkit duoniuku ar nesaldintu kukuruzu.. juos megsta vaikai, kai nezino, kad yra saldintu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti