Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

user posted image

Sena Tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuke: 20 gruodžio 2012 - 18:09
QUOTE(Opinoksė @ 2012 12 19, 11:42)
O pas mus paumejimas... perejo i plauciu uzdegima blink.gif Sedim namie, gydomes, ir tikimes bent naujus sutikti sveikos... Tik niekaip nesuprantu, negi per 4 dienas galejo kas nors taip ypatingai pasikeist, kai viena gyd. negirdejo nei vieno karkaliuko, tik is priekio klausant - obstrukcija, is nugaros apskritai buvo viskas gerai, o po 4 dienu - normalus desines puses plauciu uzdegimas g.gif  unsure.gif Aisku, diagnozuotas kitos gydytojos...

Pas mus, kaip jau rašė mamos, per 1,5 paros galėdavo nueit į plaučių uždegimą nuo pačių pirmųjų simptomų skaičiuojant.

QUOTE(Liutasi @ 2012 12 20, 09:26)
Iki birželio su pastoviai kvėpuojamu fliuksotidu mes per 12 mėnesių turėjom 12 registruotų paūmėjimų. ( pas gydydtoją dėl kiekvieno kostelėjimo tikrai nelaksatau) Pakeitus į seretide viskas susitvarkė, bet pradėjus jį mažinti vasarą ir keičiant į fliuksotidą vėl turėjom du paūmėjimus. Nuo rugsėjo kvėpuojam pastoviai - trys su puse palaimingi ramūs mėnesiai. thumbup.gif  Po naujų bandysim mažinti žiūrėsim kas bus.

O Montelukasto negėrėt prie flixotido?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2012 12 20, 19:20)
pas mane taip pat, mes dar labiau atsiliekam su skiepai ir nesuku galvos, dabar ne tas galvoje, reikia kad nors kiek jos būklė normalizuotusi doh.gif šiandiena skalijam šakės.
aš ir kai dariau tėk dėjau vilčių, o gavosi šnipštas, niekam nealergiška schmoll.gif  iš 36 alergenų suregavo tik braškei 5 balai visa kita nulis. dabar su vyru svarstome apie įkviapiamus padaryti atskira palete, o jei vėl nieko, bet kažkam alergiška tikrai yra g.gif

mes apie tą mišrią paletę galvojam g.gif tai ten tikriausia ir bus tas 36 alergenų tyrimas g.gif man tai dauguma pasitvirtino,bet aš dariausi 25 metų verysad.gif
Atsakyti
Dėl perėjimo į plaučių uždegimą - aš atradau masažus. kai pradeda šlapiau kosėti - pradedam daryti masažus, taip lengviau iškosti visus brudus.

Dėl skiepų - mus irgi išalergizavo 4 ar 6 mėnesių skiepas, nebepamenu kuris, tai sakė sekančio skiepo ateiti pagėrus tavegilio kelias dienas doh.gif gerai, kad buvau jau radus šią temutę ir mamyčių dėka nepasidaviau įkalbinėjama. tai manęs paprašė parašyti prašymą atidėti skiepus, tada atseit gydytoją mažiau skalpuoja per susirinkimus dėl nepaskiepytų vaikų. tai parašiau ir iki dviejų metukų buvo ramu. dar ir dabar neturim to MMR skiepo kur daro 18 mėn. Mums jau 3 metai.

Paskaičiau apie ligos tipus diskutavote. aš net nežinau koks mūsų tipas. kaip manot? per vasarą nieko nebuvo be jokių vaistų. rugsėjį baisus paūmėjimas, tada ventolino ir flixotido vartojimas (ir monkastos). monkastą geriam iki dabar. lapkritį buvo kosulys prasidėjęs, praėjo be dusulių, darėm masažus. gruodį vėl prasidėjo kosulys ir net dusulys buvo pora dienų, kvėpavom ventoliną.
kaip Jums atrodo, vis kas mėnesį kažkas nutinka, kažkaip dažnokai, ar ne?

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 12 20, 21:30)
mes apie tą mišrią paletę galvojam  g.gif tai ten tikriausia ir bus tas 36 alergenų tyrimas  g.gif 

aha, ten ta.
Mes tai jau mąstom, kad reiktų ir atskiras paletes pasidaryt. Gal dar daugiau ko parodys cool.gif doh.gif
Atsakyti
o jus vilnietes? kur darot pateles? as dariau sorpo labai gera kaina man pasirode... nes poliklinikoj uz 20 alergenu 145, o sorpo 141 uz 41alergena, bet dabar ikvepiamiesiams jau per sitas sventes jau nebesukrapstysiu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 12 20, 22:00)
o jus vilnietes? kur darot pateles? as dariau sorpo labai gera kaina man pasirode... nes poliklinikoj uz 20 alergenu 145, o sorpo 141 uz 41alergena, bet dabar ikvepiamiesiams jau per sitas sventes jau nebesukrapstysiu....  doh.gif

mes Centro poliklinikoj.
O Sorpo išvis geros kainos pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2012 12 20, 20:10)
Pas mus, kaip jau rašė mamos, per 1,5 paros galėdavo nueit į plaučių uždegimą nuo pačių pirmųjų simptomų skaičiuojant.
O Montelukasto negėrėt prie flixotido?

Gėrėm gėrėm, rolleyes.gif šito jau net nebeskaitau. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
nu ką mums lengva astmos forma, ką tai reiškia nežinau neklausiau g.gif

gydytoja išrašė kviepuoti Ventolina 2 ar 3 dienas kol pagėrės ir nebebus švokštimo ir kosulio priepolių. ir vaistus Mofenstra po 1 tabletyte vakare. ir pasirodyti sausio 17 diena kaip gydymas eina. tokios naujienos mūsų fronte.

aš taip pat dariausi Sorpo klinikoje, jau nepamenu kiek mokėjau.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2012 12 21, 11:12)
gydytoja išrašė kviepuoti Ventolina 2 ar 3 dienas kol pagėrės ir nebebus švokštimo ir kosulio priepolių. ir vaistus Mofenstra po 1 tabletyte vakare.

tai čia ta pati Monkasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2012 12 21, 12:17)
tai čia ta pati Monkasta  mirksiukas.gif

mes kai mažiukai, man viskas pirma karta, nieko nėra aplinkui su astma, tai tik matau kas ant pakelio parašyta. blush2.gif

eisu skaityti apie juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2012 12 21, 12:12)
Sveikos,
nu ką mums lengva astmos forma, ką tai reiškia nežinau neklausiau g.gif

gydytoja išrašė kviepuoti Ventolina 2 ar 3 dienas kol pagėrės ir nebebus švokštimo ir kosulio priepolių. ir vaistus Mofenstra po 1 tabletyte vakare. ir pasirodyti sausio 17 diena kaip gydymas eina. tokios naujienos mūsų fronte.
aš taip pat dariausi Sorpo klinikoje, jau nepamenu kiek mokėjau.
Monfestra čia iš Monkastos serijos, tą patį veiklioji medžiaga Montelukast, tik pavadinimas kitas, nors su tais analogais ne visi tinka schmoll.gif mums tai pats geriausias Singulair arba dar pakenčiamai Monkasta, o vat su Montelukasta, Monfestra, Astmir (juos dažniausia ligoninėj duoda) tik prisikentėjom doh.gif
Atsakyti