Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 160 tema

QUOTE(Mijja @ 2012 12 21, 15:41)
Norala planavo po švenčių prikti, jeigu nepersigalvojo  ax.gif

Na gal neispirks iki tol biggrin.gif Gal kas toki dzemperiuka turi?
http://www.sportsdir...olcode=66435826
Matavausi M dydi tai noretusi ilgesnio ir ties klubais laisvesnio. Gal netycia kas L ar XL dydi turi? Idomu ar ilgesni?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit patar. 28 cm pedai koki dydi imt is ugg? Jie atitinka dydi? Gal kas zino kur pigiau ir patikimiau gaut ugg? Gal kur nuolaidos?
Aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2012 12 21, 10:40)
Sakykit, mergaites, jus gaunat Feelunique siuntinukus?  4u.gif  As 12.03d negaunu ax.gif

siandien gavau gruodzio 7d uzsakyta ax.gif vilniuj as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2012 12 21, 11:52)
Negavau spalio ar rugsėjo mėn. užsakyto - grąžino pinigus. Pirmą kartą užsakinėjau iš ten ir taip gavosi rolleyes.gif

Vejej blink.gif o as dar tikejausi Kaledom gauti, o pasirodo galiu is viso negauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2012 12 21, 12:40)
Sakykit, mergaites, jus gaunat Feelunique siuntinukus?  4u.gif  As 12.03d negaunu ax.gif

12.03 gavau 12.15d
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DalikeJ @ 2012 12 21, 18:45)

PS Šiaip tai aš nieko prieš Lietuvą neturiu, pritariu tai dainai "Aš labai myliu Lietuvą", bet sutaupyti tai irgi mėgstu  smile.gif

crocsai tai ne tokie biggrin.gif Va, ten kokie smile.gif
Atsakyti
Savaitgali zadu daryti SD uzsakyma prasom jungtis, as is Mazeikiu, zemaitijoje daug kur turiu galimybe pristatyti. o kitur galiu persiusti smile.gif
Atsakyti
Negaunu siuntinuko iš Tinydeal nuo 11.16. tai jau 35 dienos. Ką toliau turėčiau daryti? Kažkur skaičiau, kad ne vėliau, nei 45 d. reikia claimą paypale atidaryti , ar kokį biesą. g.gif nerandu niekur info dabar. blush2.gif
Siuntinys menkavertis(20 lt.) ir neregistruotas. Ar verta kažką daryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 12 21, 19:50)
Negaunu siuntinuko iš Tinydeal nuo 11.16.  tai jau 35 dienos.  Ką toliau turėčiau daryti? Kažkur skaičiau, kad ne vėliau, nei 45 d. reikia claimą paypale atidaryti , ar kokį biesą.  g.gif nerandu niekur info dabar. blush2.gif
Siuntinys menkavertis(20 lt.) ir neregistruotas. Ar verta kažką daryti? ax.gif

as nuo spalio vidurio negaunu...
parasiau per facebooka asmenine zinute, tai ale refunda padarys, bet va, vel jau savaite laukiu..
Mano ir suma nedidele, 15 lt, bet vistiek gaila... doh.gif
Atsakyti
Na as ir jau su emukais.... karsta.gif
Viskas dviejuose maisuose. is vienu kartu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2012 12 21, 12:52)
benzinas iki parduotuves man tiek pat kainuotu  doh.gif

tai gal jums kas gali persiųst, būtų tik 6 Lt
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 12 21, 21:22)
tai gal jums kas gali persiųst, būtų tik 6 Lt

Tai ir užsakyt tas kas turėtų, juk neatiduos kitam siuntinio ax.gif