O kur jus matot kaina ir aprasyma
QUOTE(vasile @ 2012 12 29, 20:25)
crocs.eu nemokamas siuntimas ir taip
Tai kad mokamas
QUOTE(kipitun @ 2012 12 29, 20:26)
Šaip stengiuosi susilaikyti nuo pastabų ir patylėti, bet kažkaip nesusilaikiau dabar:ax:
O kodėl jūs nepažiūrit dydžių lentelės? Prie kiekvienų batų yra dydžių lentelė, kodėl į ją nežiūrit? Ten rašo 42.5 9. Tai ar papraščiau klausti, o paskui dar kartą klausti
Kažkaip paskutiniu metu temoje padaugėjo tokių klausimų, į kuriuos labai paprasta susirasti atsakymus pačioms. Ar čia man taip tik pasirodė....
O kodėl jūs nepažiūrit dydžių lentelės? Prie kiekvienų batų yra dydžių lentelė, kodėl į ją nežiūrit? Ten rašo 42.5 9. Tai ar papraščiau klausti, o paskui dar kartą klausti
Kažkaip paskutiniu metu temoje padaugėjo tokių klausimų, į kuriuos labai paprasta susirasti atsakymus pačioms. Ar čia man taip tik pasirodė....
Tai va, kad skirtingai merginos rašo, tai ir nesusigaudau... Ir, manau, ne aš viena blaškausi
Ačiū atsakiusioms
QUOTE(urgit@ @ 2012 12 29, 22:18)
O kur jus matot kaina ir aprasyma
Net nepasižiūrėjau
Nes aš mačiau kad MD tokiais prekiauja, tai rašo, kad pūkiniai. Kaina 125 lt.
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 29, 21:26)
Tai kad mokamas
Tai va, kad skirtingai merginos rašo, tai ir nesusigaudau... Ir, manau, ne aš viena blaškausi
Ačiū atsakiusioms
Ačiū atsakiusioms
pakartosiu dar karteli
eur35- uk3 - usa5
eur 36.5 - UK4 - usa6
eur37.5- UK5-usa7
eur 38.5- UK6- usa8
eur39.5 - UK7 -USA9
eur 41 - UK8- USA10
eur42.5 - UK9- USA11
europiniu dydziu kitokiu nera, tad jei koja 40 reikia galvoti ar uzsisakyti 39.5 ar 41
Gal http://www.escentual.com koks kodukas yra pirmam pirkimui? Ar pas juos nebuna
QUOTE(Darmin @ 2012 12 29, 22:30)
aha sitas. kaina tai papigiai. kazi kaip naturoj atrodo baisu pirkti taip tik is reklamines fotkes
Gal kas jungtusi Vilniuje ptie crocs. co.uk, iki nemokamo siuntimo,
nes is www.crocs.eu kainos daug didesnes
http://www.crocs.co....-...utlet&sid=w
Pati nemaciau realiai tokios, bet isivaizduoju tokia pati kaip LT pardavineja Gariunuose ar kituose turguose uz simtus, jas gi visas is Kinijos veza.
QUOTE(dia10 @ 2012 12 29, 18:59)
Nuvaziavau pasimatavau tai su dydziu prasoviau :-( o gal galima jiems parasyt kad pakeistu i didesni dydi, nes matau dar neissiunte uzsakymo. Gal kas taip daret?
As jiems vakar rasiau, kad mano anuliuotu uzsakyma, ir i emaila, ir per sistema.. Sudziuko, nieko neatrase.. Fe kaip nusivyliau.
QUOTE(Selga @ 2012 12 29, 19:13)
Merginos, o kur Pumpkin Patch pūkinių striukių galima rast? Tik per tarpininkes?
Nea, UK, galima LT korta pirkti, bet nesiuncia i LT. Siunciau tik per siuntu firmike.
Bet turekite omeny, kad labai pukai lenda. Bent jau is mano vaikino modelio - nerealiai. Bet vis tiek kita karta pirksiu Vaikui dzin, man tai butu katastrofa. O jis juodu nenesioja, ne taip matosi.
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 29, 20:14)
Užsiprenumeravau crocs naujienlaikraštį, gavau 20 proc. nuolaidos kodą. Norėjau paklausti, tai aš galėsiu pritaikyti tik šitą ar abu - ir tą 30 ir 20? Ar aš čia per daug noriu...
Visada geriausiai paciai pabandyti, nes viena karta nesumuoja, su kitom akcijom - sumuoja.
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 29, 20:28)
Šiandien dukra matavosi šiuos batus, sakė viduje parlonas, o kailiukas tik viršuje. Sako žiemą nepavaikščiosi, tik per balas
Batai
Batai
Kokie jie nemieli realiai, va todel ir kaina tokia.
O kieti kokie.
As kai nuo senu laiku turiu Nadia modeli, tai jie tokie man mieli, ta guma tik apacioj, bet atrodo gan minksta, o virsus is viso mielas.. O cia kokia plastamase. Man turbut crocsai ir normaliausi, kuriu virsus ne guma, o medziaga, oda.
Išbandžiau surinkus krepšelį, tai nemokamas siuntimas su 20 proc. nuolaida. O jei 30 proc, tai jau mokamas. Nežinau kaip kitoms