bet amerikej kainos iseina geros, kaip eu, ar uk, tik pasirinkimas zyyymiai geresnis cia jau skaiciuoju su tarpininkiu proc.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 29, 01:13)
bet amerikej kainos iseina geros, kaip eu, ar uk, tik pasirinkimas zyyymiai geresnis cia jau skaiciuoju su tarpininkiu proc.
tam tikri batai pigiau aš savo mergytei užsakiau gal brangesnius kokias 10-15lt, bet pas mus EU nematyti visai
QUOTE(Nomadica @ 2012 12 29, 01:01)
30OFFCROCS bandziau, bet jei taiko, tai uzdeda siuntima i LT
Gal liko dar veikianciu koduku?
Gal liko dar veikianciu koduku?
as neperku, bet pabandziau, tai nieko man neuzdeda, viskas normaliai
QUOTE(tabeliss @ 2012 12 29, 00:18)
as neperku, bet pabandziau, tai nieko man neuzdeda, viskas normaliai
nu va isidejau prekiu uz 42 svarus is sale skyrelio , tai pritaiko 30 proc. man gavosi -12 svaru nuolaida, o pasirinkus LT, pritaiko siuntimo mokesti 9,95 D gaunas nuolaida 2 svarai
o kitoms gal kitaip??
QUOTE(Nomadica @ 2012 12 29, 01:24)
nu va isidejau prekiu uz 42 svarus is sale skyrelio , tai pritaiko 30 proc. man gavosi -12 svaru nuolaida, o pasirinkus LT, pritaiko siuntimo mokesti 9,95 D gaunas nuolaida 2 svarai
o kitoms gal kitaip??
o kitoms gal kitaip??
aš prisikroviau,kad būtų free šipingas dar vaikui tapkučių paėmiau
QUOTE(Nomadica @ 2012 12 29, 01:24)
o kitoms gal kitaip??
o kitoms gal kitaip??
per pigiai perkate. Nezinau kiek pas svarus, bet pas eurus man rodos nuo 69 euru free shipmentas, nors si karta antrasteje neraso kad nuo 69, bet matyt visvien tai galioja.
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 29, 00:33)
aš prisikroviau,kad būtų free šipingas dar vaikui tapkučių paėmiau
nu blincik...o jus jau uzsakyma padaret?? Nes sakau, kiek bekrauciau ( 72 svarus pridejau pvz )vistiek reik shipa moket jei ta nuolaida 30 proc imu su kodu 30OFFCROCS
Gal Kaune kas uzsakinetu??? prisiklijuociau, kad shipingas butu mazesnis..
gal zinot kiek kainuotu siuntimas (i Vilniu) is crocs.com? Mazdaug, jei ka galit i az. Aciu
as ir mano drauge noretume bet mango uzluzes puslapis nuo pat vakar neiieinu:(((
QUOTE(rulezas @ 2012 12 28, 23:57)
jei iki ryt neapsigalvosiu del nusiziuretu prekiu, tai ryt mangooutlet bandysiu rinkti
QUOTE(spurga_m @ 2012 12 29, 11:01)
as ir mano drauge noretume bet mango uzluzes puslapis nuo pat vakar neiieinu:(((
o kiek siuntimas kainuoja is mangooutolet?
QUOTE(Skaiciuoju @ 2012 12 28, 16:34)
Auto kedute siuntemes is mytoys.de. Ne viena kedute jau teko siust. Viskas Su pirmu pirkimu, dar -10 eur nuolaidos kodukas galioja