The body shop nuolaidos prasidejo
o gal kas turit uzsilikuso LINDEX 15lt nuolaidos koduka? arba gal aks zino kaip ji gauti?
Aš irgi biški "beginner lygio pamokų" norėčiau PA ir tukio adresų tema . Na pvz. jei imt, kad aš esu iš Kauno - lyg ir neradau, kad jų siuntinius būtų galima atsiimti Kaune, ar ne? Belieka tik siųstis į namus... bet tai kainos tai tikrai didelės tada, negi apsimoka? Ir kaip jūs pasiskaičiuojat iš anksto tuos svorius... na pvz žinau dabar tesco clothing vieni per UK, kiti į LT perka.. na užsakiau pvz. 12 drabužių, tai iškart numatot svorį? Nors dabar vat konkrečiai žiūriu PA iki 4 kg 30 Lt į namus, tai galima primesti, kad tie 12 drabužių daugiau 4 kg nesvers ir tai bus pigiau nei 10 svarų iš tesco į LT, ar ne? O kiek per tukį primesti, jau man sunkiau .
QUOTE(katerinka0907 @ 2012 12 20, 13:10)
Dangiuks, kelinta SD uzsakinesit siandien?
Šįvakar, apie 21val užsakinėsiu SD, tiesiai į LT Junkitės
QUOTE(DalikeJ @ 2012 12 20, 15:53)
Aš irgi biški "beginner lygio pamokų" norėčiau PA ir tukio adresų tema . Na pvz. jei imt, kad aš esu iš Kauno - lyg ir neradau, kad jų siuntinius būtų galima atsiimti Kaune, ar ne? Belieka tik siųstis į namus... bet tai kainos tai tikrai didelės tada, negi apsimoka? Ir kaip jūs pasiskaičiuojat iš anksto tuos svorius... na pvz žinau dabar tesco clothing vieni per UK, kiti į LT perka.. na užsakiau pvz. 12 drabužių, tai iškart numatot svorį? Nors dabar vat konkrečiai žiūriu PA iki 4 kg 30 Lt į namus, tai galima primesti, kad tie 12 drabužių daugiau 4 kg nesvers ir tai bus pigiau nei 10 svarų iš tesco į LT, ar ne? O kiek per tukį primesti, jau man sunkiau .
na kiek pamenu Tukis i Kauna, Siaulius ir Vilniu pristato. Jei virs 10 kg. i bet kuria vieta, jei kas nepasikeite
QUOTE(DalikeJ @ 2012 12 20, 15:53)
Jeigu siūsitės per PA tai tik į namus arba atsiimti Vilniuje jų sandėlyje. Priklausomai kaip supakuos tuos drabužius tesco...jeigu į didelę dėžę, tuomet manau bus tikrai brangu siūstis per juos, nes skaičiuojasi ne tik pagal kilogramus, bet reik žiūrėti ir į tūrį. Tuomet vieno kilogramo kaina gali šoktelt...jeigu supakuos į maišelį, tuomet paskaičiavimai greičiausiai tą lentelę atitiks. Kaip ir jau rašė, per PA apsimoka siūstis saldainius ar kažką sunkesnio bet neviršijančio lentelėje nurodyto tūrio (bet dažniausiai mes nežinome kaip pardavėjas supakuos prekę), pati tą išbandžiau
O Tukis juk ima už kilogramus. Jeigu svers 4 kilogramus, tai ir mokėsite 4 kg.*1,5 sv. Jeigu Kaune gyvenate, tuomet galite kooperuotis prie kitų kauniečių arba atsiimti iš jų bendro taško. Virš 10 kg. pristato į namus.
Tikiuosi pagelbėjau
merginos, o kaip pasinaudoti lindex 15lt nuolaida?
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 20, 12:38)
speju del to, kad gal viesai nesiskelbia, kad veza na arba nenori, kad daug kas naudoti masiskai, del to kaip sakant kas zino, tas ir zino.
na bet jei jau googlas meta, tai nelabai kaip ir slepiasi
QUOTE(lina0612 @ 2012 12 20, 14:30)
Todel, kad paskui nebutu mano rekomenduota
Nes mano pabandymas tai nelabai pasisekes buvo
Jau geriau UK
Nes mano pabandymas tai nelabai pasisekes buvo
Jau geriau UK
o čia dar svarbesnė info
QUOTE(norala @ 2012 12 20, 10:47)
Renku www.clothingattesco.com?
Užsakineciau rytoj, tiesiai į LT.
Kaip suprantu, galioja 15 proc. nuolaidos kodukas .
Norala noreciau prie jusu prisijungti ir jei rasiu (tikrai turiu rasti) turiu 25 proc. koduka iki keliu galima uzsakyma siusti rytoj?
Mamukai, uzsisakinesiu is cia http://www.babyneo.d...eleda-products/
misinukus vaikui ir VELEDA produkcija, gal kas ko nori, yra shipingas nemazas, gal kas irgi nori? Pvz Hipp misinukai HA pigesni gerokai.
Jei , kurios nori keliu daiktu, tai tikrai nereiks shipingo dalintis pusiau , susitarsim . Beje shipingas per DHL 19 euru.
misinukus vaikui ir VELEDA produkcija, gal kas ko nori, yra shipingas nemazas, gal kas irgi nori? Pvz Hipp misinukai HA pigesni gerokai.
Jei , kurios nori keliu daiktu, tai tikrai nereiks shipingo dalintis pusiau , susitarsim . Beje shipingas per DHL 19 euru.
QUOTE(DalikeJ @ 2012 12 20, 15:15)
Aš mytoys užsakiau 12.08, o 12.14 jau periferijoj pas "Kalėdų senį", kuris ir užsiprašė per mane .
na musu uzsakyta 12.02, tik 12.11 issiunte. labai smagu, gerai, kad tik 1 vaikui dovana is ten pirkau... kitaip visai bankrotas butu.
QUOTE(DalikeJ @ 2012 12 20, 14:53)
Jei tie draubuziai lengvi, tai gali sverti 1-2 kg, tai kaina uz pavezima i LT kainuos 1,5- 3 GBP O jei daiktai sunkus, pvz dzinsai ar batai, tai i LT apsimoka siustis
QUOTE(norala @ 2012 12 20, 10:47)
Renku www.clothingattesco.com?
O kokios sąlygos, kiek kainuos pristatymas?
O kur pigiau, gal palaukti kol asdoje prasidės išpardavimai sausio?