Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 160 tema

QUOTE(D'esire @ 2012 12 28, 16:32)
man pajungia, bet nieko as ten gero nematau g.gif

QUOTE(Karklas @ 2012 12 28, 16:32)
Man pavyksta, dabar žiūrėjau  smile.gif

nesuprantu, man vistiek neina schmoll.gif prie mango.com prisijungia, o mangooutlet ne schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 28, 17:22)
man atrodo jau ne pirma karta su paypalu taip vyksta ir merginos mokedavo tiesiog kortele.

Kad nei kreditine neduoda doh.gif
Nu nors nusisausk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 12 28, 13:59)
Aš pirkau iš http://www.zara.com/...vlet/home/uk/en. Kaip jau ir parašė, LT neturi internetinės prekybos... O mamos perka giminaičių arba pervežimu užsiimančių įmonių adresu.

Aciu, man to ir reikejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 12 28, 15:27)
o perkat is macadamia priemoniu?  rolleyes.gif  kas vertas demesio?  rolleyes.gif

nuostabi kauke ir aliejukas thumbup.gif bent jau man tai pats paciausias reikalas is bandytuju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2012 12 28, 17:34)
Gal kas žino puslapių kur pirkti auto kėdutę (Ne LT)  blush2.gif

amazo.co.uk pirkau, siunciaus per siuntu imone

QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 28, 17:53)
Aciu, man to ir reikejo 4u.gif  4u.gif  4u.gif 
nuostabi kauke ir aliejukas thumbup.gif  bent jau man tai pats paciausias reikalas is bandytuju bigsmile.gif

O kur perkat? rolleyes.gif
Atsakyti
taip taip idomu kur perkate ir kokios kainos?

QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 28, 16:53)
Aciu, man to ir reikejo 4u.gif  4u.gif  4u.gif 
nuostabi kauke ir aliejukas thumbup.gif  bent jau man tai pats paciausias reikalas is bandytuju bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2012 12 28, 15:34)
Gal kas žino puslapių kur pirkti auto kėdutę (Ne LT)  blush2.gif

Halford'e geri sale buna ant auto keduciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2012 12 28, 18:18)
Esu kelis kartus rasiusi, tai maloniai ir per para mazdaug atsake. O siandien negavau 1 poros batu, tai laukiu dabar atsakymo, bet gali buti, jog atsakys tik po Naujuju..

Aciu, nuraminot, nes 6 poros biski gaila ax.gif parasiau ir as lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2012 12 28, 18:22)
taip taip idomu kur perkate ir kokios kainos?

siki gavau dovanu, paskui pirkau is amazon per tarpininke, ir krinonoj maciau yra, kaip ir parase cia kazkas, kad dabar is ten geriausia imti 4u.gif Dovanu buvau gavusi rinkinuka lyg travel kit nedideli kiekiai, pabandymui. Daugiau nebenoriu jokiu kerastase, alterna, milkshake ar dar kokiu thumbup.gif Dabar imsiu i skrinonos, nes jei per tarpininke tai nelabai gal apsimoka g.gif dar jei per tarpininke is beautyencounter lyg teisingai parasiau ten esu maciusi ju. Ir dar rekomenduot galiu sukas medines, prisotintos argano aliejumi, slapiems plaukuciams sukuoti wub.gif
http://www.krinona.l...p...972&lang=lt
yra ir sepetys, sesuo turi wub.gif o as dar tvardausi nes neseniai kita nebloga isigijau, bet sis bus sekantis biggrin.gif
siaip mano plaukas kaip blonduotas buvo, tai gan smarkiai issausejes, pazeistas, tikrai stebuklus daro priemones. Nemanau kad as viena tokia, daug ja girianciu ax.gif Ir plauku kauke tikrai intensyvi nes ja ne daugiau 2 kart i savaite naudot, as tik i savaite syki, tai ir ilgam uztenka thumbup.gif
O kitas tai budavo, kaukes, po kiekvieno plovimo mozoju ir mozoju thumbup.gif
Nu ir issipleciau doh.gif
Geriau sakykit zara kas cia ruosesi pirkti, jau nupirko? prisijungciau su nedideliu krepsiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2012 12 28, 17:50)
Kad nei kreditine neduoda  doh.gif
Nu nors nusisausk  doh.gif

O pirmą kartą perkat? ax.gif ar pirkot prieš tai kelis pirkimus? Crocs riboją užsakymų kiekį 4u.gif
Atsakyti
Prisireike dar crocsu doh.gif ale gi kaina gera gaunasi lotuliukas.gif niekada is UK nepirkau doh.gif ar 40/41 tai 8 dydis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 28 gruodžio 2012 - 18:23
Ar Next.co.uk galima atsiskaityti lietuviška kortele?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 28, 19:03)
O pirmą kartą perkat?  ax.gif  ar pirkot prieš tai kelis pirkimus? Crocs riboją užsakymų kiekį  4u.gif

Is crocs.co.uk perku pirma karta doh.gif
Atsakyti