Renku ryt rytui 5pounds prasom junkites
As kooperavausi su Inga ++ bet manau ji jau uzsake:))
QUOTE(shida @ 2012 12 28, 15:04)
nu tikrai papilde gerokai mangooutlet gal kas pirks? betsiunciant i Lietuva kainos skiriasi gal kas gali patart kaip cia geriau apsipirkt?
QUOTE(Litux @ 2012 12 28, 16:20)
Noriu patarimo ka daryti, is e5p parejo siuntinukas ir truksta 6 poru batu, visada gaudavau dvi sekimo nuorodas jei budavo 2 dezes. o dabar deze viena ir nera batu. Ar esat kuri rasiusi jiems ir kaip sekesi, nes nei karto nesu rasiusi
Esu kelis kartus rasiusi, tai maloniai ir per para mazdaug atsake. O siandien negavau 1 poros batu, tai laukiu dabar atsakymo, bet gali buti, jog atsakys tik po Naujuju..
QUOTE(urgit@ @ 2012 12 28, 16:10)
Galiu uzsakyti is crocs.co.uk jei kas paaiskins kodel neleidzia man apmoketi. Pinigu saskaitoje yra, kai pasirenku ir prisijungiu su pay palu raso pasitikrinkite savo mokejimo metoda ir grizta i crocs puslapi
man atrodo jau ne pirma karta su paypalu taip vyksta ir merginos mokedavo tiesiog kortele.
ar kam nors pavyksta dabar prisiungti prie Mangooutlet puslapio raso pabandykite po keliu minuciu, bet jau kokia valanda bandau ir neina
per kiek laiko atkeliauja prekes is naturesshop ? ar jau gavo kas emukus kai cia masiskai pirko gruodzio pardzioj?
QUOTE(urgit@ @ 2012 12 28, 17:10)
Galiu uzsakyti is crocs.co.uk jei kas paaiskins kodel neleidzia man apmoketi. Pinigu saskaitoje yra, kai pasirenku ir prisijungiu su pay palu raso pasitikrinkite savo mokejimo metoda ir grizta i crocs puslapi
Man vakar nei pp neėmė, nei kortelės, atseit, klaida. Velnias žino, kas čia darosi, paskutinį kartą pirkau vasarą, tai kaip ir laiko praėjo... Žodžiu, išsprendžiau taip - susikūriau naują profilį ir apmokėjau vyro kreditine.
QUOTE(glolita @ 2012 12 28, 16:24)
per kiek laiko atkeliauja prekes is naturesshop ? ar jau gavo kas emukus kai cia masiskai pirko gruodzio pardzioj?
Uzsakinejau gruodzio pradzioj, issiunte gruodzio 7, lapuka gavau man regis gruodzio 21 ar 22.
QUOTE(laurita99as @ 2012 12 28, 16:24)
ar kam nors pavyksta dabar prisiungti prie Mangooutlet puslapio raso pabandykite po keliu minuciu, bet jau kokia valanda bandau ir neina
man pajungia, bet nieko as ten gero nematau
QUOTE(laurita99as @ 2012 12 28, 16:24)
Man pavyksta, dabar žiūrėjau
QUOTE(glolita @ 2012 12 28, 17:24)
Nea,as negavau.
Gal kas žino puslapių kur pirkti auto kėdutę (Ne LT)