Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 160 tema

QUOTE(eLBė @ 2012 12 20, 13:34)
Mantas Rogulis, UAB "Rytman" ikurejas ir vadovas: "Netrukus pasiulysime paslaugas megstantiesiems apsipirkti Vokietijos e-parduotuvese".
Cia is Verslo ziniu berods, pries mazdaug menesi rasyta.
Is Rytman kelias veda i buyuk.lt.

Oi, kazko ne i ta posta atsakiau. Beje, o kas cia su darzeliais?

su RYTMAN tai patarčiau NEPRASIDĖTI, jie mane labai stipriai pavedė, o kiek paskui domėjausi - tikrai ne mane vieną...
Atsakyti
Gavau lapeli, panasu,kad bus Natureshop jau paste :)issiustas 5d.
Mytoys jau nesulauksiu turbtut su dovanom iki Kaledu:( nors uzsakyta buvo gruodzio 2d, nebuciau net pagalvojus...
Atsakyti
gal galit merginos pasigirt kurios dienos užsakytus siuntinius gaunat iš crocs.eu?
mano jau kelios dienos nuorodoj rodo kad kaip ir Lt bet nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*editux* @ 2012 12 20, 14:32)
gal galit merginos pasigirt kurios dienos užsakytus siuntinius gaunat iš crocs.eu?

As dar negavau 12 d. uzsakymo, pas mane vis dar nuorodoj rodo kad siuntinys paruostas siuntimu. Issiustas buvo 14d. Nieko nesuprantu seniau, tai kazkaip rodydavo siuntinio kelione, o dabar rodo, kad jis vis paste, paruostas siuntimui g.gif .
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2012 12 20, 10:44)
labai didelis prašymas senbuvėms. jeigu bus minutė, gal pirmame puslapyje galima būtų parašyti komentarus prie vežėjų, ką kokiu atveju rinktis. aš dar nelabai gaudausi. gal dar kažkam praverstų. brangokai sumokėjau pirkanglijoje verysad.gif galvoju, ar visai daugiau jais nebesinaudoti, ar kažkokiu atveju visdėlto jie pranašesni
ačiū iš anksto 4u.gif

gal turis didelis buvo pas jus? kai didelis turis,pvz zaislai,tai geriau per Tuki uzsisakineti,taip pat per Tuki geriau uzsisakineti,kai nedaug ir lengvos prekytes, o esant dideliam svoriui ir normaliam turiui (kosmetikos prekes,saldainiai),geriau per pirkanglijoje.
Atsakyti
Mergaitės, gal kur užmatėt nestandartinių rogučių? Nenoriu metalinių kurių pilna visur, noriu medinių, stiprių su atlošu ir rankena stūmimui smile.gif mačiau Senukuose, bet kaina gaunasi apie 300, brangoka...
Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2012 12 20, 14:18)
Gavau lapeli, panasu,kad bus Natureshop jau paste :)issiustas 5d.
Mytoys jau nesulauksiu turbtut su dovanom iki Kaledu:( nors uzsakyta buvo gruodzio 2d, nebuciau net pagalvojus...

Aš mytoys užsakiau 12.08, o 12.14 jau periferijoj pas "Kalėdų senį", kuris ir užsiprašė per mane smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(*editux* @ 2012 12 20, 13:32)

snd gavau gruodzio 11d. uzsakytus. gruodzio 14d gavau emaila, kad issiusta, nors ir nuorodoj, ir ant dezes raso, kad issiusta 13d.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 12 20, 13:30)
o tai kodėl čia jau tokia paslaptis, kad negalima viešai parašyt  unsure.gif

TUKIS ir PA tai pastoviai linksniuojami iš visų pusių  rolleyes.gif

Tikrai suintrigavo-but gerai zinot ta "paslaptinga" vezeja.

Bet is kur zinot kad neapgaus?
Paskaitai forume ir zinai kas ir kaip veza.

Gal dar kas atsilieps is zinanciuju.

Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2012 12 20, 11:49)
verysad.gif niu visai neramu dabar, ar kas gavo isskaidytus? po kiek mazdaug atejo kita dalis? gal jau reik ieskot ir man trukstamos dalies  doh.gif

As sian ir gavau tik 2 poras batuku, o buvo uzsakytos 4 g.gif . Laukiu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 12 20, 12:30)
o tai kodėl čia jau tokia paslaptis, kad negalima viešai parašyt  unsure.gif

TUKIS ir PA tai pastoviai linksniuojami iš visų pusių  rolleyes.gif

Todel, kad paskui nebutu mano rekomenduota mirksiukas.gif

Nes mano pabandymas tai nelabai pasisekes buvo
Jau geriau UK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2012 12 20, 14:17)
snd gavau gruodzio 11d. uzsakytus. gruodzio 14d gavau emaila, kad issiusta, nors ir nuorodoj, ir ant dezes raso, kad issiusta 13d.

tai gal jau ir aš ryt gausiu bigsmile.gif nes irgi 11 d. užsakiau 13 d. išsiuntė.
o pas jus ant dėžės telefonas yra, nes ryt nelabai busiu namie but gerai kad paskambintu g.gif
Atsakyti