Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 160 tema

Gal kas grąžinimą darėt Lindex parduotuvėje, ten be problemų priima atgal daiktus taip kaip rašo interneto puslapyje? Užsakiau dukrai per mažą pižamą, kurią norėsiu grąžinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 27 gruodžio 2012 - 16:48
Mano maziams reikia odiniu basuciu i darzeli. Gal kas atsimenat kazkas odines siuntesi LT atrodo is Siauliu?
Atsakyti
o is beautybay.com per gaunat siuntinius?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2012 12 27, 16:30)
Sveikos,noriu ir as bandyti apsipirkti savarankiskai.domina Hm,bet kaip suprantu nesiuncia lietuvon.o next sale dar nera,ar kaip cia?

Hm galite pirkti tik gimniu adresu, per komercinius neiseis. O next sale neduoda su lietuviskom kortom atsiskaityti, tik nexdirect kur kainos nelabai patrauklios.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 27, 16:44)
Hm galite pirkti tik gimniu adresu, per komercinius neiseis. O next sale neduoda su lietuviskom kortom atsiskaityti, tik nexdirect kur kainos nelabai patrauklios.

nu kas cia per diskriminacija biggrin.gif
o Hm korta lietuviska tinka? tai teks pasinaudoti giminemis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auguste27 @ 2012 12 27, 18:43)
Mano maziams reikia odiniu basuciu i darzeli. Gal kas atsimenat kazkas odines siuntesi LT atrodo is Siauliu?

žinau kur yra pirkt šiauliuose, o ar jie siunčia į kitus miestus tai abejoju. bent pasaže jų kaina 48 lt.
va radau puslapį kur siunčia http://www.pirmibatai.lt/ bet visi batukai iš pasažo o ten kainos žymiai mažesnės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w_ilt_e: 27 gruodžio 2012 - 16:54
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 12 27, 18:52)
žinau kur yra pirkt šiauliuose, o ar jie siunčia į kitus miestus tai abejoju. bent pasaže jų kaina 48 lt.
va radau puslapį kur siunčia http://www.pirmibatai.lt/ bet visi batukai iš pasažo o ten kainos žymiai mažesnės  ax.gif

O gal zinot kaip vadinasi ta firma?
Atsakyti
QUOTE(auguste27 @ 2012 12 27, 17:55)
O gal zinot kaip vadinasi ta firma?

Kazkaip niekur neraso pavadinimo ax.gif bet ju parduotuve yra Siauliuose pasaze.
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2012 12 27, 16:43)
Gal kas grąžinimą darėt Lindex parduotuvėje, ten be problemų priima atgal daiktus taip kaip rašo interneto puslapyje? Užsakiau dukrai per mažą pižamą, kurią norėsiu grąžinti  smile.gif

Reikia tik tureti tuos lapus, kur buna prideti. O priima tikrai. As net karta keiciau parduotuvej i didesnius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucccike @ 2012 12 27, 19:05)
Kazkaip niekur neraso pavadinimo  ax.gif  bet ju parduotuve yra Siauliuose pasaze.

Tai va, kad man iki tu Siauliu tai labai toooli...
Atsakyti
QUOTE(auguste27 @ 2012 12 27, 19:24)
Tai va, kad man iki tu Siauliu tai labai toooli...

tai va kur siunciau nuoroda tai jie prekiauja pasažo batais ax.gif
Atsakyti
O kur perkat macadamia oil plauku priemones?
Atsakyti