Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 160 tema

QUOTE(simpa @ 2012 12 27, 11:09)
ten labai daug kartu tai rasys..Tai nereiskia, kad siuntinys jau LT sandelyje smile.gif

Aisku. Gal reik rasyt crocsams, kad atsiustu DPD siuntos Nr.
Atsakyti
QUOTE(Asdiana @ 2012 12 27, 10:57)
Skambinau jiems sako nera siuo metu mano adresu siuntos. Nors rodo, kad parcel at depot.

parcel at depot - tai reiškia,kad kažkuriam taške smile.gif siuntos nekeliauja tiesiai į LT 4u.gif per Vokietiją berods, lenkiją 4u.gif
parašykit crocs kad atsiųstų DPD numeriuką, nes nesulaukiat siuntos - užvadinkit laišką kaip nors,kad atkreiptų dėmesį - not delivered as promised ar panašiai smile.gif ir parašykit,akd jums reikia DPD tracking number wink.gif

QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 27, 11:03)
ojums tikrai per DPD atves? nes man tai rašo kad per TNT  ax.gif

man visad DPD atvežė cool.gif nors numeriuką gaunu visad TnT wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 27, 10:18)

man visad DPD atvežė  cool.gif  nors numeriuką gaunu visad TnT wink.gif

gali būti, aš pati pirkau tik pirką kartą bigsmile.gif tai nekantriai laukiu siuntos blush2.gif
Atsakyti
o užsisakius crocs naujienlaiškį, kada jie atsiunčia 20 proc. nuolaidos koduką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 12 27, 10:39)
o užsisakius crocs naujienlaiškį, kada jie atsiunčia 20 proc. nuolaidos koduką? 4u.gif

Labai greit, iki 10 min trunka 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, ar Zara UK sale būna dydžių papildymas? Nes žiūriu, nebėra mano kai kurių dydžių... verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, imeskite prasau natureshop koduka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2012 12 27, 11:58)
Sakykit, ar Zara UK sale būna dydžių papildymas? Nes žiūriu, nebėra mano kai kurių dydžių... verysad.gif

Būna kad pačioje išpardavimo pradžioje papildo kai kuriuos modeliukus, vėliau kiek teko stebėt retas atvejis...
Atsakyti
QUOTE(Maljorka @ 2012 12 27, 12:41)
Mergaites, imeskite prasau natureshop koduka ax.gif

prasom
NAT-1156564 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2012 12 27, 12:44)
prasom
NAT-1156564 4u.gif

Labai labai aciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Asdiana @ 2012 12 27, 08:47)
Sveiki,
Merginos patarkit, niekaip negaunu siuntinuko is crocs.eu. Nuorodoj, kuria jie siunte siuntinio sekimui raso, kad - parcel at depot. Turejo pristatyt iki 21 d., o vis dar ner. Ar skambinat DPD del siuntinuko, koki numeriuka reiktu jiems sakyt. Gal kas yra irgi negaves 14 d. siuntinuku. Aciu atsakiusioms.

Manau, anksti jums dar nerimaut mirksiukas.gif Jie rašo, kad pristatymas gali užtrukti iki 10 darbo dienų. Tai paskaičiuokit, jei 14 d. (penktadienį) užsakėt, tai išsiųst galėjo anksčiausiai 17 d. (pirmadienį), o skaičiuojant pagal lietuviškas šventines dienas, tai šiandien dar tik 6 darbo diena 4u.gif
Beje, ar toje siuntimo nuorodoje atsirado jau užrašas "Parcel received in country of destination"? Būtent jis rodo, kad siuntiukas jau LT. O iki tol, kaip ir rašė, jis tiesiog kažkurioje tarpinėje stotelėje.
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 26, 17:54)
Sveikutės, sakykite ar iš mytoys.de būna dar papildomų kodukų apart to kur su pirmu pirkimu siuntimas pigesnis?  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Buna. Tai 5, tai 8, tai 10 Eur. Arba kokia dovana ibrukt bando smile.gif
Atsakyti