Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 160 tema

QUOTE(keistuole @ 2012 12 27, 01:09)
o kuo tie balzamai tokie stebuklingi, kad taip masiškai perkat?  blush2.gif

Aprasymas 4u.gif
http://beta.lt/lt/vi...rack_type=image
Dar pas mus jis ir kainuoja 45Lt doh.gif
http://www.intero.lt...der-balsam.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzinamaze: 27 gruodžio 2012 - 00:21
Gal kas galite patarti, kodel negaliu atsiskaityti Pay Palu uz crocsus?
Neleidzia susimoketi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2012 12 26, 22:53)
Aš jungčiaus prie Zaros pirkimo ir prie vokiškos vaistinės tos populiarios, nepamenu pavadinimo kai pakeitė. Vis stebiu temą, lygtais niekas nerenka Vilniuj.
Zara galiu pati bandyt pirkti, jei Vilnius nesusikoperavo.

internetines parduotuves kainos lygiai tokios pat kaip ir ZARA parduotuveje Vilniaus akropoly. Tai kam kankintis ir uzsakyneti? Ar as kazko nesuprantu? g.gif
Atsakyti
Kazkas diskutavo apie keraminius peilius nepamirskit sito puslapio
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2012 12 27, 01:34)
internetines parduotuves kainos lygiai tokios pat kaip ir ZARA parduotuveje Vilniaus akropoly. Tai kam kankintis ir uzsakyneti? Ar as kazko nesuprantu? g.gif

Kainos tokio pat, tačiau prekių pasirinkimas ne toks pats, kai ko nėra LT ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 27 gruodžio 2012 - 08:39
Sveiki,
Merginos patarkit, niekaip negaunu siuntinuko is crocs.eu. Nuorodoj, kuria jie siunte siuntinio sekimui raso, kad - parcel at depot. Turejo pristatyt iki 21 d., o vis dar ner. Ar skambinat DPD del siuntinuko, koki numeriuka reiktu jiems sakyt. Gal kas yra irgi negaves 14 d. siuntinuku. Aciu atsakiusioms.
Atsakyti
Gal jau buvo kalbeta apie sia http://www.aliexpress.com/ parduojavascript:emoticon(':geda2:')tuve, bet noreciau paklausti blush2.gif Ar jie siuncia i LT? Ar galima virtuono kortele atsiskaityti? Kiek siuntimas i LT kainuoja ir kaip su daiktu kokybe kazin? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 12 27, 09:40)
Gal jau buvo kalbeta apie sia http://www.aliexpress.com/ parduojavascript:emoticon(':geda2:')tuve, bet noreciau paklausti  blush2.gif  Ar jie siuncia i LT? Ar galima virtuono kortele atsiskaityti? Kiek siuntimas i LT kainuoja ir kaip su daiktu kokybe kazin?  blush2.gif

Siunčia tikrai, pati iš ten daug ką sakausi mirksiukas.gif Pasirink free shiping, bus nemokamai. Atsiskaitau master card kortele, esu atsiskaičius ir su visa electron rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asdiana @ 2012 12 27, 09:47)
Sveiki,
Merginos patarkit, niekaip negaunu siuntinuko is crocs.eu. Nuorodoj, kuria jie siunte siuntinio sekimui raso, kad - parcel at depot. Turejo pristatyt iki 21 d., o vis dar ner. Ar skambinat DPD del siuntinuko, koki numeriuka reiktu jiems sakyt. Gal kas yra irgi negaves 14 d. siuntinuku. Aciu atsakiusioms.

tuo numeriuku,kurį matote DPD nieko neras 4u.gif dpd yra kitas numeris,kurio kkodėl Crocs nesiunčia, nebent sunti emailą ir prašai 4u.gif Šiaip pabandykit parašyti emailą su savo vardu pavarde, adresu ir iš kur laukiat siuntos 4u.gif dažnu atveju padeda wink.gif Labai geranoriškai ten DPD emailu bendrauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 27, 10:55)
tuo numeriuku,kurį matote DPD nieko neras  4u.gif  dpd yra kitas numeris,kurio kkodėl Crocs nesiunčia, nebent sunti emailą ir prašai  4u.gif  Šiaip pabandykit parašyti emailą su savo vardu pavarde, adresu ir iš kur laukiat siuntos  4u.gif  dažnu atveju padeda wink.gif Labai geranoriškai ten DPD emailu bendrauja smile.gif

Skambinau jiems sako nera siuo metu mano adresu siuntos. Nors rodo, kad parcel at depot.
Atsakyti
QUOTE(Asdiana @ 2012 12 27, 09:57)
Skambinau jiems sako nera siuo metu mano adresu siuntos. Nors rodo, kad parcel at depot.

ojums tikrai per DPD atves? nes man tai rašo kad per TNT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asdiana @ 2012 12 27, 09:57)

ten labai daug kartu tai rasys..Tai nereiskia, kad siuntinys jau LT sandelyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 27 gruodžio 2012 - 10:09