Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 160 tema

QUOTE(dzinamaze @ 2012 12 25, 19:57)
Turiu crocs 30% koduka,galioja iki 31d
Gal kas is Kauno parinktu iki nemokamo siuntimo? ax.gif

Tai kad siuntimas nemokamas, nors ir vieną porą perkat, tad kooperuotis apsimoka tik jei kas kodo neturi.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 12 26, 00:37)
Tai kad siuntimas nemokamas, nors ir vieną porą perkat, tad kooperuotis apsimoka tik jei kas kodo neturi.

Jai butu nemokamas tai butu ramu,bet kad nuo 69 svaru nemokamas,man batai vieni tiek neisnesa 4u.gif
Atsakyti
Crocsu kodukas 30 % 30OFFCROCS
Galioja iki gruodzio 31 d. Tinka ir crocs.eu ir crocs.co.uk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzinamaze @ 2012 12 25, 23:42)
Jai butu nemokamas tai butu ramu,bet kad nuo 69 svaru nemokamas,man batai vieni tiek neisnesa 4u.gif

O Jūs bandėt ar tik nuo seniau tai žinot? Aš įsimečiau po vieną porą ir eu, ir uk - rodo nemokamą į Lietuvą, ir pradžioj taip parašyta, kad siunčia viską nemokamai, išskyrus aksesuarus. Gal aš klystu g.gif
Nors kažkaip įdomiai, dar pabandžiau, tai vienus batus įsimetu - rodo nemokamą, nors visai nebrangūs, kitokius įsimetu - jau mokamas, kažko aš ten pas juos nesupaisau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolė***: 25 gruodžio 2012 - 23:56
QUOTE(Jolė*** @ 2012 12 26, 00:50)
O Jūs bandėt ar tik nuo seniau tai žinot? Aš įsimečiau po vieną porą ir eu, ir uk - rodo nemokamą į Lietuvą, ir pradžioj taip parašyta, kad siunčia viską nemokamai, išskyrus aksesuarus. Gal aš klystu  g.gif

Gal be kodo ir duoda nemokama,bet man su kodu tik nuo 69 nemokamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2012 12 26, 00:42)
Crocsu kodukas 30 % 30OFFCROCS
Galioja iki gruodzio 31 d. Tinka ir crocs.eu ir crocs.co.uk  4u.gif

bet netaiko prekem su nuolaida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 12 26, 00:59)
bet netaiko prekem su nuolaida?  g.gif

Man taiko butent sale skyreliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzinamaze @ 2012 12 25, 23:56)
Gal be kodo ir duoda nemokama,bet man su kodu tik nuo 69 nemokamas doh.gif

Išsiaiškinau biggrin.gif Jei perki prekes ir jie duoda nuolaidą be kodo, t.y. 10 procentų sale ir 25 procentus ne sale skyrelio prekėm, tada ir siuntimas nemokamas, bet jei naudoji 30 procentų kodą, tada prideda siuntima. Ale ot durna, ilgai bandymus atlikinėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzinamaze @ 2012 12 26, 01:02)
Man taiko butent sale skyreliui g.gif

[QUOTE]
mano ne is sale, bet be kupono taiko 25%, o su kuponu -30% (turejau naivia vilti, kad supliusuos), tai matyt palauksiu geresniu laiku
Atsakyti
Su sventem wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Labai labai noreciau Kaune prisijungti su siais zieminukais is crocs. Gal kuri renkate ?
http://www.crocs.co....amp;cgid=outlet
Atsakyti
Susiveikiau 20% koduka ir gavos 30% su free shipu thumbup.gif tikiuosi neatsauks unsure.gif nes pamaklinti teko nemazai doh.gif

Papildyta:
Kam reik 20% koduko,apacioj puslapio prisijungiat kur pav 20% ir i el pasta gaunat 4u.gif tada taiko free shipa ir pliusuojasi su 10% ir 25% nuolaidom thumbup.gif
http://www.crocs.co....7417e6ad568a82a
Papildyta:
Dar yra kodukas 15% NOV15 4u.gif + free shipas ir pliusuojasi su tomis 10% ir 25% nuolaidom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzinamaze: 26 gruodžio 2012 - 02:02
gal kam GAP klaipedoje reikia? uzsakyciau, pasidalintumem 4 siuntima. seb bankas
Atsakyti