Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 160 tema

QUOTE(agise @ 2012 12 23, 11:20)
Labas rytas 4u.gif,

mergaites gal kas turite nereikalinga Nature Shop nuolaidos koduka ax.gif  blush2.gif? Jei ka tai gal butu galima gauti i AZ ax.gif

Aciu mergaites uz kodukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif, bet as kazka ne taip darau, nes man irasius ta koda ismeta -Invalid referral code ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 12 23, 14:06)
<...>
www.aeropostale.com
www.sierratradingpost.com

Ką žiūrite iš šių puslapių? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyti, kur dairytis šiltų striukių pigiau?

Gap'e nerandu dydžių.

Kur perkat Columbia kombius ir striukes? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 23 gruodžio 2012 - 14:17
QUOTE(In_pace @ 2012 12 23, 12:50)
Gal kas nors gruodzio 11 arba veliau uzsakinejo is http://www.feelunique.com? Ar gavote siuntinius  g.gif

As gruodzio 3d. dar laukiu verysad.gif
Atsakyti
TBS ga koks kodukas yra ?
ar cia jau fainos kainos ar dar verta truputi paaukt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 12 23, 13:03)
uzsainejau 11 diena, negavau. Bet nesistebiu, sia savaite LT siunta is Vln i Vln keliavo 4 darbo dienas

as gruodzio 10 uzsakiau, tai matyt teks dar palaukti, taip noreciau iki Naujuju metu gauti blush2.gif

QUOTE(gretuxxx @ 2012 12 23, 14:25)
As gruodzio 3d. dar laukiu verysad.gif

oho, tiek ilgai g.gif as pries tai lapkricio 25 dariau uzsakyma tai gavau per 5 dienas, ir visalaik su jais kaip laikrodukas budavo, o dabar sventes prailgino laukima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aset @ 2012 12 21, 23:05)
Ale maladiec pastininke buvo. Per du kartus ir sutvarkem viska  rolleyes.gif

O mano pašte paštininkė nedavė registruoto laiško. Maniau man siuntinukas, o pasirodo labai artimam giminaičiui, pavardė ta pati, ir vardas iš tos pačios raidės. Visada greit į dokumentą žvilgterėdavo ir manydavau, kad nelabai gilinas, o vat pasirodo, kad gilinas dar ir kaip smile.gif Aišku džiugu, kad laikosi taisyklių, bet žiemą per kamščius teko pačiam savininkui važiuot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sistina @ 2012 12 23, 11:42)
mergaites, kurios siuntetes is Nature Shop batukus ar buvo atsiustoje dezeje su batukais saskaita faktura, batu grazinimo forma ?Nes  as tik  ju adresa dezeje gavau:)

Aš išvis nieko negavau, jokių popierių, tik reklaminiai lankstinukai.. g.gif
Atsakyti
Ne į temą blush2.gif : gal žinot, dirba rytoj Lietuvos paštas ar švenčia? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 12 23, 17:17)
Ne į temą blush2.gif : gal žinot, dirba rytoj Lietuvos paštas ar švenčia?  g.gif  4u.gif

http://www.post.lt/l...nemis-dienomis2 kai kurie tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(In_pace @ 2012 12 23, 12:50)
Gal kas nors gruodzio 11 arba veliau uzsakinejo is http://www.feelunique.com? Ar gavote siuntinius  g.gif

As 13 diena uzsakinejau, bet iki siol negavau. Nesistebiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2012 12 23, 18:30)
As 13 diena uzsakinejau, bet iki siol negavau. Nesistebiu  rolleyes.gif

As 10 dienos , jau vakar pasiemiau thumbup.gif , kaip apsidžiaugiau, nes kaip tik sūnaus gimtadieniui spėjo ateiti- šiandien visas apsipatenkinęs kvėpinasi tongue.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo japoniuke1: 23 gruodžio 2012 - 17:44
Su artejanciom sventem 4u.gif
Gal kas dar uzsakinesite is natureshop... prisijungciau 4u.gif
uzsimane mano mergina emuku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maljorka: 23 gruodžio 2012 - 17:59