Labas rytas ,
mergaites gal kas turite nereikalinga Nature Shop nuolaidos koduka ? Jei ka tai gal butu galima gauti i AZ
QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 22, 16:54)
merginos ar iš crocs.co.uk būna papildomų nuolaidų koduku ar tik tas vienas naujai prisijungus? aš jį jau išnaudojau o reikia dar batų
NOV15 15%nuolaida.
QUOTE(Ursiuke @ 2012 12 22, 20:41)
Aš siunčiausi gal kokius 5 kartus iš tinydeal keraminius peilius,
O dar ten paziuresiu. pamirsau apie sita puslapi.
QUOTE(me2za @ 2012 12 23, 00:00)
Aš irgi laukiu keraminių peilių Kai gausiu, parašysiu kas do daiktas
ir kokius jus abi uzsisaket, nuoroda duokit.
mergaites, kurios siuntetes is Nature Shop batukus ar buvo atsiustoje dezeje su batukais saskaita faktura, batu grazinimo forma ?Nes as tik ju adresa dezeje gavau:)
QUOTE(Sistina @ 2012 12 23, 11:42)
mergaites, kurios siuntetes is Nature Shop batukus ar buvo atsiustoje dezeje su batukais saskaita faktura, batu grazinimo forma ?Nes as tik ju adresa dezeje gavau:)
As aplomai tik batus gavau, jokio popieriaus.
QUOTE(Aset @ 2012 12 23, 09:44)
As aplomai tik batus gavau, jokio popieriaus.
aciukas. tada jie keistuoliai truputi jeigu taupo and popieriaus:)
QUOTE(Sistina @ 2012 12 23, 02:55)
'atsargiai' su siais batukais, as emiau kaulo spalvos ir turesiu grazinti, nes savo standartines 38 dydzio kojos i 38 dydzio batus neikisu per kelti., imsiu didesni dydi jeigu bus. o siaip tai grazus batukai
tai vadinasi man susavo 41koja, 40/41 dydzio neverta imt, o 42 nera
gal butu galima prisijungti prie ko nors su TBS.uk?
QUOTE(tabeliss @ 2012 12 23, 10:19)
tai vadinasi man susavo 41koja, 40/41 dydzio neverta imt, o 42 nera
Ne jeigu jusu kojyte yra i siauresne puse, manau tiktu.
Gal kas nors gruodzio 11 arba veliau uzsakinejo is http://www.feelunique.com? Ar gavote siuntinius
QUOTE(In_pace @ 2012 12 23, 13:50)
Gal kas nors gruodzio 11 arba veliau uzsakinejo is http://www.feelunique.com? Ar gavote siuntinius
uzsainejau 11 diena, negavau. Bet nesistebiu, sia savaite LT siunta is Vln i Vln keliavo 4 darbo dienas
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 12 22, 22:26)
O jie siunčia į Lietuvą? Kaip su muitu?
As viska siunciuosi per amerikos adresa, pagal turima JAV banko kortele, muitu nera i LT atkeliautu kazkur sausio viduryje
Bet isijunge svetaine, ziurekite kainas doleriais,t.y. pasikeiskite sali i JAV ir automatiskai rodys doleriais, nes ziurint litais yra netikslus atitikmuo, ten blogu kursu vercia
Uzsakyma planuoju daryti apie 6val, kas nores kazka uzsisakyti, atsiuskite man nukopijuotas prekes is krepselio el.pastu v.zukauskaite@gmail.com
www.aeropostale.com
www.sierratradingpost.com