Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 160 tema

Labas rytas 4u.gif,

mergaites gal kas turite nereikalinga Nature Shop nuolaidos koduka ax.gif blush2.gif? Jei ka tai gal butu galima gauti i AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 22, 16:54)
merginos ar iš crocs.co.uk būna papildomų nuolaidų koduku ar tik tas vienas naujai prisijungus?  4u.gif  aš jį jau išnaudojau o reikia dar batų  blush2.gif

NOV15 15%nuolaida. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2012 12 22, 20:41)
Aš siunčiausi gal kokius 5 kartus iš tinydeal keraminius peilius,

O smile.gif dar ten paziuresiu. pamirsau apie sita puslapi.

QUOTE(me2za @ 2012 12 23, 00:00)
Aš irgi laukiu keraminių peilių biggrin.gif Kai gausiu, parašysiu kas do daiktas lotuliukas.gif

ir kokius jus abi uzsisaket, nuoroda duokit.
Atsakyti
mergaites, kurios siuntetes is Nature Shop batukus ar buvo atsiustoje dezeje su batukais saskaita faktura, batu grazinimo forma ?Nes as tik ju adresa dezeje gavau:)
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2012 12 23, 11:42)
mergaites, kurios siuntetes is Nature Shop batukus ar buvo atsiustoje dezeje su batukais saskaita faktura, batu grazinimo forma ?Nes  as tik  ju adresa dezeje gavau:)

As aplomai tik batus gavau, jokio popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(Aset @ 2012 12 23, 09:44)
As aplomai tik batus gavau, jokio popieriaus.

aciukas. tada jie keistuoliai truputi jeigu taupo and popieriaus:)
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2012 12 23, 02:55)
'atsargiai' su siais  batukais, as emiau  kaulo spalvos ir turesiu grazinti, nes savo standartines 38 dydzio kojos i 38 dydzio  batus neikisu  per kelti., imsiu didesni dydi  jeigu bus. o siaip  tai grazus batukai smile.gif

tai vadinasi man susavo 41koja, 40/41 dydzio neverta imt, o 42 nera verysad.gif
Atsakyti
gal butu galima prisijungti prie ko nors su TBS.uk?
Atsakyti
QUOTE(tabeliss @ 2012 12 23, 10:19)
tai vadinasi man susavo 41koja,  40/41 dydzio neverta imt, o 42 nera  verysad.gif

Ne jeigu jusu kojyte yra i siauresne puse, manau tiktu.
Atsakyti
Gal kas nors gruodzio 11 arba veliau uzsakinejo is http://www.feelunique.com? Ar gavote siuntinius g.gif
Atsakyti
QUOTE(In_pace @ 2012 12 23, 13:50)
Gal kas nors gruodzio 11 arba veliau uzsakinejo is http://www.feelunique.com? Ar gavote siuntinius  g.gif

uzsainejau 11 diena, negavau. Bet nesistebiu, sia savaite LT siunta is Vln i Vln keliavo 4 darbo dienas
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 12 22, 22:26)
O jie siunčia į Lietuvą? Kaip su muitu?

As viska siunciuosi per amerikos adresa, pagal turima JAV banko kortele, muitu nera 4u.gif i LT atkeliautu kazkur sausio viduryje
Bet isijunge svetaine, ziurekite kainas doleriais,t.y. pasikeiskite sali i JAV ir automatiskai rodys doleriais, nes ziurint litais yra netikslus atitikmuo, ten blogu kursu vercia
Uzsakyma planuoju daryti apie 6val, kas nores kazka uzsisakyti, atsiuskite man nukopijuotas prekes is krepselio el.pastu v.zukauskaite@gmail.com

www.aeropostale.com
www.sierratradingpost.com
Atsakyti