Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Keliu temą į virus. Šeštadieniui noriu medutį iškepti, tad šiandien kepsiu lakštus. Dar važiuosiu miltų (turiu kažkokių, bet nežinau ar tiks jie, tai pirksiu 550D (man tas jų žymėjimas doh.gif )).
Atsakyti
Bent jau aš tai niekada nežiūriu to miltų žymėjimo. Kiek visko darau, tai viskas kuo pukiausiai pavyksta. Tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 11 20, 14:08)
Keliu temą į virus. Šeštadieniui noriu medutį iškepti, tad šiandien kepsiu lakštus. Dar važiuosiu miltų (turiu kažkokių, bet nežinau ar tiks jie, tai pirksiu 550D (man tas jų žymėjimas  doh.gif )).

kam at tema kelti tik del kelimo?
del miltu pati nematau skirtumo, man biskvitams netinka tik spec. biskvitu miltai ir tie visi extra, o 550D einamiausi smile.gif
Atsakyti
Sveikos meducio kepejos smile.gif issikepiau ir as meduti....norejau paklausti ka pasiulysit...
noriu virsu padaryt sokoladinio glajaus...pergyvenu, kad tiesiog uzpylus ant virsutinio laksto be kremo lakstas bus kietas, o ant kremo gali glajus nestingti..ka patarsite?gal sulaistyti virsutini laksta ir uzpilti glajumi?aciu
Atsakyti
Sveikos, merginos
labai reikia Jusu patarimo. Dariau kitam zmogui meduti pagal Cypciuka, nepasiziurejau pardej, kad grietinele galioja tik iki ryt, o torta paims treciadieni. as ji jau sutepiau, kad susistovetu. pertepimas 2 ind grietineles 36 proc, 1 ind grietines 40 proc, cukrus, rugstis. laikau saltai, bet ar nebus suruges treciadieni? negaliu zmogui tokio paduot, siaip kazkur temose skaiciau, kad dar po galiojimo grietinele islieka saldi, as dar rugsties dejau, ji juk konservantas, nzn ka daryt
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2013 12 02, 16:05)
Sveikos, merginos
labai reikia Jusu patarimo. Dariau kitam zmogui meduti pagal Cypciuka, nepasiziurejau pardej, kad grietinele galioja tik iki ryt, o torta paims treciadieni. as ji jau sutepiau, kad susistovetu.  pertepimas 2 ind grietineles 36 proc, 1 ind grietines 40 proc, cukrus, rugstis. laikau saltai, bet ar nebus suruges treciadieni? negaliu zmogui tokio paduot, siaip kazkur temose skaiciau, kad dar po galiojimo grietinele islieka saldi, as dar rugsties dejau, ji juk konservantas, nzn ka daryt

jeigu sau,ar savam zmogui,tada gal nepergyvenciau,bet kitam. g.gif ...rizika yra,o paskui dar galite ir bedos prisidaryti...surugt tai gal ir nesurugs,bet neaisku kas ji valgys,kaip gali atsiliepti verysad.gif .jau i produktu galiojima tai visada kreipiu ypatinga demesi,kartais net tenka eiti kiekv diena i parde,kad tik produktai butu su tinkamu galiojimu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
padarysiu kita, tiek kad nebus jau tokio sodraus skonio, o sita reiks isdalint draugams, nes namai tortais uzkisti jau. per silpni nervai mano, laukt, kas gali nutikt. vaikai tikrai valgys, o jei dar kokia nescia, ne ne ne..
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2013 12 02, 18:34)
padarysiu kita, tiek kad nebus jau tokio sodraus skonio, o sita reiks isdalint draugams, nes namai tortais uzkisti jau. per silpni nervai mano, laukt, kas gali nutikt. vaikai tikrai valgys, o jei dar kokia nescia, ne ne ne..

Ir teisingai padarysit 4u.gif Kaip sakoma-at griecha pa dalse (kuo toliau nuo nuodemes) mirksiukas.gif
Gal dar nesuvalgys ta treciadieni tie uzsakovai,paliks kitai dienai,tada ir atsiskleis tikrasis skonis smile.gif smile.gif o ta nelaimeli ,jo pjuvi,parodykit mums,cia,mes nors per ekrana seile pavarvinsim... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes bandziau daryti ambasadoriaus meduti tai toks net nezinau kas ten man gavos lakstai nekepe ir toki visai karameliniai gavos g.gif
tai kaip as pavadinau
karamelinis medutis gavos biggrin.gif
[attachmentid=230823]

[attachmentid=230824]
Atsakyti
Mergaites,ar Jus slapinate lakstus,kad butu slapesni? Man kartais gaunasi sausokas.Pertepu su grietinele ir grietine sumaisius. Bet turbut padaudinu miltu kepant. Idomu kaip gautusi pvz kava paslapinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 12 18, 18:35)
Mergaites,ar Jus slapinate lakstus,kad butu slapesni? Man kartais gaunasi sausokas.Pertepu su grietinele ir grietine sumaisius. Bet turbut padaudinu miltu kepant. Idomu kaip gautusi pvz kava paslapinus  g.gif

As tai bent neslapinu tiesiog viena diena padarau pertepu ir palaikau ne saldytuve paskui i saldytuva kita diena pasipuosiu o trecia valgom thumbup.gif nebuvo sausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2013 12 18, 19:52)
As tai bent neslapinu tiesiog viena diena padarau pertepu ir palaikau ne saldytuve paskui i saldytuva kita diena pasipuosiu o trecia valgom  thumbup.gif nebuvo sausi  drinks_cheers.gif

Sutepus para tai visada palaikau. Bet va is 10 tortu,vienas gaunasi sausokas unsure.gif Gal yra mergaiciu kurios slapina? Butu idomu suzinoti bigsmile.gif
Atsakyti