Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Renata123 @ 2013 05 06, 22:58)
Labai skoningai ir "skaniai" papuostas! Man tokie patys, paciausi wub.gif
Kaip suprantu tas "rozytes - gelytes" sukote su zvaigzdutes antgaliu? O pradedate sukti nuo vidurio, ar atvirksciai nuo isores (didesnio rato) link viduriuko?
Aciu! 4u.gif

Aciu, paprastas greitukas cia, nes nenebuvo laiko sau puosti, kitus baigti reikejo biggrin.gif
Taip suku nuo vidurio su paprasta zvaigzdute, kiek lenkta ir stambia, vis ruosiuosi isigyti Wilton 1M, bet taip ir neturiu dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 07, 10:53)
Aciu, paprastas greitukas

Tokie "valgomi" ir paprasti tortukai, be jokiu fiti miti - patys nuostabiausi.

Aciu uz patarima. Turiu dvi zvaigzdutes, viena smulkute, o kita, sakyciau jau prie didesniu. Pabandysiu su kuria nors, nubezdzioniausiu jusu papuosima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 07, 14:15)
Tokie "valgomi" ir paprasti tortukai, be jokiu fiti miti - patys nuostabiausi.

Aciu uz patarima. Turiu dvi zvaigzdutes, viena smulkute, o kita, sakyciau jau prie didesniu. Pabandysiu su kuria nors, nubezdzioniausiu jusu papuosima. ax.gif

biggrin.gif kad jis ne mano smile.gif prasom i sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 05, 18:05)
Na aciu mergytes uz visus patarimus, atradau pagaliau savo meduti thumbup.gif tiksliau Kirbes biggrin.gif bet dabar medutis bus itrauktas i musu vartojamus biggrin.gif
ACIU TAU KIRBE!

pasirodo be reikalo nervavausi si syk del spalvos ir skonio, viskas gavosi super smile.gif
user posted image
http://images55.fotk...7153Copy-vi.jpg
Prieskoniu nedejau, mums skonio uzteko, dariau is 2/3 normos, grietines+grietineles foto biskvitai atrodo ne tokie ploni, bet realiai tikrai nestori-zodziu sis receptukas man patiko kad viskas greita ir paprasta biggrin.gif

Labai grazus tortas ir labai apetitiskai atrodantis .

Viduj grietines-grietineles kremas , o kas ant virsaus ????

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.

Atrodo lyg beze , bet lyg netinka vienam su kitu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 gegužės 2013 - 09:28
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 21, 23:58)
Labai grazus tortas ir labai apetitiskai atrodantis .

Viduj grietines-grietineles kremas , o kas ant virsaus ????
Atrodo lyg beze , bet lyg netinka vienam su kitu ?

Aciu smile.gif
taip, vidus grietinele-grietine. taip, virsuj slapia beze, ji tinka jei naudojamas sviestinis grietinele atskiriantis nuo beziuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 22 gegužės 2013 - 18:20
labas,
norejau paklausti,kiek gali stoveti medutis suteptas??vakar velai vakare t.y. PIRMADIENI, sutepiau meduti,galvojau eisim siandien vakare i svecius,bet viskas nusikele ir eisim tik KETVIRTADIENI vakare,ar islaikys mano tortas?? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2013 08 20, 13:46)
labas,
norejau paklausti,kiek gali stoveti medutis suteptas??vakar velai vakare t.y. PIRMADIENI, sutepiau meduti,galvojau eisim siandien vakare i svecius,bet viskas nusikele ir eisim tik KETVIRTADIENI vakare,ar islaikys mano tortas?? doh.gif  doh.gif

Tikrai nieko nenutiks 4u.gif aš visada tepu medutį dvi dienos prieš šventę, tada jis būna tobulas wub.gif tad drąsiai neškitės skanų tortuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš pradinukė pyraguose/tortuose. Greitai MB gimtadienis, planuoju kepti Medaus tortą. Gal pasidalintumėt geru, patikrintu ir tuo pačiu nemandru receptuku? Kiek dienų prieš šventę reikia kepti, kad gerai įmirktų?
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 08 26, 16:17)
Mergaitės, aš pradinukė pyraguose/tortuose. Greitai MB gimtadienis, planuoju kepti Medaus tortą. Gal pasidalintumėt geru, patikrintu ir tuo pačiu nemandru receptuku? Kiek dienų prieš šventę reikia kepti, kad gerai įmirktų?

bandziau abu pirmam psl. pateiktus. Man Kirbes labiau, ir darbo maziau ir siaip smile.gif
kiek kepiau kiek kas valge visiem tiko. o senovinese vestuvese is jo darytas svocios karvojus buvo sukramsnotas ir zymiai labiau girtas nei jaunuju tortas (tiesa nezinau koks jis ten is is kur buvo) biggrin.gif
Man paciai sis dabar Nr.1 is ivairiu tortuku, o lyg tol jokiu meduciu nemegau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 08 26, 17:18)
bandziau abu pirmam psl. pateiktus. Man Kirbes labiau, ir darbo maziau ir siaip smile.gif
kiek kepiau kiek kas valge visiem tiko. o senovinese vestuvese is jo darytas svocios karvojus buvo sukramsnotas ir zymiai labiau girtas nei jaunuju tortas (tiesa nezinau koks jis ten is is kur buvo) biggrin.gif
Man paciai sis dabar Nr.1 is ivairiu tortuku, o lyg tol jokiu meduciu nemegau smile.gif

Ačiū už rekomendacijas, bandysiu įveikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Kirbes meduciui grietines reikia 2 indeliu po 500 ar po 250 g? ar sulaistote kuo biskvitus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsPeleda @ 2013 08 28, 20:42)
Sveikos, Kirbes meduciui grietines reikia 2 indeliu po 500 ar po 250 g? ar sulaistote kuo biskvitus?  4u.gif

2x500 g,gali buti ir daugiau 4u.gif as musu seima megsta ,kai medutyje daug kremo,jis tada buna dregnesnis smile.gif Kirbes meducio biskvitu sulaistyti nereikia 4u.gif
As esu bandziusi kepti Kirbes meduti formoje,bet man neisejo,kazkaip lyg pajuodavo krastai,nors buvo dar nepraejes kepimo laikas,tai dabar visad kepu po viena laksteli atskirai smile.gif Mano artimuju tarpe tai pats skaniausias,senovinis medutis thumbup.gif
Atsakyti