Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Rakelė, rugiagele26, niurzga123 ACIU smile.gif uz issamius paaiskinimus smile.gif bandysiu. Si kart renkuosi Kirbes gal kaip su biskvitiniu lengviau susitarsiu :0 nes su lakstais...aisku viskas ten normaliai, neskaitant kad naudoju irgi ta Bajoriskiu medu, kepiau normaliai daugiau butu jau skrude, bet sviesus gavos g.gif nu ir siaip, gal man paciai tie meduciai be garo tai ir pasirode kad neto gavos smile.gif

o cinamono ir t.t. butina deti, matau parasyta "kas mėgsta" smile.gif mes nelabai, jei nedesiu nebus beskonio jis?

jauciuos kaip pirmoke biggrin.gif kepu n visokiausiu tortu, morengus, kremus, o cia medutis man misija neimanoma doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 gegužės 2013 - 09:03
As kirbes lygtai bandziau be prieskoniu, skanus irgi.
Atsakyti
man cinamonas patinka ir meduty jis labai tinka smile.gif
O va i kirbes ta misini dabar visada desiu.
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 01, 11:34)
man cinamonas patinka ir meduty jis labai tinka smile.gif
O va i kirbes ta misini dabar visada desiu.

o kas per misinys, kur jo gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 01, 12:34)
o kas per misinys, kur jo gauti blush2.gif

http://www.masterfoo..._MixedSpice.jpg
nu mazdaug toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 01, 15:40)

aciu, na si kart iskepiau be nieko, bus matyt, bet biskvitas man duona kvepia biggrin.gif o ne medum... ir rudumo truksta vel g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 gegužės 2013 - 18:12
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 01, 19:12)
aciu, na si kart iskepiau be nieko, bus matyt, bet biskvitas man duona kvepia biggrin.gif o ne medum... ir rudumo truksta vel g.gif

o nesukrito? nes man pirma kart sukrito, ir gavos labai juodas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 01, 19:12)

tai gal tikrai medus kaltas? jei jau ne pirma kart kepat ir spalvos ner.. pas mane tai tai gaunas kaip pirmam psl, kirbes pavyzdinis, tokios spalvos ir gaunas.. g.gif
jau kai pakaitini ta visa misini, jis iskart igauna ta spalva sodria..
Atsakyti
Na aciu mergytes uz visus patarimus, atradau pagaliau savo meduti thumbup.gif tiksliau Kirbes biggrin.gif bet dabar medutis bus itrauktas i musu vartojamus biggrin.gif
ACIU TAU KIRBE!

pasirodo be reikalo nervavausi si syk del spalvos ir skonio, viskas gavosi super smile.gif
user posted imageuser posted image
Prieskoniu nedejau, mums skonio uzteko, dariau is 2/3 normos, grietines+grietineles foto biskvitai atrodo ne tokie ploni, bet realiai tikrai nestori-zodziu sis receptukas man patiko kad viskas greita ir paprasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 05 gegužės 2013 - 17:09
Ramune, graziai atrodo labai thumbup.gif

o cia mano vakarykstis
user posted image
apatinis perteptas su slyvom, ir suliejau dar biski su kava ir amaretu. kazko kietokas biskvitas iskepe ir storokai si karta supjausciau. Bet skonis buvo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 05, 17:05)
Na aciu mergytes uz visus patarimus, atradau pagaliau savo meduti thumbup.gif

Labai skoningai ir "skaniai" papuostas! Man tokie patys, paciausi wub.gif
Kaip suprantu tas "rozytes - gelytes" sukote su zvaigzdutes antgaliu? O pradedate sukti nuo vidurio, ar atvirksciai nuo isores (didesnio rato) link viduriuko?
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Labutis

Kaip man gražu taip papuoštas tortukas kaip ramune.v puošia, nemėginau dar, bet jau morališkai ruošiuosi smile.gif

O aš su savo ambasadoriaus medučiu turiu patarimą, jei kas mėgstate ir darote jį, nedarykite per pusę su grietine ir grietinėle, galvojau pamėginsiu, galvojau gal bus dar skaniau, ir va iš mano keptų 5medučių su grietinėle buvo pats prasčiausias skonio atžvilgiu, taigi darytžkite pagal receptą su grietine, tik aš dar dedu citrinos, nes man ji gaivumo priduoda, be jos tikrai būtų neskanu ax.gif
Atsakyti