Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(~aura~ @ 2013 04 03, 17:19)

Gražu. O įtariu, ir skanu. Tuos kiškelius pati darėt? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Perfect,2013 04 05, 07:44
[/quote]
pati,pati lotuliukas.gif tik tokie man jie juokingi gavosi doh.gif jau norejau tik trupinukais puosti,bet mazoji labai prase sutupdyti tuos zuikiukus ant tortuku ax.gif Nelabai grazu,kad spalvos tokios neryskios. Bet kadangi ir vaikiuku buvo,o jie juk pirmiausia nurenka visus papuosimus ir bando juos suvalgyti,tai stengiausi dazu naudoti kaip imanoma maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~aura~: 05 balandžio 2013 - 16:37
[/quote]
tik tokie man jie juokingi gavosi doh.gif
[/quote]
irnesakyk.gif nieko, kad juokingi. Užtat atspindi Velykų dvasią laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 05 balandžio 2013 - 18:35
Sveiki,turiu klausima ax.gif Ar iskepti lakstai meducio turi gautis kieti? g.gif Kazkaip itarimas man dabar,pirma kart sumasciau kad reikia iskepti,kazkaip ne taip cia man viskas atrodo unsure.gif Busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Laba

~aura~ gražūs zuikučiai, tokie linksmučiai thumbup.gif


QUOTE(mellarin @ 2013 04 07, 17:45)
Sveiki,turiu klausima ax.gif Ar iskepti lakstai meducio turi gautis kieti? g.gif Kazkaip itarimas man dabar,pirma kart sumasciau kad reikia iskepti,kazkaip ne taip cia man viskas atrodo unsure.gif Busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif

Taip, kai atvėsta gaunasi kieti. Kai iškepa jei nori, kad jie būtų visi vienodo dydžio, užsidėk lėkštę, ir apipjauk kol dar karštas lakštas, nes jie greitai vėsta ir kietėja, o kai sukietėja ir tupa mirksiukas.gif

O aš su klausimu, kas kepa Ambasadoriaus medutį: kiek dedate cukraus, pagal receptą ? Kai pirmą kart kepiau pagal receptą, tai man buvo taipppppp per saldu, kad vos pusę gabaliuko suvalgiau doh.gif kitą kart dėjau per pus mažiau ir dėjau citrinos rūgštelės į dvigubą normą mažą šaukštuką, tai gavosi labai skanu, ir kas ragavo nori dabar tik jo tongue.gif
Atsakyti
Help!!!!!!
Kokio kietumo tešla turi būti. Nes man ji gavosi vos ne kaip plyta.
Atsakyti
QUOTE(kardashiuke @ 2013 04 28, 23:17)
Help!!!!!!
Kokio kietumo tešla turi būti. Nes man ji gavosi  vos ne kaip plyta.


per daug miltu...
Atsakyti
Tai taip gaunas,kad 5 stiklinių ryškiai per daug. Dar dadėjau vieną kiaušinį su lydytu sviestu ir cukrum lyg ir pavyko.
Atsakyti
klausimai del Kirbes meducio: smile.gif
1. koki dirbtini medu naudojat, nes turiu sviesu, kur naudoju pastilazui, tai itariu bus persviesus g.gif
2. 2 ind. grietines tai cia kokio dydzio?
3. ta grietine isplakti ir viskas?


nu bijau as tu meduciu kaip velnias kryziaus doh.gif kepiau lakstini tai kremas man perriebus ir lakstai del medaus persviesus doh.gif matyt nemyliu as ju tai ir nesigauna, dabar bandysiu si ax.gif

ACIU kas npatinges atsakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 30 balandžio 2013 - 19:58
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 30, 20:57)
klausimai del Kirbes meducio: smile.gif
1. koki dirbtini medu naudojat, nes turiu sviesu, kur naudoju pastilazui, tai itariu bus persviesus g.gif
2. 2 ind. grietines tai cia kokio dydzio?
3. ta grietine isplakti ir viskas?


nu bijau as tu meduciu kaip velnias kryziaus doh.gif kepiau lakstini tai kremas man perriebus ir lakstai del medaus persviesus doh.gif matyt nemyliu as ju tai ir nesigauna, dabar bandysiu si  ax.gif

ACIU kas npatinges atsakyti smile.gif

1. naudoju naturalu
2. indeliai dideli biggrin.gif bet man skanu su grietinele rolleyes.gif
3. sako, kad taip. as su vien grietine netepus.
I visus meducius dedu prieskoniu. I cipciuko dazniausiai tik cinamono, o i kirbes dejau prieskoniu mixa, tai nerealiai skanus buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 30, 20:57)
klausimai del Kirbes meducio: smile.gif
1. koki dirbtini medu naudojat, nes turiu sviesu, kur naudoju pastilazui, tai itariu bus persviesus g.gif
2. 2 ind. grietines tai cia kokio dydzio?
3. ta grietine isplakti ir viskas?


nu bijau as tu meduciu kaip velnias kryziaus doh.gif kepiau lakstini tai kremas man perriebus ir lakstai del medaus persviesus doh.gif matyt nemyliu as ju tai ir nesigauna, dabar bandysiu si  ax.gif

ACIU kas npatinges atsakyti smile.gif


1. Naudoju Bajoriskiu ar koks ten medus. Per sviesus lakstai, nes nedakepat, reikia kept, kol parus gerai, bet nesudegs.
2. Dedat kremo pagal savo nora... todel indeliu kieki nusistatot... as pvz 24 cm tortui is 8 laksteliu sunaudoju 1,5 didelio indelio. Plonu atitinkamai pagal laksteliu plonuma. Cia as apie lakstelius kociojamus ir grietinele.

Ir isvis, as dedu ir grietines i krema, be jokiu zelatinu. Gaunasi neriebus normalus dregnas tortas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 01 gegužės 2013 - 07:45
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 30, 20:57)
klausimai del Kirbes meducio: smile.gif
1. koki dirbtini medu naudojat, nes turiu sviesu, kur naudoju pastilazui, tai itariu bus persviesus g.gif
2. 2 ind. grietines tai cia kokio dydzio?
3. ta grietine isplakti ir viskas?


nu bijau as tu meduciu kaip velnias kryziaus doh.gif kepiau lakstini tai kremas man perriebus ir lakstai del medaus persviesus doh.gif matyt nemyliu as ju tai ir nesigauna, dabar bandysiu si  ax.gif

ACIU kas npatinges atsakyti smile.gif


1. As naudoju naturalu. Kirbes medutis yra biskvitinis, tai jis tikrai sodrios spalvos gaunas (manau kad soda suaktyvina medaus spalva)
2. As grietinele maisau per puse su grietine. Bet recepte pagal kieki manyciau turetu buti dideli indeliai,ne mazi. as sunaudoju 400 grietines+400 grietineles+ 1 citrina. plius cukraus pagal skoni. viska isplaku atskirai ir tada sumaisau.
aisku kartais kremo lieka, bet ismest netenka:DD geriau kremo nepagailekit, kad nebut sausa;)
Atsakyti