As puosiau grietinele, o karta visai nepuosiau... arba beze.
Tai reikejo pasilikt viena laksta ir butu trupiniu buve:D
as dazniausiai kepu kirbes meduti, tai 24 cm formoj nemaza 'kepurele' kepant iskyla, tai as ja trupiniam sunaudoju.
Kitus tortus - jei pritruksta trupiniam, tai paprasciausiai dasikepu koki 1 laksteli.
Dar be trupinuku galima grietinele, galima sokoladu - sitie paprasciausi..Kokosas gal prie meducio nelabai tinka, labiau prie rafaelo..Gal geriau cia tiktu skaldyti arba smulkinti riesutai..
as dazniausiai kepu kirbes meduti, tai 24 cm formoj nemaza 'kepurele' kepant iskyla, tai as ja trupiniam sunaudoju.
Kitus tortus - jei pritruksta trupiniam, tai paprasciausiai dasikepu koki 1 laksteli.
Dar be trupinuku galima grietinele, galima sokoladu - sitie paprasciausi..Kokosas gal prie meducio nelabai tinka, labiau prie rafaelo..Gal geriau cia tiktu skaldyti arba smulkinti riesutai..
labuka,
ir kas man dabar pasakys? kodel ambasadoriaus meducio tesla, kaip guma isejo? ar tokia tur but?
ir kas man dabar pasakys? kodel ambasadoriaus meducio tesla, kaip guma isejo? ar tokia tur but?
nu va, regis normaliai isejo, iskepiau super plonus blynelius, bet tokie kaip napoleono lakstai.. tikiuos bus skanu.. iskepiau 6 lakstus 30cm formos. tiesa, kazkodel mano tesla tokia tirsta, kai foto pasiziuriu ji skystesne atrodo.. bet tepti iseina, sudrekinus delka issitiesina per forma gerai. netepu sviestu popieriaus, nes tada slidineja, neprikimba tesla prie popieriaus, sunkiai issikloja. nusiimapopierius neblogai, jei sunkiau kuri vieta nusiima nuo popieriaus, tai popieriu truputi sudrekinu..
pamirsote idet ir si mabasadoriaus meduti i pirma psl
ambasadorius
pamirsote idet ir si mabasadoriaus meduti i pirma psl
ambasadorius
is kur jus istraukiat tuos sulaistymus?
Skaniai atrodo
Cia ambasadorius, kad lipo prie popieriaus?
nesu kepus, bet iprastiniai lakstai man sliauzoja ant popieriaus. Treikia jo gero
nesu kepus, bet iprastiniai lakstai man sliauzoja ant popieriaus. Treikia jo gero
QUOTE(Rakelė @ 2013 02 25, 10:13)
Skaniai atrodo
laba,
taip, ambasadoriaus. kai tepiau tesla, tai sviestu netepiau popieriaus, nes labai slidinejo tesla, neimanoma buvo iskloti.. o be sviesto tep lep ir issitepe ploniai tesla. iskepes ir truputi atveses lakstas, po truputi plesiamas nuo popieriaus graziai nusieme, tik kai kur paslaksciau vandeniu nes buvo ploniau istepta tai prilipo popierius prie paplocio, bet viskas, ok
dar be to gal but pas mane miltu biskiuka per daug buvo? nes dabar pasiziurejau kai kur 1st miltu 160gr, kitur 140gr
QUOTE(Sigeita @ 2013 02 25, 12:38)
laba,
taip, ambasadoriaus. kai tepiau tesla, tai sviestu netepiau popieriaus, nes labai slidinejo tesla, neimanoma buvo iskloti.. o be sviesto tep lep ir issitepe ploniai tesla. iskepes ir truputi atveses lakstas, po truputi plesiamas nuo popieriaus graziai nusieme, tik kai kur paslaksciau vandeniu nes buvo ploniau istepta tai prilipo popierius prie paplocio, bet viskas, ok
dar be to gal but pas mane miltu biskiuka per daug buvo? nes dabar pasiziurejau kai kur 1st miltu 160gr, kitur 140gr
cia gal atsakys kepusios ji. a jo nebandzius dar bet labai norisi isbandyt
O sakykit trupinukais barstote torta jau ant tortines, na ten kur jis ir bus? ar paskui kazkaip perkelinejat? Man labai sunku buvo sonus apibarstyt
MEDAUS TORTAS
Blynams:
3 kiausiniai
3 saukstai medaus
1 st. cukraus
50 gr. Sviesto
Soda, actas
Miltai (dedu visada is akies)
Gaminama ant garu. Istirpinti svieta, medu. Kiausinius isplakti su cukrumi ir supilti i istirpinta mase. Gerai permaisom ir sudedam uzgesinta soda ir dar pora min. pagarinam ir tada nuimam nuo garu. Sudedam miltus kiek tiksliai nezinau nes visada dedu is akies tiek, kad tesla butu galima kocioti. Blynus kocioju labai plonai kad tesla persisviestu. Gaunasi mazdaug 12-13 blynu. Kepu orkaiteje mazdaug 190- 200 C temp. Kiek kepti laiko irgi negaliu pasakyti o kepu tol kol siek tiek paruduoja.
Kremas
1,5 l grietines (30 proc. riebumo) (as visda perku 4 indelis po 400 gr.)
Cukraus (pagal skoni)
1 citrinos sulciu (as buna dedu ir daugiau nes mums patinka kai buna siek tiek daugiau rugsteles)
3 pak. grietineles standiklio
Viska sudedam i bliuda ir plakam tol kol grietine mazdaug issiplaks taip kad saukstas stovetu maseje
Tai vat toks mano medaus torciukas
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
Blynams:
3 kiausiniai
3 saukstai medaus
1 st. cukraus
50 gr. Sviesto
Soda, actas
Miltai (dedu visada is akies)
Gaminama ant garu. Istirpinti svieta, medu. Kiausinius isplakti su cukrumi ir supilti i istirpinta mase. Gerai permaisom ir sudedam uzgesinta soda ir dar pora min. pagarinam ir tada nuimam nuo garu. Sudedam miltus kiek tiksliai nezinau nes visada dedu is akies tiek, kad tesla butu galima kocioti. Blynus kocioju labai plonai kad tesla persisviestu. Gaunasi mazdaug 12-13 blynu. Kepu orkaiteje mazdaug 190- 200 C temp. Kiek kepti laiko irgi negaliu pasakyti o kepu tol kol siek tiek paruduoja.
Kremas
1,5 l grietines (30 proc. riebumo) (as visda perku 4 indelis po 400 gr.)
Cukraus (pagal skoni)
1 citrinos sulciu (as buna dedu ir daugiau nes mums patinka kai buna siek tiek daugiau rugsteles)
3 pak. grietineles standiklio
Viska sudedam i bliuda ir plakam tol kol grietine mazdaug issiplaks taip kad saukstas stovetu maseje
Tai vat toks mano medaus torciukas
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
Sveika, aukselisr o jūs iš karto kočiojat tešlą, nešaldote? Truputį pasimečiau, pagal pirmą receptą šioje temoje tai parašyta kočioti, kol šilta. Visur kitur internete rašo pašaldyti, kitur net per naktį laikyti šaldytuve. Galėčiau daryti pagal Cipsiuko receptą, bet labiau noriu torto iš daug sluoksnių. Jūsų man pasirodė labai tinkamas