QUOTE(ramune.v @ 2013 12 29, 00:09)
pagal atsakymus nelabai suprantu kiek jus patyrusi tortu kepime
*pagal kirbes recepta 2 sauksteliai sodos i norma, tiek pati visad dedu ir puikiai viskas, man taip tikrai geriau iskyla biskvitas gaunasi purus, ir galiu plonyciais ji supjaustyti - juk cia ne tradicinis kociojamas medutis. Tiesa gesinu i 2 saukstus acto, viskas ten suputoja ir acte ir puode.
**Kaip zelatina gali sugadinti? juk klausiama ar kivi ja tepti o ne i krema deti nors yra juk meduciai kur kremas su zelatina bet tada jie sulaistomi (pvz. arbata).
jei nevalget ir nezinot-nekomentuokit man valgyt teko, jie buvo tepti tortengus zele ir taip izoliuoti nuo kremo. Tiesa kad grietinele ir kivi nelabai draugauja nes kivis turi askorbo rugsties tai duoda rugima, gali ir pasileisti ji, bet norint viskas imanoma. Nereik pamirsti kad paprasta zelatina sunkiau stingsta su kivi, bet tortengus taip tik tokiems atvejams skirta. Vistik pati su kivi daryciau tik sau, o ne kitiems ir juos keisciau i bruknes / spanguoles - jei jau ko nors tokio norisi Bet cia jau tik mano patarimas o jusu pasirinkimas
*pagal kirbes recepta 2 sauksteliai sodos i norma, tiek pati visad dedu ir puikiai viskas, man taip tikrai geriau iskyla biskvitas gaunasi purus, ir galiu plonyciais ji supjaustyti - juk cia ne tradicinis kociojamas medutis. Tiesa gesinu i 2 saukstus acto, viskas ten suputoja ir acte ir puode.
**Kaip zelatina gali sugadinti? juk klausiama ar kivi ja tepti o ne i krema deti nors yra juk meduciai kur kremas su zelatina bet tada jie sulaistomi (pvz. arbata).
jei nevalget ir nezinot-nekomentuokit man valgyt teko, jie buvo tepti tortengus zele ir taip izoliuoti nuo kremo. Tiesa kad grietinele ir kivi nelabai draugauja nes kivis turi askorbo rugsties tai duoda rugima, gali ir pasileisti ji, bet norint viskas imanoma. Nereik pamirsti kad paprasta zelatina sunkiau stingsta su kivi, bet tortengus taip tik tokiems atvejams skirta. Vistik pati su kivi daryciau tik sau, o ne kitiems ir juos keisciau i bruknes / spanguoles - jei jau ko nors tokio norisi Bet cia jau tik mano patarimas o jusu pasirinkimas
sveiki, hmm, paziurejau pirmame puslapyje nu parasyta, kad Kirbes recepte 3 arb sauksteliai sodos, as taip ir dejau
o tikrai jus dedate 2?
o gal zinote meduolio recepta, kaskada kepdavo mociute, toks dregnas, sunkus ir kvapnus gaudavosi, gaila, kad recepto taip ir nepaklausiau