hm, as ir meducio nedrekinu, uztenka 1 nakties pastovet saldytuve.. gal jusu lakstai storoki? as juos plonycius kepu.. ir visada medutis gaunas minkstut minkstutelis, ne karto nebuvo sausas..
cypciuko visad kepu.. ambasadoriaus pora syk kepiau, tai antra syk negalejau perkelt jo, toks minkstas buvo, kad sakes.. bet skanu buvo..
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 18, 21:23)
hm, as ir meducio nedrekinu, uztenka 1 nakties pastovet saldytuve.. gal jusu lakstai storoki? as juos plonycius kepu.. ir visada medutis gaunas minkstut minkstutelis, ne karto nebuvo sausas..
cypciuko visad kepu.. ambasadoriaus pora syk kepiau, tai antra syk negalejau perkelt jo, toks minkstas buvo, kad sakes.. bet skanu buvo..
cypciuko visad kepu.. ambasadoriaus pora syk kepiau, tai antra syk negalejau perkelt jo, toks minkstas buvo, kad sakes.. bet skanu buvo..
O kaip sekesi su lakstais ambasadoriaus meducio? nes man jie sakyciau nesigavo labai karameliniai buvo ir nuo popieriaus kepimo krapstyt reikejo ant paveiksliuko tai super jis atrodo rase kad kuo ploniau daryt tada visai nieks neisejo kazi kodel
Ir as kepu toki pait kaip cipciuko,ir man iseina jis lygiai toks kaip foto cia
http://astriai-saldu...-receptuka.html
nezininau kame beda
http://astriai-saldu...-receptuka.html
nezininau kame beda
Laba tai as kalbu ne apie Cypsiuko meduti jis man ir gerai gaunas as apie Ambasadoriaus meduti
va sita
[attachmentid=230864]
va sita
[attachmentid=230864]
Sveikos
Mastau apie Kirbes meduti o sakykite kodel jus su grietine maisot? negalima vien grietineles vartot?
Mastau apie Kirbes meduti o sakykite kodel jus su grietine maisot? negalima vien grietineles vartot?
sakykit prašau, o gali būti natūralus medus?
QUOTE(Ta_pati @ 2013 12 22, 13:37)
sakykit prašau, o gali būti natūralus medus?
As planuoju deti nsturalu
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 12 21, 22:31)
Sveikos
Mastau apie Kirbes meduti o sakykite kodel jus su grietine maisot? negalima vien grietineles vartot?
Mastau apie Kirbes meduti o sakykite kodel jus su grietine maisot? negalima vien grietineles vartot?
As maisau todel,kad ne toks riebus gaunasi,be to,ir skaniau man
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 12 21, 23:31)
Sveikos
Mastau apie Kirbes meduti o sakykite kodel jus su grietine maisot? negalima vien grietineles vartot?
Mastau apie Kirbes meduti o sakykite kodel jus su grietine maisot? negalima vien grietineles vartot?
del skonio daugiausia, nes grietine tokia kaip ir gaivesne nei grietinele, o riebumas juk panasus ju bent jau as jei dedu grieine tai 30 proc ne maziau arba net 40 proc dvaro ji gerai issiplaka
Sveiki, noreciau paklausti. Siuo metu orkaiteje kepa Kirbes medutis. Kadangi gyvenu salyje kurioje beveik neimanoma rasti grietines, arba ji tokia kaip jogurtas, kazkin ar nieko bloga jei isplaksiu standziai grietinele ir imaisysiu maskarpones surio? Ar bus skanu? Cia mano pirmas medutis, tai nenoriu jo sugadniti.
Ir dar kaip man tuos trupinius pagaminti, ar reikia torta apipjaustyti ir juos sumalti ar kaip?
Ir dar kaip man tuos trupinius pagaminti, ar reikia torta apipjaustyti ir juos sumalti ar kaip?
QUOTE(Gioia @ 2013 12 23, 18:00)
Sveiki, noreciau paklausti. Siuo metu orkaiteje kepa Kirbes medutis. Kadangi gyvenu salyje kurioje beveik neimanoma rasti grietines, arba ji tokia kaip jogurtas, kazkin ar nieko bloga jei isplaksiu standziai grietinele ir imaisysiu maskarpones surio? Ar bus skanu? Cia mano pirmas medutis, tai nenoriu jo sugadniti.
Ir dar kaip man tuos trupinius pagaminti, ar reikia torta apipjaustyti ir juos sumalti ar kaip?
Ir dar kaip man tuos trupinius pagaminti, ar reikia torta apipjaustyti ir juos sumalti ar kaip?
tai dekit tik grietineles , i ja cukraus ir citrinos sulciu pagal skoni, maskarpones galima tik ji kremo skoni jau pakeis as trupiniu nedarau, torta aptepu grietinele , bet jei reiktu daryt tai gal mesmale sumalciau ta biskvita jei jus iskepsit ji formoj torto tai jums nebus ka ten apipjaustyti, teks supjauscius i lakstus vien ju paaukoti trupiniams
As trupiniams naudoju paprastus sausainius