Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

hm, as ir meducio nedrekinu, uztenka 1 nakties pastovet saldytuve.. gal jusu lakstai storoki? as juos plonycius kepu.. ir visada medutis gaunas minkstut minkstutelis, ne karto nebuvo sausas.. ax.gif
cypciuko visad kepu.. ambasadoriaus pora syk kepiau, tai antra syk negalejau perkelt jo, toks minkstas buvo, kad sakes.. g.gif bet skanu buvo..
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 18, 21:23)
hm, as ir meducio nedrekinu, uztenka 1 nakties pastovet saldytuve.. gal jusu lakstai storoki? as juos plonycius kepu.. ir visada medutis gaunas minkstut minkstutelis, ne karto nebuvo sausas.. ax.gif
cypciuko visad kepu.. ambasadoriaus pora syk kepiau, tai antra syk negalejau perkelt jo, toks minkstas buvo, kad sakes..  g.gif  bet skanu buvo..

O kaip sekesi su lakstais ambasadoriaus meducio? nes man jie sakyciau nesigavo labai karameliniai buvo ir nuo popieriaus kepimo krapstyt reikejo g.gif ant paveiksliuko tai super jis atrodo rase kad kuo ploniau daryt tada visai nieks neisejo kazi kodel smile.gif
Atsakyti
Ir as kepu toki pait kaip cipciuko,ir man iseina jis lygiai toks kaip foto cia

http://astriai-saldu...-receptuka.html

nezininau kame beda g.gif

Atsakyti
Laba tai as kalbu ne apie Cypsiuko meduti jis man ir gerai gaunas as apie Ambasadoriaus meduti smile.gif
va sita

[attachmentid=230864]
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mastau apie Kirbes meduti g.gif o sakykite kodel jus su grietine maisot? g.gif negalima vien grietineles vartot? g.gif
Atsakyti
sakykit prašau, o gali būti natūralus medus?
Atsakyti
QUOTE(Ta_pati @ 2013 12 22, 13:37)
sakykit prašau, o gali būti natūralus medus?

As planuoju deti nsturalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 12 21, 22:31)
Sveikos  4u.gif
Mastau apie Kirbes meduti  g.gif  o sakykite kodel jus su grietine maisot?  g.gif  negalima vien grietineles vartot?  g.gif



As maisau todel,kad ne toks riebus gaunasi,be to,ir skaniau man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 12 21, 23:31)
Sveikos  4u.gif
Mastau apie Kirbes meduti  g.gif  o sakykite kodel jus su grietine maisot?  g.gif  negalima vien grietineles vartot?  g.gif

del skonio daugiausia, nes grietine tokia kaip ir gaivesne nei grietinele, o riebumas juk panasus ju smile.gif bent jau as jei dedu grieine tai 30 proc ne maziau arba net 40 proc dvaro ji gerai issiplaka thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau paklausti. Siuo metu orkaiteje kepa Kirbes medutis. Kadangi gyvenu salyje kurioje beveik neimanoma rasti grietines, arba ji tokia kaip jogurtas, kazkin ar nieko bloga jei isplaksiu standziai grietinele ir imaisysiu maskarpones surio? Ar bus skanu? g.gif Cia mano pirmas medutis, tai nenoriu jo sugadniti. blush2.gif
Ir dar kaip man tuos trupinius pagaminti, ar reikia torta apipjaustyti ir juos sumalti ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gioia: 23 gruodžio 2013 - 16:05
QUOTE(Gioia @ 2013 12 23, 18:00)
Sveiki, noreciau paklausti. Siuo metu orkaiteje kepa Kirbes medutis. Kadangi gyvenu salyje kurioje beveik neimanoma rasti grietines, arba ji tokia kaip jogurtas, kazkin ar nieko bloga jei isplaksiu standziai grietinele ir imaisysiu maskarpones surio? Ar bus skanu? g.gif  Cia mano pirmas medutis, tai nenoriu jo sugadniti. blush2.gif
Ir dar kaip man tuos trupinius pagaminti, ar reikia torta apipjaustyti ir juos sumalti ar kaip?  blush2.gif

tai dekit tik grietineles , i ja cukraus ir citrinos sulciu pagal skoni, maskarpones galima tik ji kremo skoni jau pakeis smile.gif as trupiniu nedarau, torta aptepu grietinele , bet jei reiktu daryt tai gal mesmale sumalciau ta biskvita g.gif jei jus iskepsit ji formoj torto tai jums nebus ka ten apipjaustyti, teks supjauscius i lakstus vien ju paaukoti trupiniams smile.gif
Atsakyti
As trupiniams naudoju paprastus sausainius smile.gif
Atsakyti