Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanojame pinigus

gal patiks tokia idėja mano blogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojira: 15 vasario 2012 - 10:57
QUOTE(mazojira @ 2012 02 15, 11:55)

O pagaliau kažkas naujo ir gražaus thumbup.gif
O kaip tie sparnai drugelių padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 09 14, 23:35)
Kadangi vietoj geliu dovanojom saldainiu medi, tai atseit vyra - balionai mums netiko  doh.gif , sumanem toki paprasta ir nesudetinga pinigeliu ipakavima  biggrin.gif

user posted image

nerealiai sugalvota!!!
Atsakyti
QUOTE(mazojira @ 2012 02 15, 11:55)

Dekoju uz sia ideja, stai kaip man gavosi "pinigu drugelis" atvirukas 15 metu vaikui... cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AGNI_1979 @ 2012 04 03, 19:43)
Dekoju uz sia ideja, stai kaip man gavosi "pinigu drugelis" atvirukas 15 metu vaikui... cool.gif
user posted image

Super bigsmile.gif Čia dar visokių idėjų
Atsakyti
Ruošiuosi krikšto mamos jubiliejui ir greičiausiai pinigus po 10lt kupiūrom dėsiu į graikinių riešutų kevalus . Kadangi 60 metų, tai 60 riešutų, aišku ne visi riešutai bus su pinigais tai į likusius įdėsiu po palinkėjimą . Visus riešutus supakuosiu į gražų maišelį.
Kol kas tokia mintis, jei įgyvendinsiu foto parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 15, 13:08)
O pagaliau kažkas naujo ir gražaus  thumbup.gif
O kaip tie sparnai drugelių padaryti?

tie drugeliai yra kirsti su spec.mašinyte, bet radus drugelio trafaretą tiesiog galima išsikirpti (kažką panašaus).
Atsakyti
išgeneravau dar vieną pinigų dovanojimo idėją
Atsakyti
kaip gerai, kad radau sia temute. Greitai eisim i drauges jubilieju ir brolio gimtadienius, tai tikrai kazkuria cia rasta ideja pasinaudosiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes
Dziaugiuosi ir as atradusi sia temele thumbup.gif Neuzilgo eisime i 40-meti, ir reikes supakuoti oroginaliai, graziai pinigelius, tad kas turite nauju ideju, prasome pasidalinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as pernai nespejau dovanos draugei jubiliejui nupirkt, tai teko pinigus dovanot. nupirkau vaza pripyliau smelio, pridejau akmenuku, kriaukliu, gintaru, o is kupiuru laivelius islanksciau. visai dailiai atrode. drauge tik po savaites suprato, kad tie lavai is pingu, bet maciau ir dabar stovi sekcijoj, sake, kai bus badas gal ir islankstys juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2012 06 12, 12:24)
as pernai nespejau dovanos draugei jubiliejui nupirkt, tai teko pinigus dovanot. nupirkau vaza pripyliau smelio, pridejau akmenuku, kriaukliu, gintaru, o is kupiuru laivelius islanksciau. visai dailiai atrode. drauge tik po savaites suprato, kad tie lavai is pingu, bet maciau ir dabar stovi sekcijoj, sake, kai bus badas gal ir islankstys juos biggrin.gif

Vaje kokia grazi ideja, kaip tik jubiliate pas kuria eisime is Palangos, jai labai tiktu toks laivelis biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti