Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanojame pinigus

QUOTE(Beautiful Life @ 2009 10 25, 23:43)
O kur tuos valgomus pinigus gaut galima?  bigsmile.gif

Saldumynu pasaulyje, arba kur tortais prekiauja
Atsakyti
man buvo padovbanoje papuosalu dezuteje, taip gerai nustebau, nes tikrai tikejausi isvysti koki blizguti smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite nuotrauką,kur ant gėlių puokštės prikabina piniginius drugelius.Norėčiau pamatyt,kaip tai atrodo.
Atsakyti
mes galvosūkių pasauly nupirkom galvosūkį, įdėjom pinigus. kad juos išimt, reikėjo susigaudyt kaip biggrin.gif

dar esam rėminę 5 000 000 (50 * 6), tai žmogus nepatikėjo, manė, kad čia šiaip padaryta hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 22 spalio 2010 - 11:13
noriu pasiūlyti kaip "supakuoti "pinigėliu.Buvo drauges gimtadienis,sutarėm nešti po 33 Lt,nes tiek metu.Pasisiuvai ilga juostele,kaip dirža, ir i vidų sudėjau monetas po 2 Lt, kiekviena idėjus surišau mazgelį vėl kitą idėjau ir t.t. viduryje 5 lt.Viso 33,tada surišau galus ir gavosi karoliai.Geriausia siūti iš trikotažo nes gražiau atrodo,be to iš ryškios spalvos medžiagelės.
na pradžiai visi galvojo kad tai tikri karoliai,sako manėme, kad akmenukai viduje ar sagutes,tik jos sūnelis ėmė prašyti kad mamytė jam atiduotų,tuos pinigėlius,nes vis lipo ant kelių ir čiupinėjo už karolių.tada visi suprato,kad tenai pinigėliai. lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif norėčiau pasiųlyti idėją(gaila foto nepadariau prieš yteikdama)
Pinigai bus rėmėliuose.Norimą dovanoti sumą susismulkinat(kupiūromis) Ant lapo popieriaus lenkiate kupiūras kad gautūsi milijonas smile.gif Nu pvz 10lt lenkiat ties vienetu,sekančią kupiūrą dedat ant jos nuliuku šalia vieneto ir taip lankstot kol gaunat milijoninę sumą.Nepamištat palinkėjimo wink.gif (pirmą milijoną dovanojam mes,sekantį tikimės uždirbsi pats,pati) ir yrėminat smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 05 26, 12:42)
sveikos smile.gif norėčiau pasiųlyti idėją(gaila foto nepadariau prieš yteikdama)
Pinigai bus rėmėliuose.Norimą dovanoti sumą susismulkinat(kupiūromis)  Ant lapo popieriaus lenkiate kupiūras kad gautūsi milijonas smile.gif Nu pvz 10lt lenkiat ties vienetu,sekančią kupiūrą dedat ant jos nuliuku šalia vieneto ir taip lankstot kol gaunat milijoninę sumą.Nepamištat palinkėjimo wink.gif (pirmą milijoną dovanojam mes,sekantį tikimės uždirbsi pats,pati) ir yrėminat smile.gif 4u.gif

Labai liuks ideja thumbup.gif Ir orginali dovana ir remelius galima grazius nupirkti, paskui panaudoti gales smile.gif Eisim mes uz menesiuko i vestuves draugu, tai tikrai butent taip pinigelius ir pakuosiu smile.gif Aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalva @ 2010 10 25, 13:06)
noriu pasiūlyti kaip "supakuoti "pinigėliu.Buvo drauges gimtadienis,sutarėm nešti po 33 Lt,nes tiek metu.Pasisiuvai ilga juostele,kaip dirža, ir i vidų sudėjau monetas po 2 Lt, kiekviena idėjus surišau mazgelį vėl kitą idėjau ir t.t. viduryje 5 lt.Viso 33,tada surišau galus ir gavosi karoliai.Geriausia siūti iš trikotažo nes  gražiau atrodo,be to iš ryškios spalvos medžiagelės.
na pradžiai visi galvojo kad tai tikri karoliai,sako manėme, kad akmenukai viduje ar sagutes,tik jos sūnelis ėmė prašyti kad mamytė jam atiduotų,tuos pinigėlius,nes vis lipo ant kelių ir čiupinėjo už karolių.tada visi suprato,kad tenai pinigėliai. lotuliukas.gif

Super ideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aš esu pinigelius dovanojus taip:
atsispausdinau grazu medi-ir ant jo pritaišiojau susuktus pinigelius su kaspineliais-ir įrėminau---gavosi pinigų medis biggrin.gif
kita karta atsispausdinau gražia geiša ir jiai i plaukus priraišiojau kaspineliais susuktus pinigėlius--įrėminau ir padovanojau geišų mylėtojui--labai patiko jam--iš pradžiu tų pinigėlių net nepastebėjo-žiūrėjo i tą geiša lotuliukas.gif
Dar varijantas pinigėlius sudėti i iškrapštytus graikiškus riešutus.juos suklijuoti ir nupurkšti auksiniais dažais tuos riešutus kuriuose yra tie pinigėliai-o kiti riešutai lieka naturalūs-taip padovanoji maiša riešutų-labai yspūdingai atrodo tokia dovana.
Atsakyti
Na o aš savo broliene jubiliejau sproga išsiuvinėjau štai tokį medįuser posted image
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 06 19, 23:01)
Na o aš savo broliene jubiliejau sproga išsiuvinėjau štai tokį  medįuser posted image

Gal galėtumėte pasakyti iš kur eskizą medelio gauti? smile.gif)
Atsakyti
Nuostabi idėja tas pingių medelis. smile.gif
Kadangi aš nemėgstu siuvinėt, tai, manau, būtų galima su grafikiniu piešiniu irgi pasiekti tokį puikų efektą. Būtinai išbandysiu, jei teks pinigėlius dovanot.
Atsakyti
Sykį gimtadienio kaltininei, kuri ilgai svajojo apie laikrodį, dovanojom rėmelius, kurių pagrindas buvo medžiaginis. Ant to pagrindo išpiešėm valandas, o pinigėlius susukom į tūteles ir kaspinėliais pririšom prie rėmelių kaip laikrodžio rodykles.

Draugams per vestuves esam dovanoję lininį rankšluotį ir medinę rankšluoščių kabyklą. Ant rankšluosčio buvom prisegę pinigus. Kiekviena kupiūra buvo suvyniota į skaidrų popierių ir prikabinta prie rankšluosčio. Rankšluostis pakabintas ant kabyklos ir suvyniotas taip, kad prireiktų tik paleisti ranką ir jis gražiai išsivyniotų su tais visais pinigėliais. Vestuvėse visi dovanojo vokelius. Tai mūsų dovana labai pradžiugino jaunuosius, nes buvo neįprasta. Dovanojant ją draugas suskėlė kažkokią kalbą, viską susiejo su rankšluosčiu, maudynėmis ir pinigais ir tuo momentu aš paleidau rankšluostuką, kuris čežėdamas išsiskleidė. Atrodė taip,kad iš jo byra pinigais. Buvo labai efektinga.

Atsakyti