Įkraunama...
Įkraunama...

Tvirtas vaikas - rankos, kojos

sveikos, mielosio mamytukes,
tikrai ieskojau ir per paieska, bet neradau nieko panasaus... blush2.gif
mano suneliui jau 5 menesiukai su kapeikom a remtis rankytem net nebando... g.gif siaip tai atrodo tvirtos - kai sugriebia stengiasi atsisesti, bet va kai paguldau ant pilvuko sunkiau apsivercia o apie atsiremima net kalbos nera doh.gif kaip jusu maziukai elgiasi?...gal as per anksti tuo tvirtumu susirupinau g.gif blush2.gif
Atsakyti
Neatsiremia tik ištiestom rankytėm ir nepakelia viršutinės kūno dalies ar nesiremia visiškai?
Gal kokių masažiukų reiktų?
Maniškė 4 ar 5 mėn pirmą kartą atsirėmė ištiestom rankytėm ir pakėlė krūtinę. Dabar su viena ranka kuo puikiausiai remiasi.
Atsakyti
QUOTE(a.aurute @ 2007 12 03, 20:00)
mano suneliui jau 5 menesiukai su kapeikom a remtis rankytem net nebando... g.gif siaip tai atrodo tvirtos - kai sugriebia stengiasi atsisesti, bet va kai paguldau ant pilvuko sunkiau apsivercia o apie atsiremima net kalbos nera  doh.gif kaip jusu maziukai elgiasi?...gal as per anksti tuo tvirtumu susirupinau  g.gif  blush2.gif

o pas neurologe nebuvot, apie silpna raumenuku tonusa nieko nesake? tokiu atveju, kaip mylimuke ir sake, reiktu manksteliu/masaziuku.
o siaip- maniskis irgi 5 menesiu tebuvo, kai pirmasyk rankutem istiestom pasireme- nu, "atsispaudima" lotuliukas.gif pirmaji padare: turejom labai faina i namus ateinancia masaziste, tai va per ta masazo seansa ir padare. matyt, profesionalo rangos zinojo, kur "iznybt", kad tinginukas praeitu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a.aurute @ 2007 12 03, 20:00)
mano suneliui jau 5 menesiukai su kapeikom a remtis rankytem net nebando... g.gif siaip tai atrodo tvirtos - kai sugriebia stengiasi atsisesti, bet va kai paguldau ant pilvuko sunkiau apsivercia o apie atsiremima net kalbos nera  doh.gif kaip jusu maziukai elgiasi?...gal as per anksti tuo tvirtumu susirupinau  g.gif  blush2.gif

Kai mano mazylei buvo 5men,ja parodeme ankstyvaus vystimosi spec,apziurejo ja visa,paguldzius ant pilvuko ji paziureti rankyciu stipruma,mums gydt patare ja dazniau ant pilvo laikyti,kad stipretu virsutine dalys.Masaziuko nesiule schmoll.gif g.gif
Gal nebuvo butinas
Atsakyti
nenori remtis visiskai doh.gif nors paguldzius ant pilvuko apsivercia su rankytem g.gif manot kas nors rimta gali but?... g.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano zvirbliuke jau virs 8 men, ant pilvuko guledama (kas beje jai nepatinka verysad.gif ) bando sliauzti, bet kelia tik subinyte, klaupiasi ant keliuku, o is viso nepasikelia rankutemis. Rodos nera pas ja jegos rankose. Gal turite kas patarimu kaip sustiprinti vaikelio raumenukus rankutese ir ismokyti ja remtis?? Pas mus masaziuku nera.
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2009 01 05, 02:55)
Mano zvirbliuke jau virs 8 men, ant pilvuko guledama (kas beje jai nepatinka verysad.gif ) bando sliauzti, bet kelia tik subinyte, klaupiasi ant keliuku, o is viso nepasikelia rankutemis. Rodos nera pas ja jegos rankose. Gal turite kas patarimu kaip sustiprinti vaikelio raumenukus rankutese ir ismokyti ja remtis?? Pas mus masaziuku nera.

manoji lygiai taip pat....kelia tik upakaliuka, o krutine ir galvyte padeta ant lovytes, stumiasi tik kojos ir nosim aria lova g.gif as manau, kad ne visi vaikuciai ir turi ropoti...nu man mama sake, kad as visai neropojau...tai kazkaip manau, kad mano maziuke irgi neropos ax.gif g.gif nemanau, kad cia reiktu del kazko jaudintis g.gif
Atsakyti
ar pačios jau atsistoja,mano sesers dukryte tai pat visai neropojo iš kart pradėjo vaikščiot,nemanau kad reiktu nerimauti o ką gidytoja sako
Atsakyti
Mes irgi nuo gimimo galvyte laikom.... 4u.gif
Atsakyti
mums 3 men ir galvyte laikome tvirtai thumbup.gif
ir kas paima mazyle ant ranku visi sako kad tvirta labai lyg issitempus butu kaip styga biggrin.gif
Atsakyti
mano abu vaikuciai tvirti blush2.gif ax.gif ,dukra uz rankyciu vedziojom nuo 5 su puse,kojytes buvo kaip sportininkes pati lakste jau nuo 9men,o dabar sunui 6 su puse irgi pasiekimu turi gal netokiu kaip sese bet...,jau vedziojam uz rankyciu,varineja atbulas po kambari,stacias laikomas uz kojyciu pats islaiko kuneli nevirsta thumbup.gif 4u.gif 4u.gif bukit tvirti visi leliukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
`na mes rankytemis rememes bet kai tik bando pasliausti iskart galvyte pqaguldo rankytes taipat ir uzpakaliuka tik kelia smile.gif manau visi skirtingai ir neras ko nerimauti smile.gif o jai rankytes atrodo silpnesnes reikia jas pamasazuoti bent as pati namuose vaiko rankytes palakstau pakilnoju ir mus tai labai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti