QUOTE(glinglingas @ 2013 03 22, 18:54)
shiaip ar taip toks laikas kaip nemanau kad protinga visai neduoti zaiti /
gal mazam mieste galima be naujoviu laikyti vaika bet didesniuose deja mokykloj ar pas pazystamus sveciuose palaikytu kaip ish dziungliu maugli

todel riboju bet naujovem leidziu naudotis
tai va, aš irgi galvoju... leidžiu, kai prašo. kai neprašo, tikrai nesiūlau. bet turbūt įpratęs, kad namie retai žaidžia, tai retai ir prašo. bet džiaugiasi, kad pas pusseserę gali žaist - aš ten jiems limitą uždėjus - vieną valandą.
niu... kaip čia pasakius... mes dideliam mieste, ir be naujovių, nes mums jų šiuo metu tiesiog nereikia.
ar čia nebus mada?

viską turėti? ar to iš tiesų reikia, ar - nes visi turi?

bent jau dabartiniame amžiuje vaikai toleruoja tuos, kurie neturi to, ką kiti turi. ir tuos, kurie ne viską moka, ir Fb neturi, ......... tuo ir džiaugiuosi. o paskui matysim

QUOTE(glinglingas @ 2013 03 23, 10:56)
labai smagu kaip domisi vaikai knygom. manishkiai deja i knygas nenori ziureti. dickis skaito tik del to kad uzduodama skaityti. labai noreciau kad skaitytu bet atsimenu save kaip man knygos nebuvo idomios. man mazai kaip buvau itiko tik pora knygu /visos kitos buvo tik pavartymui/vtodel neesu turbut profesore

. manau su laiku turi ateiti arba ne ..skaitymas knygu, o vertimas man atrodo nepades jas pamegti.
tai gal paveldima? ar pavyzdys užkrečia?

ar mato vaikas, kad kažkas namie knygas skaito?
be abejo, versdama nieko nepadarysi. motyvuot reikia, o kaip - tu pati geriausiai žinai

maniškis pernai pavasarį buvo nustojęs skaityt, tai mes abu su juo konkursą paskelbėm: kuris daugiau per mėnesį perskaitys

bibliotekininkės iš patirties sako, kad vaikai maži pradeda knygas mėgt, paskui gali ir nustot, bet vėliau vėl jas skaito. tai aš labai tikiuosi, kad abu maniškiai bus skaitantys, kaip dab.
beje, kaip jūsiškių elgesys?
ar jautėte 7 metų krizę? pas mus, ko gero, pavėluota

, nes pernai viskas ok buvo.