Mano drauges vyras isvaziaves i uzsieni,o ji nori nieko daug nelaukdama pakrikstyti vaikeli.O i krikto mamas siulosi jos pusesere,kurios vyras mires...Ar reikia ieskoti krikstatevio ,ar reikia laukti tevelio(dar ~5 men)ar tiks ir tai:)Na ta jos pussesere laaaabai myli ta jos vaikuti,labai:)
Ka jus i tai?Ar taip buna,ar zinote kazka panasaus?A?
galima visaip.
QUOTE (Smurka @ 2004 07 21, 15:39) |
Pirma karta tai girdziu. Jei butu galima be krikstatevio, tai as jau seniai buciau June pakrikstijus, nes pas mus giminej su vyrais truputi silpnoka |
Mums kunigas sake, kad galima.va taip klausiau Saulaicio . Jis jonuose kunigauja.
As pakrikstyta be krikstatevio Gudziais tarybiniais laikais Ir nieko, aureole sau kabo, niekas nesiskundzia, darau isvada - viskas gerai
Noa, aš paskui Tave sekioju
bet ir aš be krikštatėvio ir aš gūdžiais tarybiniais kaip su aureole-neaišku
bet ir aš be krikštatėvio ir aš gūdžiais tarybiniais kaip su aureole-neaišku
QUOTE (Noa @ 2004 07 21, 17:57) |
As pakrikstyta be krikstatevio Gudziais tarybiniais laikais Ir nieko, aureole sau kabo, niekas nesiskundzia, darau isvada - viskas gerai |
Aiskumelis,tai cia mazdaug nuo kunigo priklauso,ane?
Na kiek man grazus tavo logotipas,negaliu atsidziaugt:valio Tos kojytes,pirstukai,vai vai
Itariu, kad nuo kunigo... Bet is esmes regis imanoma
Aciu kad pedutes pagyrei Sitos kojytes dabar jau po namus bidzena, o kai fotografavau, dar nenaudojamos buvo, dirbo delnai ir keliai
Aciu kad pedutes pagyrei Sitos kojytes dabar jau po namus bidzena, o kai fotografavau, dar nenaudojamos buvo, dirbo delnai ir keliai
Mums tai irgi su krikstateviu reikalai nekokie
O ar negaletu mano drauges pussesere buti krikstamote o jos sunus 11metu-krikstatevis?
O kiek reietu kunigui paaukoti ,kad butu pats aukso viduriukas ?:)Nes kainynu nera
O kiek reietu kunigui paaukoti ,kad butu pats aukso viduriukas ?:)Nes kainynu nera
QUOTE (Smurka @ 2004 07 21, 17:39) |
Pirma karta tai girdziu. Jei butu galima be krikstatevio, tai as jau seniai buciau June pakrikstijus, nes pas mus giminej su vyrais truputi silpnoka |
Smurkele, tikrai g.b. tik 1 iš krikšto tėvų G,b, ir tik krikšto liūdytojai, tuomet jie nebus krikštatėviais, vaikas bus pakrikštytas be krikštatėvių