sveikos
šiandiena daug švenčiančių gimtadienius
Ingoša tavo dukryte Liepa su gimtadieniu
Tomy su gimtadieniu
nu ir ką mano sūnų su gimtadieniu
kas dar švenčia
sveikos, merginos! as grizau po savaites atostogu prie juros, esu sveika ir, kaip sakant, atvira pasiulymams gal planuojame meeta???
Roga
Ingosa
Tomy
QUOTE(Roga @ 2013 07 08, 08:18)
Roga
Ingosa
Tomy
QUOTE(Renacita @ 2013 07 09, 10:26)
Sveikos
mes neblogai, susigyvenome su Radvilės bronchine astma. tik širdį skauda negavome darželio vilniuje liūdesys drasko širdį, kad negalime grįšti namo, na bet nesedėsiu namie reikia dirbti, tai laukiam
daugiau viskas neblogai gyvename judame į priekį.
kaip jūs visi laikotės, kaip gyvenate, kaip jūsų visų baisiai pasiilgau, visas apkabinu labai labai
QUOTE(Roga @ 2013 07 09, 17:34)
Sveikos
mes neblogai, susigyvenome su Radvilės bronchine astma. tik širdį skauda negavome darželio vilniuje liūdesys drasko širdį, kad negalime grįšti namo, na bet nesedėsiu namie reikia dirbti, tai laukiam
kaip jūs visi laikotės, kaip gyvenate, kaip jūsų visų baisiai pasiilgau, visas apkabinu labai labai
Ar tai reiskia, kad negriztat dar i Vilniu? I kurio mikrorajono darzeli taikot?
QUOTE(Renacita @ 2013 07 10, 10:44)
Ar tai reiskia, kad negriztat dar i Vilniu? I kurio mikrorajono darzeli taikot?
į kelis davėme prašyma į 5 darželius: pilaitė, justiniškės, pašilaičiai, karoliniškės ir dar viena nepamenu. ir nėra vietų, pradžioje rašė, kad papuolame, bet atmetė, nes neturime kur deklaruoti gyvenamuosios vietos vilniuje kur, tai sakė gruodį atvyksime deklaruoti vieta, o nuo sausio kai prašymus vėl bus galima teikti jau tikimės tada papulti. turėjome grįšti šiais metais, dėjau daug tokių aplinkybių susidėjo, kad špyga neišeina.
QUOTE(Roga @ 2013 07 10, 14:01)
į kelis davėme prašyma į 5 darželius: pilaitė, justiniškės, pašilaičiai, karoliniškės ir dar viena nepamenu. ir nėra vietų, pradžioje rašė, kad papuolame, bet atmetė, nes neturime kur deklaruoti gyvenamuosios vietos vilniuje kur, tai sakė gruodį atvyksime deklaruoti vieta, o nuo sausio kai prašymus vėl bus galima teikti jau tikimės tada papulti. turėjome grįšti šiais metais, dėjau daug tokių aplinkybių susidėjo, kad špyga neišeina.
Nu svarbu, kad grisite. Parodyk, kaip tavo mazoji princese atrodo. Kaip Benas laikosi?
QUOTE(Renacita @ 2013 07 11, 15:51)
Roga - kokia tavo mazoji jau dicke O ir Benas dailus bernas auga.
ačiū
aha jau dideli mano vaikai, ypač Benas, jau mane praaugo,
Sveikos
aktyvi vasara, mažai kas lenda
Dėkui už sveikinimus
Kolkas gyvenam nekaip, mažoji su ausų uždegimu, kamuojamės normaliai šiandien Santariškes aplankėm, tai tikimės geriausio, tik va kad antadienį turiu išvažiuoti į netrumpą kelionę, o vaikai man tokią dovanėlę liks tėčiui pasirūpint iki galo
Dėkui už sveikinimus
Kolkas gyvenam nekaip, mažoji su ausų uždegimu, kamuojamės normaliai šiandien Santariškes aplankėm, tai tikimės geriausio, tik va kad antadienį turiu išvažiuoti į netrumpą kelionę, o vaikai man tokią dovanėlę liks tėčiui pasirūpint iki galo
QUOTE(Ingoša @ 2013 07 12, 17:42)
Sveikos
Dėkui už sveikinimus
Dėkui už sveikinimus
sveikatytės sveikatytės
geros tau kelionės