Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitiškių namučiai,

sveikos 4u.gif
šiandiena daug švenčiančių gimtadienius bigsmile.gif
Ingoša tavo dukryte Liepa su gimtadieniu 4u.gif
Tomy su gimtadieniu 4u.gif
nu ir ką mano sūnų su gimtadieniu bigsmile.gif
kas dar švenčia thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, merginos! as grizau po savaites atostogu prie juros, esu sveika ir, kaip sakant, atvira pasiulymams biggrin.gif gal planuojame meeta???
QUOTE(Roga @ 2013 07 08, 08:18)
sveikos 4u.gif
šiandiena daug švenčiančių gimtadienius bigsmile.gif

Roga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ingosa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tomy 4u.gif birthday.gif 4u.gif
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai sventusiems gimtadienius 4u.gif
Roga - kaip jus laikotes?
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 07 09, 10:26)
Dideliausi sveikinimai sventusiems gimtadienius 4u.gif
Roga - kaip jus laikotes?

Sveikos 4u.gif
mes neblogai, susigyvenome su Radvilės bronchine astma. tik širdį skauda negavome darželio vilniuje unsure.gif liūdesys drasko širdį, kad negalime grįšti namo, na bet nesedėsiu namie reikia dirbti, tai laukiam unsure.gif

daugiau viskas neblogai gyvename judame į priekį.

kaip jūs visi laikotės, kaip gyvenate, kaip jūsų visų baisiai pasiilgau, visas apkabinu labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 07 09, 17:34)
Sveikos 4u.gif
mes neblogai, susigyvenome su Radvilės bronchine astma. tik širdį skauda negavome darželio vilniuje unsure.gif liūdesys drasko širdį, kad negalime grįšti namo, na bet nesedėsiu namie reikia dirbti, tai laukiam  unsure.gif

daugiau viskas neblogai gyvename judame į priekį.
kaip jūs visi  laikotės, kaip gyvenate, kaip jūsų visų baisiai pasiilgau, visas apkabinu labai labai 4u.gif

Ar tai reiskia, kad negriztat dar i Vilniu? I kurio mikrorajono darzeli taikot?
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 07 10, 10:44)
Ar tai reiskia, kad negriztat dar i Vilniu? I kurio mikrorajono darzeli taikot?

į kelis davėme prašyma į 5 darželius: pilaitė, justiniškės, pašilaičiai, karoliniškės ir dar viena nepamenu. ir nėra vietų, pradžioje rašė, kad papuolame, bet atmetė, nes neturime kur deklaruoti gyvenamuosios vietos vilniuje kur, tai sakė gruodį atvyksime deklaruoti vieta, o nuo sausio kai prašymus vėl bus galima teikti jau tikimės tada papulti. turėjome grįšti šiais metais, dėjau daug tokių aplinkybių susidėjo, kad špyga neišeina.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 07 10, 14:01)
į kelis davėme prašyma į 5 darželius: pilaitė, justiniškės, pašilaičiai, karoliniškės ir dar viena nepamenu. ir nėra vietų, pradžioje rašė, kad papuolame, bet atmetė, nes neturime kur deklaruoti gyvenamuosios vietos vilniuje kur, tai sakė gruodį atvyksime deklaruoti vieta, o nuo sausio kai prašymus vėl bus galima teikti jau tikimės tada papulti. turėjome grįšti šiais metais, dėjau daug tokių aplinkybių susidėjo, kad špyga neišeina.

Nu svarbu, kad grisite. Parodyk, kaip tavo mazoji princese atrodo. Kaip Benas laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 07 10, 17:47)
Nu svarbu, kad grisite. Parodyk, kaip tavo mazoji princese atrodo. Kaip Benas laikosi?

va taip mano ilgakasė atrodo
user posted image

su Benu vis sunkiau ir sunkiau ax.gif bet yra kaip yra biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Roga - kokia tavo mazoji jau dicke wub.gif O ir Benas dailus bernas auga.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 07 11, 15:51)
Roga - kokia tavo mazoji jau dicke wub.gif O ir Benas dailus bernas auga.

ačiū 4u.gif
aha jau dideli mano vaikai, ypač Benas, jau mane praaugo, biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
aktyvi vasara, mažai kas lenda biggrin.gif
Dėkui už sveikinimus ax.gif
Kolkas gyvenam nekaip, mažoji su ausų uždegimu, kamuojamės normaliai doh.gif šiandien Santariškes aplankėm, tai tikimės geriausio, tik va kad antadienį turiu išvažiuoti į netrumpą kelionę, o vaikai man tokią dovanėlę doh.gif liks tėčiui pasirūpint iki galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2013 07 12, 17:42)
Sveikos
aktyvi vasara, mažai kas lenda  biggrin.gif
Dėkui už sveikinimus ax.gif
Kolkas gyvenam nekaip, mažoji su ausų uždegimu, kamuojamės normaliai doh.gif šiandien Santariškes aplankėm, tai tikimės geriausio, tik va kad antadienį turiu išvažiuoti į netrumpą kelionę, o vaikai man tokią dovanėlę doh.gif liks tėčiui pasirūpint iki galo biggrin.gif

sveikatytės sveikatytės 4u.gif
geros tau kelionės 4u.gif
Atsakyti