Pupoj cia forte?
Ok tikiuos pazinsiu
Sveikutes! Renacita ir Domena aciukas uz kompanija! Eziuke gausi dirzo per tave vaikui apsimelavau... pasakiau kad ateis teta su vaikais, o teta nepasirode nei su vaikais nei be ju.... teko vyra kviesti ir vaika jam atiduoti... Nebuvo vargsiukej kompanijos begriaunant forta!
QUOTE(tigriuke666 @ 2013 05 24, 07:47)
Sveikutes! Renacita ir Domena aciukas uz kompanija! Eziuke gausi dirzo per tave vaikui apsimelavau... pasakiau kad ateis teta su vaikais, o teta nepasirode nei su vaikais nei be ju.... teko vyra kviesti ir vaika jam atiduoti... Nebuvo vargsiukej kompanijos begriaunant forta!
atsiprasau, mergaites, kad pavedziau, pasirode, buvo namo bendrijos susirinkimas, mano vyras yra laiptines igaliuotinis, o jis susirgo, tai paprase mane nueiti. galvojau, tai greitai, o tas susirinkimas tesesi vos ne 4 valandas atejau namo vaikai jau miegojo
gal kita karta susitiksim kur-nors gamtoj? atsimenu buvo vienas labai fainas mitas miske...
Sveikos, ar yra dar gyvų? gal atsirastų kompanjonių iš Naujosios Pilaitės pusės pasivaikščiojimams? Mums dar tik nepilnos dvi savaitės, todėl žaidimų aikštelės dar neaktualios...
Sveikos mamytės,
Užsukau pakviesti į koncertą - pilietinę akciją
"Apginsime Šeimą-Išsaugosim Lietuvą".
Renginys vyks šį sekmadienį 15 val Katedros aikštėje.
GYVA MUZIKA, pokalbiai (kalbės psichologai, kunigai, šeimos),
bus ŽAIDIMŲ ERDVĖ VAIKAMS.
Su savimi galite atsinešti vaišių - dalinsimės su kaimynais.
Labai kviečiame sudalyvauti
https://www.facebook...96579776/?ref=2
Užsukau pakviesti į koncertą - pilietinę akciją
"Apginsime Šeimą-Išsaugosim Lietuvą".
Renginys vyks šį sekmadienį 15 val Katedros aikštėje.
GYVA MUZIKA, pokalbiai (kalbės psichologai, kunigai, šeimos),
bus ŽAIDIMŲ ERDVĖ VAIKAMS.
Su savimi galite atsinešti vaišių - dalinsimės su kaimynais.
Labai kviečiame sudalyvauti
https://www.facebook...96579776/?ref=2
Sveikos, kaimynes
Mes is Isruties gatves pradzios. Dukrytei 3,5 metu, man 29. Neseniai cia gyvenam, gal atsirastu padruskiu Pilaitej? Gal yra norinciu rytoj susitikti?
Mes is Isruties gatves pradzios. Dukrytei 3,5 metu, man 29. Neseniai cia gyvenam, gal atsirastu padruskiu Pilaitej? Gal yra norinciu rytoj susitikti?
QUOTE(natalija1984 @ 2013 06 29, 16:29)
Sveikos, kaimynes
sveika, paskutiniu metu cia tokia tyla... reikia pries savaite susitarti, ir tai ne visiems iseina ateiti
o as rytoj isvaziuoju grisiu liepos 8.
QUOTE(Eziuke @ 2013 06 29, 23:14)
sveika, paskutiniu metu cia tokia tyla... reikia pries savaite susitarti, ir tai ne visiems iseina ateiti
Tikrai gaila Atrodo tiek jaunu mamyciu pas mus, o forumas toks apleistas ir uzmirstas Na tiek to, yra kaip yra. Jei atsiras norinciuju, rasykit. Butinai ka nors sugalvosim