Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitiškių namučiai,

Sveikos smile.gif 100+n metų čia jau nebuvau smile.gif Kaip laokotės? Aš jau išėjau į darbelį, todėl mažai manęs ir besimato smile.gif Su mažaja močiutė būna. Rudeniop bandysim kažkokiais būdais patekti į darželį.

Beje gal kuri norėtumėte Amway kosmetikos, buities valymo priemonių ar vitaminų? Prekių galima pasižiūrėti Amway Jei kas sudomintų kainytes klauskite kainyčių wink.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Kadangi pavasaris įsibėgėja ir visos be išimties norim būt gražios biggrin.gif tai mes su Lasta jau gražinamės/bandom sportuot biggrin.gif jei ir jūs norit, junkitės, man tai patinka ax.gif nieko aktyvaus viskas ramiai mirksiukas.gif rytoj 19.45 val. Pilaitės gimnazijos aktų salėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2013 04 17, 16:04)
Sveikos biggrin.gif
Kadangi pavasaris įsibėgėja ir visos be išimties norim būt gražios biggrin.gif tai mes su Lasta jau gražinamės/bandom sportuot biggrin.gif jei ir jūs norit, junkitės, man tai patinka ax.gif nieko aktyvaus viskas ramiai  mirksiukas.gif rytoj 19.45 val. Pilaitės gimnazijos aktų salėje mirksiukas.gif

o kas per sportas? Kokia kaina? Kaip dažnai vyksta užsiėmimai?
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2013 04 18, 08:32)
o kas per sportas? Kokia kaina? Kaip dažnai vyksta užsiėmimai?

Pilateso-kalanetikos-jogos mišinys biggrin.gif man visai patiko kad ramu, o ne aerobika biggrin.gif du kartus antradienį ir ketvitadienį apie 19.45 renkamės, baigiasi apie 21-21.10 val. mirksiukas.gif a6 šios dienos vakaro jau laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man ir labai patiko ir kai tik būsiu Lietuvoje kėkvieną kartą prisijungsiu.. žodžiu rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2013 04 18, 12:40)
Pilateso-kalanetikos-jogos mišinys  biggrin.gif man visai patiko kad ramu, o ne aerobika biggrin.gif du kartus antradienį ir ketvitadienį apie 19.45 renkamės, baigiasi apie 21-21.10 val. mirksiukas.gif a6 šios dienos vakaro jau laukiu lotuliukas.gif

O kokia kaina?
Atsakyti
Sveikutes! su pavasariu! pagaliau!
neturiu ypatingai, ka pasakyti...

norejau paklausti: kur-nors Pilaiteje auga zibutes? nekada nemaciau smile.gif
prie mano darbo ju jau pilna. norisi vaikams parodyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif vakar buvau lotoso ziede kanto gatvej, manikiuriste sake pas juos isirengineja roll shaper thumbup.gif prie pat namu man thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Mildutia, kaina 15 Lt. karto mirksiukas.gif
Aš nusipirkus 10 k. roll shaper prieš kelis mėn. ir dar nepradėjau naudot doh.gif bet kai buvau kartą, man visai nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingoša: 19 balandžio 2013 - 15:27
Labas dienas smile.gif kadangi pagaliau atejo pavasaris, tai gal sakau metas butu pasimatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Pradingelėms 4u.gif
Tai gal planuojam susitikimą. Visos greit pasiūlo dieną gathering.gif
Gal Viktutes bus Pilaitėje bigsmile.gif
Agno bus proga atvažiuot i Pilaite bigsmile.gif

As galiu kita savaite, trečiadienį gathering.gif
Atsakyti
Nu va, pagaliau pamazu ledai juda smile.gif
Atsakyti