Sveikos 100+n metų čia jau nebuvau Kaip laokotės? Aš jau išėjau į darbelį, todėl mažai manęs ir besimato Su mažaja močiutė būna. Rudeniop bandysim kažkokiais būdais patekti į darželį.
Beje gal kuri norėtumėte Amway kosmetikos, buities valymo priemonių ar vitaminų? Prekių galima pasižiūrėti Amway Jei kas sudomintų kainytes klauskite kainyčių
Sveikos
Kadangi pavasaris įsibėgėja ir visos be išimties norim būt gražios tai mes su Lasta jau gražinamės/bandom sportuot jei ir jūs norit, junkitės, man tai patinka nieko aktyvaus viskas ramiai rytoj 19.45 val. Pilaitės gimnazijos aktų salėje
Kadangi pavasaris įsibėgėja ir visos be išimties norim būt gražios tai mes su Lasta jau gražinamės/bandom sportuot jei ir jūs norit, junkitės, man tai patinka nieko aktyvaus viskas ramiai rytoj 19.45 val. Pilaitės gimnazijos aktų salėje
QUOTE(Ingoša @ 2013 04 17, 16:04)
Sveikos
o kas per sportas? Kokia kaina? Kaip dažnai vyksta užsiėmimai?
QUOTE(mildutia88 @ 2013 04 18, 08:32)
o kas per sportas? Kokia kaina? Kaip dažnai vyksta užsiėmimai?
Pilateso-kalanetikos-jogos mišinys man visai patiko kad ramu, o ne aerobika du kartus antradienį ir ketvitadienį apie 19.45 renkamės, baigiasi apie 21-21.10 val. a6 šios dienos vakaro jau laukiu
Man ir labai patiko ir kai tik būsiu Lietuvoje kėkvieną kartą prisijungsiu.. žodžiu rekomenduoju
QUOTE(Ingoša @ 2013 04 18, 12:40)
Pilateso-kalanetikos-jogos mišinys man visai patiko kad ramu, o ne aerobika du kartus antradienį ir ketvitadienį apie 19.45 renkamės, baigiasi apie 21-21.10 val. a6 šios dienos vakaro jau laukiu
O kokia kaina?
Sveikutes! su pavasariu! pagaliau!
neturiu ypatingai, ka pasakyti...
norejau paklausti: kur-nors Pilaiteje auga zibutes? nekada nemaciau
prie mano darbo ju jau pilna. norisi vaikams parodyti
neturiu ypatingai, ka pasakyti...
norejau paklausti: kur-nors Pilaiteje auga zibutes? nekada nemaciau
prie mano darbo ju jau pilna. norisi vaikams parodyti
Sveikos
Mildutia, kaina 15 Lt. karto
Aš nusipirkus 10 k. roll shaper prieš kelis mėn. ir dar nepradėjau naudot bet kai buvau kartą, man visai nieko
Mildutia, kaina 15 Lt. karto
Aš nusipirkus 10 k. roll shaper prieš kelis mėn. ir dar nepradėjau naudot bet kai buvau kartą, man visai nieko
Labukas visoms Pradingelėms
Tai gal planuojam susitikimą. Visos greit pasiūlo dieną
Gal Viktutes bus Pilaitėje
Agno bus proga atvažiuot i Pilaite
As galiu kita savaite, trečiadienį
Tai gal planuojam susitikimą. Visos greit pasiūlo dieną
Gal Viktutes bus Pilaitėje
Agno bus proga atvažiuot i Pilaite
As galiu kita savaite, trečiadienį