Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitiškių namučiai,

Sveikutes! 100 metu nebuvau cia uzsukusi, laikas bega nepastebimai, kaip besilaikot? Kas naujesnio? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 24, 09:23)
sveikute 4u.gif

aha žinau, tikiuosi dar dirba, jei nori galiu telefona numerį atsiusti, pigiai mums su Benu ten gavosi, dirba Justinėškėse.

Labas ir man atsiusk mane irgi domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2013 01 24, 14:08)
Labas ir man atsiusk mane irgi domina  4u.gif

padaryta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynes,

kadani pilaitiškės, tai turbūt žinot apie renginius Beepilaitėj wink.gif
bet sekmadieni - kvieciu smile.gif http://www.facebook....1421493/?ref=22 mirksiukas.gif

iki pasimatymo smile.gif
Atsakyti
Sveikos pilaitukės smile.gif

Nėr čia kada užsukt artimiau susipažint vis smile.gif Gruodį gimė mums leliukas, dar kraustynės iš vieno galo į kitą, na bet pamažu viskas stoja į savo vėžes smile.gif jei kada pamatysit mamką su tokiu žaliai žydrai languotu vežimuku- tai ten aš biggrin.gif
Beje, liko man kai kurių daiktelių, išmest gaila, o vietą užima, tai atiduočiau- tomee tipee "tiūtė" 0-3 mėn- maniškė jos tiesiog neima, komplekte buvo dvi, vieną pabandėm, o antra ir liko pakuotėj smile.gif dar multi mam kremuko- man jo praktiškai nereikėjo, taigi beveik pilna tūtelė. Avon tokia a la emulsija user posted image- irgi pabandytas, beveik pilnas, man netinka smile.gif Iwostin Purritin dienine emulsija (galioja iki 2013 04)- irgi beveik pilna tūtelė, nes pradėjau naudoti kitus produktus... tai jei kam ko reik, rašykit i AŽ wink.gif beje, gal yra tarp jūsų Avon konsultančių? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Mėnesėliui visos apsikasėt sniegu ar jau tupit balose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2013 02 27, 00:42)
Sveikos mirksiukas.gif
Mėnesėliui visos apsikasėt sniegu ar jau tupit balose biggrin.gif

Sveikute,
daug darbų, tiek visko reikia padaryti biggrin.gif
aš į anglų kalbos kursus, ruošiamės į sanatorija geguže, Benas ruošiasi į varžybas į ryga, MB mokinasi, Radvilytė ir mokinasi daug visko, taip ir judam link vilniaus krypties biggrin.gif
Atsakyti
labas,ieskau valandines aukles gal turit patikima zmogu?mokeciau 5lt uz valanda

Atsakyti
Sveikos merginos, ieškome seselės, kuri galėtu 10d Tolminkiemio g. po dukart dienoj suleist vaistus. Gal yra galinčių tai padaryti ir norinčių padirbėti? Raškite prašau į AŽ, nes Jūsų temoje nesilankau...
Atsakyti
Sveikutės,

Rašau su dideliu prašymu - reikia padaryti mokslams interviu su šeima, kuri nepilni 2 metai kaip išleido vaiką į mokyklą, gal kas nors norėtumėt su manim pasišnekėti šia tema? smile.gif Būčiau labai dėkinga ir skolinga tikrai nelikčiau smile.gif Laukiu atsakymo kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Gavau liuks info, pasiūlymas labai geras, net aš susigundžiau bigsmile.gif Rytoj 19,30 val. kas nori gerai pasportuoti(kalanetika,pilates ir jogos miksas, ves labai gera trenerė-15 Lt.), Pilaitės gimnazijoje antram aukšte, atvarykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal yra mamyčių, kurios gyvena Tolminkiemio g. 5 name? Domina informacija apie to namo gyventojus, patį namą.

Bendraukime per a/ž 4u.gif
Atsakyti