Apsižiūrėjau kad turiu labai tinkamų rugsėjo 1 d. drabužių mergaitei, gal ką sudomins
http://www.supermama...howtopic=937908
o dar kiek nefotkinta Jei kada kas ieškosit mažesnėms panelėms, tai turim dar grožybių, tik nekyla rankos fotkint
QUOTE(Eziuke @ 2013 08 22, 22:30)
sveikutes.
koks siaubas ir kaip tu nebijojai, o jei uzpultu? baisu man dabar i miska eiti
koks siaubas ir kaip tu nebijojai, o jei uzpultu? baisu man dabar i miska eiti
nebuvo kada bijoti ir galvoti man labiau rupejo kad mano vaikas to iskrypelio nepamatytu, o ir siaip darbas mano toks kad bijoti draudziama
QUOTE(Ingoša @ 2013 08 27, 14:05)
Sveikos
mes irgi ruošiamės mokyklai, šiais metais jau abi laukiu šiandine sąrašų, ryt susipažint jau su mokytoja, o sąrašų kaip visada dar nėra
mes irgi ruošiamės mokyklai, šiais metais jau abi laukiu šiandine sąrašų, ryt susipažint jau su mokytoja, o sąrašų kaip visada dar nėra
su tais sarasais briedas totalus drauges vaikas pagal sarasus vienoje mokykloje o kai sn nuvare pasirodo kitoje... tai ji sn nenuotaikoj burnojo puse dienos..
Mes irgi zygiuosim i darza tik gaila ne Pilaiteje na bet gerai kad ir siap vieta gavome
Sveiki,
Kadangi tapau Pilaites gyventoja ir labai aktualus klausimas yra auklė šiame mikrorajone, kreipiuosi i šios temos "gyventojas".
Gal kas pažystate kokią kaimynę, turite tetą ar šiaip žinote kas ieško ar gali dirbti tokį darbą.
Labai norėčiau patikimo žmogaus (kuris nepabėgtu), kuris mažiausiai metus draugautu su mumis visą dieną, o po to dar metus garantuotai po pusdienį. .
labai laukčiau žinučių į až.
PS. beje gal žinote kur racionaliausia pakabinti skelbima, kad būtu efektyvu ir greita. Dar neesu labai susipažinusi su mikrajonu gerai .
Ačiū merginos iš anksto.
Kadangi tapau Pilaites gyventoja ir labai aktualus klausimas yra auklė šiame mikrorajone, kreipiuosi i šios temos "gyventojas".
Gal kas pažystate kokią kaimynę, turite tetą ar šiaip žinote kas ieško ar gali dirbti tokį darbą.
Labai norėčiau patikimo žmogaus (kuris nepabėgtu), kuris mažiausiai metus draugautu su mumis visą dieną, o po to dar metus garantuotai po pusdienį. .
labai laukčiau žinučių į až.
PS. beje gal žinote kur racionaliausia pakabinti skelbima, kad būtu efektyvu ir greita. Dar neesu labai susipažinusi su mikrajonu gerai .
Ačiū merginos iš anksto.
MERGAITES, KUR JUS VISOS????????!!!!!!
sveikos gyvos, mamytės
artėja pačios gražiausios šventės, o su jomis ir maži rūpestėliai
mano rūpestėlis būtų kiškučio kaukė, pirmokėliui, gal kas turit paskolinti, pati gyvenu irgi Pilaitėje ačiū
artėja pačios gražiausios šventės, o su jomis ir maži rūpestėliai
mano rūpestėlis būtų kiškučio kaukė, pirmokėliui, gal kas turit paskolinti, pati gyvenu irgi Pilaitėje ačiū
Sveikutes! auuu!!!
deja, neturiu, pati ieskau lapes kauke
QUOTE(carnitaster @ 2013 12 04, 12:31)
deja, neturiu, pati ieskau lapes kauke
Sveikos!
Gal kieno nors kaimynai kartais butuka nuomoja? ieskau kur savaitei draugu seimyna apgyvendinti Pilaitej arba gretimuose rajonuose, nuo kaledu iki naujuju. jie su 3 vaikuciais atvaziuoja, pas mus namuose netelpam is esmes jiems tereik kur miegot, nes dienas arba pas mus leis, arba mieste
Jei turit kokiu minciu, brukstelkit i asmenine mergaites. aciu!
Gal kieno nors kaimynai kartais butuka nuomoja? ieskau kur savaitei draugu seimyna apgyvendinti Pilaitej arba gretimuose rajonuose, nuo kaledu iki naujuju. jie su 3 vaikuciais atvaziuoja, pas mus namuose netelpam is esmes jiems tereik kur miegot, nes dienas arba pas mus leis, arba mieste
QUOTE(adriatic @ 2013 12 16, 11:21)
Sveikos!
Jei tik permiegoti reikia, taigi galit ciuziniu ant grindu pritiesti ir viskas. Mes taip darom. Pas mus tai VIP'ines vietos
QUOTE(siauresiaure @ 2014 01 11, 22:06)
sveiki, noriu paklaust. ar kas nors vedat kudikius i Yamachos mokyklele Pilaiteje
mes lankem pries 3 metus, visai patiko
QUOTE(Eziuke @ 2014 01 12, 11:44)
mes lankem pries 3 metus, visai patiko
Mano vaikas jau vaiksciot pradejo, o pakliuvome i nevaiksciojanciu grupele, kur vaikuciai tik ropoja, na vienas irgi bando vaiksciot. Tai kazi ar apsimoka su tokiais mazesniais vaikuciais jam lankyt pamokeles, gal vaiksciojanciu grupeleje jis kazka daugiau ismoktu? Jam dabar katik suejo 11 menesiu, o jo grupeje kudikiai iki 9 menesiuku. Siaip paraverke vaikas pamokeles, matyt per plonas balsas vadoves, nes susigraudindavo daznai. Kai as plonai dainuoju pasileidusi Yamachos gauta CD jis irgi graudenasi.
Jam dabar katik suejo 11 menesiu, o jo grupeje kudikiai iki 9 menesiuku.
ar tai yra didelis skirtumas???????