Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitiškių namučiai,

Apsižiūrėjau kad turiu labai tinkamų rugsėjo 1 d. drabužių mergaitei, gal ką sudomins mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=937908

o dar kiek nefotkinta doh.gif Jei kada kas ieškosit mažesnėms panelėms, tai turim dar grožybių, tik nekyla rankos fotkint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingoša: 27 rugpjūčio 2013 - 15:53
QUOTE(Eziuke @ 2013 08 22, 22:30)
sveikutes.
koks siaubas sad.gif ir kaip tu nebijojai, o jei uzpultu?  doh.gif  verysad.gif  baisu man dabar i miska eiti  verysad.gif

nebuvo kada bijoti ir galvoti man labiau rupejo kad mano vaikas to iskrypelio nepamatytu, o ir siaip darbas mano toks kad bijoti draudziama smile.gif

QUOTE(Ingoša @ 2013 08 27, 14:05)
Sveikos

mes irgi ruošiamės mokyklai, šiais metais jau abi doh.gif laukiu šiandine sąrašų, ryt susipažint jau su mokytoja, o sąrašų kaip visada dar nėra lotuliukas.gif

su tais sarasais briedas totalus drauges vaikas pagal sarasus vienoje mokykloje o kai sn nuvare pasirodo kitoje... tai ji sn nenuotaikoj burnojo puse dienos..

Mes irgi zygiuosim i darza tik gaila ne Pilaiteje smile.gif na bet gerai kad ir siap vieta gavome smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kadangi tapau Pilaites gyventoja ir labai aktualus klausimas yra auklė šiame mikrorajone, kreipiuosi i šios temos "gyventojas".
Gal kas pažystate kokią kaimynę, turite tetą ar šiaip žinote kas ieško ar gali dirbti tokį darbą.
Labai norėčiau patikimo žmogaus (kuris nepabėgtu), kuris mažiausiai metus draugautu su mumis visą dieną, o po to dar metus garantuotai po pusdienį. smile.gif.
labai laukčiau žinučių į až.
PS. beje gal žinote kur racionaliausia pakabinti skelbima, kad būtu efektyvu ir greita. Dar neesu labai susipažinusi su mikrajonu gerai biggrin.gif .
Ačiū merginos iš anksto.
Atsakyti
MERGAITES, KUR JUS VISOS????????!!!!!!

user posted image
Atsakyti
sveikos gyvos, mamytės smile.gif
artėja pačios gražiausios šventės, o su jomis ir maži rūpestėliai smile.gif
mano rūpestėlis būtų kiškučio kaukė, pirmokėliui, gal kas turit paskolinti, pati gyvenu irgi Pilaitėje wink.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! auuu!!!
QUOTE(carnitaster @ 2013 12 04, 12:31)
mano rūpestėlis būtų kiškučio kaukė, pirmokėliui, gal kas turit paskolinti, pati gyvenu irgi Pilaitėje wink.gif ačiū  4u.gif

deja, neturiu, pati ieskau lapes kauke smile.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal kieno nors kaimynai kartais butuka nuomoja? ieskau kur savaitei draugu seimyna apgyvendinti Pilaitej arba gretimuose rajonuose, nuo kaledu iki naujuju. jie su 3 vaikuciais atvaziuoja, pas mus namuose netelpam doh.gif is esmes jiems tereik kur miegot, nes dienas arba pas mus leis, arba mieste ax.gif
Jei turit kokiu minciu, brukstelkit i asmenine mergaites. aciu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2013 12 16, 11:21)
Sveikos!
Gal kieno nors kaimynai kartais butuka nuomoja? ieskau kur savaitei draugu seimyna apgyvendinti Pilaitej arba gretimuose rajonuose, nuo kaledu iki naujuju. jie su 3 vaikuciais atvaziuoja, pas mus namuose netelpam doh.gif is esmes jiems tereik kur miegot, nes dienas arba pas mus leis, arba mieste ax.gif
Jei turit kokiu minciu, brukstelkit i asmenine mergaites. aciu! biggrin.gif

Jei tik permiegoti reikia, taigi galit ciuziniu ant grindu pritiesti ir viskas. Mes taip darom. Pas mus tai VIP'ines vietos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacita: 16 gruodžio 2013 - 11:56
sveiki, noriu paklaust. ar kas nors vedat kudikius i Yamachos mokyklele Pilaiteje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siauresiaure @ 2014 01 11, 22:06)
sveiki, noriu paklaust. ar kas nors vedat kudikius i Yamachos mokyklele Pilaiteje smile.gif

mes lankem pries 3 metus, visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2014 01 12, 11:44)
mes lankem pries 3 metus, visai patiko smile.gif

Mano vaikas jau vaiksciot pradejo, o pakliuvome i nevaiksciojanciu grupele, kur vaikuciai tik ropoja, na vienas irgi bando vaiksciot. Tai kazi ar apsimoka su tokiais mazesniais vaikuciais jam lankyt pamokeles, gal vaiksciojanciu grupeleje jis kazka daugiau ismoktu? Jam dabar katik suejo 11 menesiu, o jo grupeje kudikiai iki 9 menesiuku. Siaip paraverke vaikas pamokeles, matyt per plonas balsas vadoves, nes susigraudindavo daznai. Kai as plonai dainuoju pasileidusi Yamachos gauta CD jis irgi graudenasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siauresiaure: 12 sausio 2014 - 15:13
Jam dabar katik suejo 11 menesiu, o jo grupeje kudikiai iki 9 menesiuku.

ar tai yra didelis skirtumas???????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eziuke: 13 sausio 2014 - 12:47