Sveikos, merginos!
Roga,
aktualu mazyliu mamytems (arba tetoms)
ATIDUODU KELETA ZAISLU GEROJ BUSENOJ. NIEKO MAN MAINAIS NEREIKIA, TIK ATEIKIT PACIOS PASIIMTI
cia nera virvuciu arba visos pas berniuka
kilimelis nuo 0 iki 9, biski purvinas
Veros tapkutes, beveik nenesiojo. nes nepatogu per pirsta, ismera 29.
dvi knygos, kam aktualu
VISKA ATIDAVIAU
Sveikos! kaip begyvuojat? as tai visai neturiu laiko prie pc sedet vis reikalu kruva atrodo kad paroje ir 36 valandu butu per maza Tiesa per ta laika ir mes atsventeme jau 2 metuku gimtadieni reiks kuria diena nepatinget ikelti foto
Sveikos,
Gal kas iš pilaitiškių mamyčių parduodat savo vaikučių išaugtą mašinytę-paspirtuką? Maniškei beveik 2 m. Svarbu, akd kokia nors muzikėlė grotų.
Ačiū!
Gal kas iš pilaitiškių mamyčių parduodat savo vaikučių išaugtą mašinytę-paspirtuką? Maniškei beveik 2 m. Svarbu, akd kokia nors muzikėlė grotų.
Ačiū!
Sveikos! O as su pranesimu: Pilaites miskelyje salia vaiku zaidimo aiksteles apsireiske vyrukas kuris ziuredamas i vaikus tenkina save ranka... jau maciau ji du syk. pirma syki kvieteme policija, deja nepagavo... antrasyk vyjausi pati deja paspruko... vyras auskto ugio tvirto udejimo, metu virs 50 bet dar tikrai ne senukas... bukit atsargios
QUOTE(domena @ 2013 08 17, 10:11)
Labas,senokai cia buvau,nera laiko o gal ir yra bet tada jau nebebuna noro. Ziuriu gerai laikotes visos,augat grazejat,mes taip pat uzaugom ir jau suoliuosim i darzeli i mokslus ir veliau i darbus,butu faina kada pasimatyti bet jau gal rudeni iseis visoms,nes jauciu dabar pasiruosimo maratonas visoms .
Tai linkejimai Jums mielosios,ir iki pasimatymo Pilaites apilynkese
QUOTE(Lasta @ 2013 08 22, 13:23)
Labas,senokai cia buvau,nera laiko o gal ir yra bet tada jau nebebuna noro. Ziuriu gerai laikotes visos,augat grazejat,mes taip pat uzaugom ir jau suoliuosim i darzeli i mokslus ir veliau i darbus,butu faina kada pasimatyti bet jau gal rudeni iseis visoms,nes jauciu dabar pasiruosimo maratonas visoms .
Sveikos,
lengvo ir gero starto į darželius ir mokslus
mazge ir startuos į darželį bandysime
sveikutes.
koks siaubas ir kaip tu nebijojai, o jei uzpultu? baisu man dabar i miska eiti
nu nieko sau tikrai svetimi vaikai greit auga mes tai irgi i paruosiamaja grupe... ir i antra klase
QUOTE(tigriuke666 @ 2013 08 16, 08:05)
antrasyk vyjausi pati deja paspruko... vyras auskto ugio tvirto udejimo, metu virs 50 bet dar tikrai ne senukas... bukit atsargios
koks siaubas ir kaip tu nebijojai, o jei uzpultu? baisu man dabar i miska eiti
QUOTE(Lasta @ 2013 08 22, 12:23)
mes taip pat uzaugom ir jau suoliuosim i darzeli
nu nieko sau tikrai svetimi vaikai greit auga mes tai irgi i paruosiamaja grupe... ir i antra klase
Sveikos
mes irgi ruošiamės mokyklai, šiais metais jau abi laukiu šiandine sąrašų, ryt susipažint jau su mokytoja, o sąrašų kaip visada dar nėra
mes irgi ruošiamės mokyklai, šiais metais jau abi laukiu šiandine sąrašų, ryt susipažint jau su mokytoja, o sąrašų kaip visada dar nėra