kaip pasiilgau namų, kaip pasiilgau Vilniaus savo mylimo kampelio Pilaitės. kai pagalvoju apie visas širdis šokinėja, kaip norėčiau visas apkabinti ir palinkėti gerų švenčių, sveikatos, laimės ir kas dar pačių geriausių draugų jie dažnai būna pati stipriausia atrama mūsų gyvenime
ačiū kad esate mano draugės, apkabinu ir siunčiu daug bučkių visoms
nukrypau į lyrinius nukrypimus
gero ir šilto bendravo mergaitės
Tai jei nesupyksit, atsižymėsiu naujoj tėmelėj
Roga, nereik pergyvent labai dėl tos astmos. Gal dar čia ne jinai visai. Mes su mažium maždaug tokio amžiaus kaip jūsų mergytė irgi šitokį "džiaugsmą" apturėjom. Vos i dažą pradėjo eit ir šakės - bronchitas n kartu, plaučių uždegimas belekiek kartų, sanatorija ir diagnozė - nepatvirtinta astma. Tokiems mažiems vaikiukams nelabai dar gali tyrimus padaryt, tai ir štampuoja baisius pavadinimus. Žo, ir vaistų kalnus gėrė, ir žirniukus stebuklingus. Vat nežinau, kas padėjo, gal žirniukai, gal išaugo. Sveikas tas mano vaikas kaip ridikas. Jūsų mergytė irgi bus ridikutė, tik sustiprėt reik ir nuvyt visas bacilas
Roga, nereik pergyvent labai dėl tos astmos. Gal dar čia ne jinai visai. Mes su mažium maždaug tokio amžiaus kaip jūsų mergytė irgi šitokį "džiaugsmą" apturėjom. Vos i dažą pradėjo eit ir šakės - bronchitas n kartu, plaučių uždegimas belekiek kartų, sanatorija ir diagnozė - nepatvirtinta astma. Tokiems mažiems vaikiukams nelabai dar gali tyrimus padaryt, tai ir štampuoja baisius pavadinimus. Žo, ir vaistų kalnus gėrė, ir žirniukus stebuklingus. Vat nežinau, kas padėjo, gal žirniukai, gal išaugo. Sveikas tas mano vaikas kaip ridikas. Jūsų mergytė irgi bus ridikutė, tik sustiprėt reik ir nuvyt visas bacilas
Laba,
kaip begyvuojat
Roga, laikykis, tau čia kaip driokstelėjo, bet tu daug jau patyrei ir iškentei, po juodo vistiek ateis baltas
Galvoju parašysiu ir čia paduodu naują mikroskopą, Liepa labai norėjo, ieškojom, kai radau0nupriko ir kiti tai dabar investuota stovi, parduodu su nuolaida kaip ir pirkau http://www.supermama...;#entry59914977 441 žinutė
Gal kieno vyresnėliai nori
kaip begyvuojat
Roga, laikykis, tau čia kaip driokstelėjo, bet tu daug jau patyrei ir iškentei, po juodo vistiek ateis baltas
Galvoju parašysiu ir čia paduodu naują mikroskopą, Liepa labai norėjo, ieškojom, kai radau0nupriko ir kiti tai dabar investuota stovi, parduodu su nuolaida kaip ir pirkau http://www.supermama...;#entry59914977 441 žinutė
QUOTE(Ingoša @ 2012 12 20, 01:32)
Ingosa, as pasitarsiu su vyru, mano vyresnelis kaz-kada prase, bet mes jau dovanom apsipirkom...
QUOTE(Ingoša @ 2012 12 20, 02:32)
Laba,
kaip begyvuojat
kaip begyvuojat
atlaikysime, svarbiausia paskirtu mums gydyma ir pagaliau viskas bent jau sumažėtų ir palengvėtų.
ačiūūūūū
QUOTE(Eziuke @ 2012 12 20, 09:27)
Ingosa, as pasitarsiu su vyru, mano vyresnelis kaz-kada prase, bet mes jau dovanom apsipirkom...
Pasitarkit Gal kada dar gimtadienis bus
O šiaip bus pas mus, jei ką, švilpkit
Pilaitiškės,
sveikinu visus, kas švenčia, linkiu linksmų, laimingų, šiltų Kalėdų, daug dovanų ir meilės!!!!!!!!
sveikinu visus, kas švenčia, linkiu linksmų, laimingų, šiltų Kalėdų, daug dovanų ir meilės!!!!!!!!
Visas su Šv. Kalėdomis, meilės, laimės, pinigų
Labas, ar yr gyvų
Mes jau gal pradedam baigt kapstytis iš baisiausio viruso kuris kada nors buvo mus užpuolęs Prasidėjo nuo manęs, paskui kai pagriebė visus, tai naujus sutikom visi su aukšta temperatūra ir chalatais
Šiandien 2 val. sąžiningai atstovėjau mokykloj už raštinės durų
O jūs kaip
Mes jau gal pradedam baigt kapstytis iš baisiausio viruso kuris kada nors buvo mus užpuolęs Prasidėjo nuo manęs, paskui kai pagriebė visus, tai naujus sutikom visi su aukšta temperatūra ir chalatais
Šiandien 2 val. sąžiningai atstovėjau mokykloj už raštinės durų
O jūs kaip
Sveikos
Ingoša svarbiausia, kad jau sveikstate
mes ir neblogai, šventės namie ramiai be jokių persivalgymų ar kitų negerumų
Ingoša svarbiausia, kad jau sveikstate
mes ir neblogai, šventės namie ramiai be jokių persivalgymų ar kitų negerumų
Imkit mergičkos po už nelinksmas šventes. O mes šventėm puikiai - be ligu, su linksmybėm. Kadangi per šventes ir tarp jų pas mus išpuola daug visokių kitų progų, tai šventėm daug ir dažnai. O aš dar dovanų Gorano Bregovičiaus koncertą gavau, tai ojezaumarija su visais balkanų dievais .... iki šiol mano dūšia siaučia. Kaip ją į vietą pastatyt, a?