Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 20, 10:25)
va, va, aš taip ir galvoju, kad diena po rytojaus išauš smile.gif

Bus savaitgalis, po to trys šventinės, o po švenčių - nors ir tvanas laugh.gif
Atsakyti
mergikes, pasikeitus direktoriui Sodrai ir Vmi nereik pranesinet? Uztenka Registru Centra informuot?
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 20, 10:29)
Bus savaitgalis, po to trys šventinės, o po švenčių - nors ir tvanas laugh.gif

ee, pala pala, man rodos, tu dar kazkiek svenciu pries tvana nuknist nori g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 20, 10:33)
man rodos, tu dar kazkiek svenciu pries tvana  nuknist nori  g.gif  biggrin.gif

Tai juk bus dvi darbo po Kalėdų, o po savaitgalio dar visna darbo unsure.gif O man nebus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 20, 11:33)
mergikes, pasikeitus direktoriui Sodrai ir Vmi nereik pranesinet? Uztenka Registru Centra informuot?

taip, reikia tik Registrų centrui pranešti, o sodra ir VMI info gaus iš RC.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 20, 10:40)
Tai juk bus dvi darbo po Kalėdų, o po savaitgalio dar visna darbo unsure.gif O man nebus tongue.gif

ai, tikrai gi. Pas mus tai jau bus tik viena po Kaledu, ir ta pati tik atlyginimams ismoket ir sventiniam baliukui. Isijauciau jau, kad siandien paskutine diena darbe iki kitu metu.
Atsakyti
Nu as tai siandien tik dar karta isitikinau, kad super dovana savajam isrinkau - dirza biggrin.gif Gyvate yra pasiutes, nervina mane nuo ryto, tai tik dirzo ir nusipelnes 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 10:50)
tik dirzo ir nusipelnes  000552.gif

laugh.gif

Psio. ATOSTOGOS!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Suraizgiau silta dovanu maizeliuka arbatos indeliams smile.gif Pagaminsiu citrinos-imbiero ir medaus arbatos misinuka ir dovansoiu seneliams, tetoms ir dedems tokiam pavidale sveikata ir siluma smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 10:50)
Nu as tai siandien tik dar karta isitikinau, kad super dovana savajam isrinkau - dirza  biggrin.gif 

tai nors tokios nusipelne, vistiek dovana biggrin.gif
O as savajam nieko dar nesugalvojau.. Jokiu ideju neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 10:54)
Suraizgiau silta dovanu maizeliuka arbatos indeliams smile.gif Pagaminsiu citrinos-imbiero ir medaus arbatos misinuka ir dovansoiu seneliams, tetoms ir dedems tokiam pavidale sveikata ir siluma smile.gif

Kaip grazu bigsmile.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 20, 10:51)
laugh.gif

Psio. ATOSTOGOS!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Man irgi yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 10:54)

Labai miela ir šilta idėja bigsmile.gif
Atsakyti
Kai nieko kito nesugalvoji ir laiko lieka mazai, tai tenka imtis ranku darbo biggrin.gif
Atsakyti